selamünaleyküm sivas mitingini düzenleyen mitinğ organizetörüydüm evet böyle bir söz verdi ama orda kaldı başkanla çalıştığım için ve buzamana kadar hiç bir sözünde durmadı ki o söz o gün geçerliydi ve unutuldu siyaset yalandır orda verilir orda biter. birdaha hatırlanmaz hiç beklemeyin gardaşlar asla vaadi yerine getirmez.saygılarımla şişli çevre gönülleri başkanı zehra özbek
selamünaleyküm sivas mitingini düzenleyen mitinğ organizetörüydüm evet böyle bir söz verdi ama orda kaldı başkanla çalıştığım için ve buzamana kadar hiç bir sözünde durmadı ki o söz o gün geçerliydi ve unutuldu siyaset yalandır orda verilir orda biter. birdaha hatırlanmaz hiç beklemeyin gardaşlar asla vaadi yerine getirmez.saygılarımla şişli çevre gönülleri başkanı zehra özbek
EVET HAKLISIN ZEHRA ABLA HATIRLATILMASSA O SOZ YERDE KALIR AMA BUNUDA SARIGUL E YAKIN OLAN AYNI ORTAMI PAYLASAN BUYUKLERIMIZIN HATIRLATMASI LAZIM BENCE SİZ HATIRLATIRSANIZ SONUCA ULASIRIZ
TIRNAGIN VARSA KAFANI KAŞI DERLER. ŞU SÖZ VERDI BU SOZ VERDI DİYE KENDIMIZI KANDIRMIYALIM.SİVASLA BİR BAGI OLMAYAN SAN YARDIM EDERMI HEPDE BİR SİYASETCI SÖZU .
Mustafa Sarıgül iyi bir siyasetci İstanbulda yaşayan hemşehrilerimizin oyunu almak için yapmış olduğu konuşma idi yapsa kendi memleketi olan Erzincan Spor'a yardım yapar.Siz kendi hemşehrimiz olan bürokratlar ve siyasetcilerden iş adamlarından yardım alabilirseniz elinizi öpüp başınıza koyun.İstanbullu hemşehrilerimiz gelecek seçimlerde Sayın Mustafa Sarıgül'e gereğini yapsınlar.
BEN ŞİŞLİDE OTURUYORUM VE SARIGULUN YANINA SIMDI GIT HATIRLAT EMINIM SOZUNU YEMEZ!!TABI KENDI CIKARLARI ICIN YAPIYORLAR O AYRI..ADAMIN YANINA GIDIP HATIRLATMADIKTAN SONRA NE BILSIN!
madem öyle bu görev sana düşer gardaş gidip sen hatırlatabilirsin bir Sivasspor taraftarı olarak....