Alıntı:
|
hattab Nickli Üyeden Alıntı
INSALLAH GARDAS YANILMIS OLDUGUNA SENDE MAC BITINCE SEVINIRSIN YAPTIGIN TAHMINDEN DOLAYI AMA TABI BANA GOREDE DIYARBAKIR KOTU FUTBOL OYNAMIYO BIR IKINCISI DIYARBAKIRDA BIZIM VATANIMIZIN BIR SEHRI
UC BES CAPULCU BOLUCUNUN YAPTIGI YANLISLARA GORE DIYARBAKIRI DISLAYAMAYIZ
CUNKI DIYAR BAKIRIN BIRINCI LIGDE OYNAMASI HEM ULKEMIZ ACISINDA DUNYAYA BIR PRESTIJ KAZANCI HEMDE BOLGE INSANININ DISLANMADIGINI ANLAMASI IKINCI SINIF VATANDAS MUAMELESI GORMEDIGINI ANLAMASI ACISINDAN BUYUK KAZANC OLARAK GORUYORUM CUNKI DIYARBAKIR OYNADIGI FUTBOLLA BENCE DAHA GUZEL YERLERDE OLABILIRDI
GUZELLIKLER DILEYELIMKI GUZELLIKLERE LAYIK GORULELIM DERIM YASIZ..
|
yazdıklarına tamamen katılıyorum insana insan gözüyle bakın dışlarsanız dışlanırsınız kardeşlik barış istiyorsak kimse kimsey kin gütmesin zamanında olanlar olmuş artık geri kafalılığın anlamı yok onlarda bu ülkenin vatandaşları. onları sürekli ezmeye kalkarsak analarımız daha coooooook ağıt yakar.
ATATÜRK'ün güzel bir sözü var tam hatırlayamıyorum ama söyle olması gerek
TÜRK, KÜRT..... HEPSİ BİR MİLETİN COCUKLARI diye...
zamanında dedelerimiz sırt sırta verip kurtarmışlar bu ülkeyi. o insanlar kürtüm ama türkiyeliyim diyor haklılar benliğini değiştiremezsin. ben hem TÜRKüm hemde türkiyeliyim beni bi baskası değiştirebilirmi!!!!!
Ben güneydoğuda cok yaşadım yaşamayan bilmez görmek gerek. İnanın ben sivasımda öyle güzel öyle mükemmel insanlar görmedim. Siz tvlerin gösterdiğine bakmayın onlar 3-5 çapulcu.
NETİCE İTİBARİYLE CANIM SİVASA FEDA AMA DİYARBAKIRIN DA KÜME DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM KİM NE DERSE DESİN.
insallah yeniliriz dediğim tek maç inanın...
BÜYÜYÜNCE NE DEDİĞİMİ ANLARSINIZ..
YURTTA SULH CİHANDA SULH...M.K.ATATÜRK