Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Röportajlar

Röportajlar Röportajlar bölümü

Seçenekler Arama Stil

-->: EL TURKO İLE RÖPORTAJ
Alt 08.07.2006, 20:22   #11
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: EL TURKO İLE RÖPORTAJ

gercekten gurur verici bir olay basarilar dilegiyle sivasda yardimlarini bekliyoruz
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2006, 21:22   #12
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Babamdan ilk basta bu Röportaj fikrini duydugum anda ona inanmadim ve güldüm. Gercektende Babamin Nurhay beye ulasacagini sanmamistim. Cok ugrasti ama sonunda El Turkoylan irtibata gecti. Ben hala inanamamistim ve Babam gercektende Frankfurta gidecegimizde emindi.
Gün geldiginde babam hazirlattigi T-Shirtleri gördükten sonra gercektende gidecegimizi yeni anladim ve sasirdim.

Ve yolculuk basladiii... saat 13-14 arasi yola ciktik ve saat 17-18 e dogru Frankfurtta olduk. El Turkoyu aradik ve onlarin daha yolda oldugunu söyledi. Oraya vardigimizda baya doluydu ve biz onun bizi iceri alacagina pek ümidimiz yoktu. Babam aradi ve El Turko hic ummadigimiz seyler söyledi: "Siz onu hic merak etmeyin ben sizi alirim". Tabiiki biz bunu duyduktan sonra cok rahatladik.

Otobüs geldi ve biz El Turkoyu ariyorduk. Biz onu bulduk fakat o bizi daha görememisti.. adeta ariyordu bizi. Bizi gördügünde kalabalik taraftarin arasindan cikartti ve yanina aldi. Herkez sasginlik arasinda bize bakiyordu. Bizi Otelin icine aldi. Cok mesguldu ama yinede bize zamanini ayirdi.

Bizi kendi odasina götürdü ve cok sicak bir sohbet ortaya cikti. El Turko cok iyi birisiydi. O anda onun bize yaptigi seyleri herkez yapmazdi.

Cok keyifli bir Sohbet olmustu ve El Turkonun zamani olsaydi bizimlen Sabaha kadar sohbet ederdi, kendinin dedigi gibi ama maalesef Nurhay bey acilen isi vardi ve maalesef Sohbeti birakmamiz gerekti.
Ben sahsen Nurhay beyin böyle birisi olacagini hic düsünmemistim. Cok iyi kalpli biri. 300km yol gitmeye gercektende degdi
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2006, 23:03   #13
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Çok güzel bir Röportaj olmuş, emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum.
Nurhay beyede bu samimi röportaj için teşekkürler. Böyle başarılarını uluslararası arenada kanıtlamış hemşerilerimizle gurur duyuyoruz.
Alt 09.07.2006, 10:15   #14
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar bu güzel röportaj için öncelikle bunu yapan arkadaşlara tüm samimiyetimle sağ ol olun yıllardır sivastan ayrı yaşayan el turko yada ayrıca mu samiyetle cevaplarından dolayı cok teşekkürleragzınıza ve yüreğinize sağlık arkadaşlar
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2006, 12:04   #15
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU GUZEL RÖPORTAJI GERCEKLESTIREN AKRAKADASLARA TESEKKURLERIMIZI SUNUYORUZ EL TURKO NUN BU SICAK SOHBETINDEN MİSAFIR PERVEWRLIGINDEN DOLAYI DA KENDISINI KUTLUYORUZ
Alt 09.07.2006, 17:47   #16
SahIsmail
Yeni Yiğido

SahIsmail - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 SahIsmail isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Burdaki yazilanlari okuyunca Elturkonun gercekten bir Sivas asigi birisi oldugunu görmekteyim.Arkadaslarimizin kendisini ziyaret etmesi ve kendisinin onlari bu sekilde karsilamasi cok güzel bir sey.Arkadaslari ve Elturkoyu kutluyorum.
SahIsmail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2006, 20:39   #17
mesutbayrak
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesutbayrak ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Selam Gardaslar
Bu Röportajda emegi gecen Rüstu Elmas, Ayhan bayrak abilerime ve Enes Elmas yigenime cok tesekkur ediyorum.
Insallah Röportajlarin devamini sizlerden bekliyoruz
Saygilarimla
Mesut Bayrak
mesutbayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2006, 01:36   #18
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Öncelikle bu röportajı gerçekleştiren değerli yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Herkesin peşinde olduğu ve kimsenin yapamadığı bir işi başardılar.

Nurhay Bey röportajdan da anlaşıldığı üzere cana yakın bir insan. Kendisine bu röportajı için teşekkür ederim. Röportajında futbol mantalitesi ile ilgili gerçekten ders alınacak cümleler bulunmaktadır. Arjantin'deki gururumuz Nurhay Bey'in başarılarının devamını diliyorum. SivasSpor'umuza vereceği destekten şüphem yok. Yöneticilerimizin bu çağrıya kulak vereceğini umuyorum. Bizim için gerçekten çok önemli bir konu bu. Nice keşfedilmemiş yıldızları Nurhay bey aracılığıyla takımımızda görebiliriz ilerleyen sezonlarda.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2006, 01:54   #19
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Öncelikle işte burada bir fark yatıyor oda www.sivasspor.com farkı elbetteki ilklerin sitesi olmaya devam edecek.
İlerki senelerde daha ne cevherlerimizi ortaya cıkarmaya calişacağız

Burada öncelikle nurhay beye tesekkürlerimizi iletmek istiyorum bize böyle bir röpörtaj yapma şansını verdigi için vede gercekten gurur duyuyorum kendi adıma böyle bir takimin başında olan bir sivasli hemserimizle sohbet etme şansını yakaladığım için
Nurhay bey gerçekten neşeli vede basarılı bir spor adamı ayrica cana yakin vede tam bir sivaslı oldugunu gördük bizlere sağladığı ortam için cani gönülden tesekkür eder ve iş hayatında basarılarının devamını bekleriz

SEVGİ VE SAYGILAR NURHAY NAKIŞ
Alt 10.07.2006, 08:06   #20
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1010 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle bu röportajın yapılmasında emeği geçen sevgili site yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Bir diğer teşekkür ise Sevgili Hemşerimiz, gururumuz Nurhay Nakis Beyefendi'ye... Kendisinin başarı grafiğinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.

İnşallah önümüzdeki yıllar hep beraber hep birlikte Sivassporumuz için nice büyük zaferlerin elde edildiği zamanlar olacaktır....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arjantin, arjantinli, el turco, elturco, elturko, noray nakis, noraynakis, nurhay nakış, röportaj, sivaslı, turko, İle