[B]HAKEM İLK DEVRE TERCİH HAKLARINI HEP GALATASARAYDAN YANA KULLANDI,FAULLER VE VERİLMEYEN KORNER GİBİ KIRMIZI KARTI ZATEN DÖRDÜNCÜ HAKEM GÖSTERTTİ DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM HAKEM KARARLARI VE VERİLEN CEZALAR HEP ALEYHİMİZE ONUN İÇİN KENETLENELİM.
Vay bee.. Hıncal Uluç'mu söylüyor bunları. Maksadı yine rayting yapmak mı yoksa. Tamam Hasan Şaş'a kart gösterilmeliydi ama bunun rengi ne olmalıydı? Gerçi Hıncal Uluç'un dediği doğru ama bunu kendi takımı için söylüyor ya helal olsun derim.
hasan da atilmaliydi hakem korktu.hasan sasin ne kadar profesyonel oldugunu gördük.pozisyonu hic görmeden itiraz ediyo.hakem onu da atsaydi hakeme girisirdi galiba bu da sivasıta olayların cıktığı merkez olur
Hıncal ULUÇ u ben her zaman beğenmişimdir...Ne kadar Galatasaraylıda olsa herzaman tarafsız yorum yapabiliyor...Buradaki tesbitleride çok doğru...Özellikle Hasan % % E tribünleri ve futbolcuları çok tahrik etti...Hakem cezasını sahada vermeliydi ama yapamadılar...Maçın hakemi bu olumsuzluklara rağmen yinede iyi maç yönetti...
bu hakemler oldu bitti boyle eger hakemler gercekten yurekli olsalardi ne galatasaray nede feneerbahce bu puanlari toplayabilirlerdi bu olay turk futbolunun en buyuk yarasidir gucluler zayifi ezecekler hakkini yiyecekler bu duzen de bunlara canak tutacak bu boyle geldi boyle gidecek
dört bukler buyuyup daha buyuk olacaklar kucuklerin cani cehenneme
böyle bir dünyada yasiyoruz elden gelen bisey yok
büyük takimlara karsi yapilan hatalarda hakemlerin kellesini kopariyorlar ama tesi olunca hakem hatasi kasit yok olur böyle seyler gülelimmi aglayalimmi bilmiyorum
bu hakemler oldu bitti boyle eger hakemler gercekten yurekli olsalardi ne galatasaray nede feneerbahce bu puanlari toplayabilirlerdi bu olay turk futbolunun en buyuk yarasidir gucluler zayifi ezecekler hakkini yiyecekler bu duzen de bunlara canak tutacak bu boyle geldi boyle gidecek
dört bukler buyuyup daha buyuk olacaklar kucuklerin cani cehenneme
böyle bir dünyada yasiyoruz elden gelen bisey yok
büyük takimlara karsi yapilan hatalarda hakemlerin kellesini kopariyorlar ama tesi olunca hakem hatasi kasit yok olur böyle seyler gülelimmi aglayalimmi bilmiyorum
en az 4 maç ceza alacak bizim petkoviç bir hava topunda tekme atmaya teşebbüs ettiği için 4 maç ceza aldı.cihan adamın kulağını patlatacaktı bakalım kaç maç ceza alacak.zaten hasan saş gibi oyuncular belli,bunlar terbiyesiz oyuncular.bunları milli takıma bile almayacan.Alırlarsa böyle olur işte bak alpay yüzünden neler oldu.Can çıkar huy çıkmaz.