Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Alt 29.07.2006, 23:35   #11
yotanka
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yotanka Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Alıntı:
gokhankgk Nickli Üyeden Alıntı
kayserri erciyesspor 2 konyaspor 1 yarın tatangaları devirip imtikanınızı alacağız kupa erciyesin
Arkadaşım Ne ayaksın sen tatanga falan ?
yotanka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİVASSPOR SAKARYASPOR 1-3
Alt 29.07.2006, 23:36   #12
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASSPOR SAKARYASPOR 1-3

Skoru görünce şok oldum valla Allah sonumuzu hayır ede.Pecre hücum futbolunu oynatıcam diyordu ama hücum yaparken defansıda bozmuş demekki.Tek umudum bütün hataları teknik direktörümüz görür bir an önce önlemini alır ve lige güzel bir başlangıç yaparız.
Alt 29.07.2006, 23:37   #13
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maç tam bir hayal kırıklığıydı. savunmaya kallanın yerini dolduracak adam bulamazsak ayvayı yedik. artı pek çok eksiğimiz vardı. sonumuzu hayır görmüyorum. diğer takımlar cayır cayır transfer yaptı. bizde gidip ikinci ligden topçu topladık. hayırlısı olur umarım.......
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2006, 23:44   #14
the_mesaj
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 the_mesaj Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

vallahı ben takımı sahsen hıc begenmedım orta saha berbat defans berbat yanı bı uyumsuzluk vardı ercıyes konya macınıda seyrettım her ıkı takımda hazır lıge acıkcası ben cok hayal kırıklıgı yasadım
the_mesaj isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2006, 00:12   #15
erhan58_58
Yeni Yiğido

erhan58_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan58_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

slm maç artı organizasyon hiç zevk vermedi geçen sezonki açılış daha renkliydi
erhan58_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2006, 00:34   #16
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kendi saha ve seyircimiz önünde türkiyenin en manalı kupasında böyle bir sonucu beklemiyordum acıkcası.Umarım teknik yönetim ve futbolcular bu sonuçtan bir ders çıkarır ve lige güzel bir galibiyetle başlar. Eğer ligdede ilk maçında seeyircisi önünde söylemek bile istemiyorum ama alınacak bir mağlubiyet çok şeyin habercisi olur diye düşünüyorum...
hakandemirezen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2006, 00:47   #17
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

valla arkadaşlar,endişe verici olan sakaryaya yenilmek diil ama cumhuriyet kupası sivasspor için her sen bi ölçü olmuştur.yani kupada iyi olduğu yıllar ligdede iyi bi grafik sergilemiştir.bence sorun yönetimin geçen yılki başarıdan ötürü rehavete kapılıp iyi transferler yapmamasıdır.kesinlikle iyi takviyeler yapılmalıydı,yeni gelen futbolcu kardeşlerimiz iyi niyetle ellerinden geleni oynuyorlar ama bu sivasspor için yeterli olamayabilir.bunlar benim endişe duyduğum konular,ama allah aşkına söyleyin yeni çıkan takım oscar cordobayı alıyo biz gidip topraktepeyi yok bilmem antepten hasanı hadi bunlara can kurban alt liglerden adamlar alıyoruz.inşallah aramızda bi güç dengesizliği oluşmazda sivassporumuz geçen seneki gibi ligde başarıyla mücadele eder.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2006, 01:32   #18
csahin
Yeni Yiğido

csahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 csahin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

selam tum silaslilar korkarrim bu gidis iyidegil ligdede tutunamayiz sayin baskanin onlem almasi lazim yoksa 2 lig gorunmeye baslar umarim boyle gitmez superligde basarilar temennisisyle
csahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2006, 01:44   #19
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

MAÇTAN İZLENİMLERİM

Öncelikle takımımızın pek umut verdiğini söyleyemem o ışığı göremedim. Maça çok iyi başladık ve bir penaltı kazandık ama değerlendiremedik. O an sanki bir dönüm noktasıymışcasına Sakaryaspor hemen penaltının ardından atağa kalktı bir topları direkten döndü ve sonrasında gol geldi. Defansımız sanki bizim gibi maçı izliyordu. Benim gözlemlerime göre en kötü bölgemiz geçen sene en başarılı olduğumuz defansımız. Defansta bir sıkıntı bir uyumsuzluk bir anlaşmazlık var. Rakibe çok pozisyon verdik. Bu sıkıntının lig maçlarında böyle devam etmemesini umuyorum. Carvalho yaklaşık bi yarım saat kadar oynadı. Oyunda kaldığı süre içerisinde çok başarılı bir performans sergiledi. Orta sahamızda pek problemimiz yok gibi. Balili mükemmeldi herzamanki gibi. Tolga takımımıza uyum sağlayamamış bir görüntü çizdi. Diğer oyuncular genel olarak vasat bir performans sergilediler. Takımımız mükemmel top çeviriyor iyi pas yapıyor ama sonunu getiremiyor. Mehmet yıldız çok bariz goller kaçırdı. Ne kadar da lig maçı olmasada sonuçta ligde yine karşılaşacağımız ve lige yeni çıkmış bir takıma karşı yenildik. Maç pozisyon ve görsellik açısından zevkli bir maç oldu eski defansif görüntümüzden uzaklaşmıştık ama sonuca baktığım zamanda acaba defansif günlerimize geri dönsekmi diyorum. İnşallah o günleri aramayız. Ortada çok karamsar bir tablo yok aslında yeni gelen oyuncuların biran önce takımımıza adapte olmaları için özverili olarak çalışmaları gerekir. Takım olarak oyuncular birbirleriyle henüz tam bir uyum sağlayamamış görüntüsü verdiler. Sayın PECZE bu eksiklikleri tabiki kendisi daha iyi analiz etmiştir. Gençlerbirliği maçında umarım aynı hataları yapmayız. Artık geri dönülmeyecek yola girmemize sayılı günler kaldı. Lig şakaya gelmez. Tek yürek olup herkesin bu anlamda destek vererek Sivassporumuza katkıda bulunmaları gerekir. Ayrıca 3.golü yedikten sonra hemen ayaklanıp stadı terkeden sivasspor taraftarını da kınıyorum. Taraftarımız lige hala alışamamış. Yenilince kaçıp yenince desteklemek olmaz. Taraftar kötü günde belli olur.

Saygılarımla.
M. GÜNER
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Alt 30.07.2006, 02:13   #20
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
bu karşılaşma bir nevi eksiklerimizi kimin nerde nasıl iyi kötü olduğunu hoca tesbit eder vede lige güzel bir onbirle çıkar tek üzüldüğüm taraf cumhuriyet kupasını pazar günü final oynama oldu buna çok üzüldüm ama olsun lig güzel olur inşallah
NOT= Maci sizin ve diger arkadaslarin yorumlarinizdan bir degerlendirme yaparsam Werner Loranti Ariyoruz !!!!!!!!!!!. Bu satten sonra hocanin eksikleri tespit etmesi lüks sayilar Buna kimse inanmaz bu güne kadar tespit edemiyen hocanin yerinde olmak istemem !!!!!!!!!!! SAAAT 12. ye 5 VAR cok gec Hazirlik dönemi bitti . Bügün ne isen yarinda o sun Allah yardimcimiz olsun
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır