-->: Toplu İmza Töreni
bazilarinin bu transferlere abartili bi sekilde sevinmesi, imza sovdan bahsetmesi beni sasirtiyo... benim adim yazilsa ona bile sevinecekler var bomba transfer diye... dogrusu ben öyle ahim sahim, bomba bi transfer beklemiyorum ama takima direkt girebilecek bikac oyuncu alinsa iyi olur.
ben en cok hocaya güveniyorum ama ona da mümkün oldugunca iyi bi malzeme vermek lazim. Sivasspor yetistirme yurdu degil ki alt kümeden gelen her genc oyuncuya sevinelim. yildiz olmasa da biraz kalbur üstü oyuncular almak lazim. gecen sene de doldurdular alman 2., 3. liginden türk oyunculari ama aralarindan dogru düzgün takima giren olmadi, girenlerde de pek is yoktu.
angola'nin kaptani akwa'yi Sivasspor icin yetersiz bulanlarin alt kümelerin oyuncularini takima doldurmalarini anlamiyorum. kaldi ki aralarinda az bisey isim yapmis, istikrari ile taninan özel bi yetenek de yok yani.
nacizane serzenismdir yani. ama bizi buralara getiren yönetimin de gerekli isleri ve transferleri yapacagina inaniyorum. her ne kadar takim oyununa güvensem de deli gönül klas bi yildiz oyuncu istiyo yine de...
|