Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.05.2005, 14:40   #11
Tarkan ÇeLik
Tecrübeli Yiğido

Tarkan ÇeLik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tarkan ÇeLik isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BENCE EN İYİ KARARI YÖNETİM BİLİR.AMA BENCE BALİLİ,YORDANOV GİBİ OYUNCULAR ALINMALI.... :lol: :lol: :lol:
Tarkan ÇeLik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 14:42   #12
ozzy58
Yeni Yiğido

ozzy58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ozzy58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İYİ DEDİN ARKADAŞIM BENİM FİKRİME GÖREDE İSTANBULSPOR KÜME DÜŞÜYOR YABANCILARI ZATTEN KALİTELİ DEDİĞİN GİBİ YANİ SİVASSPOR FORMASININ HAKKINI VERİR O ADAMLARI ALACAKSIN HEMDE UCUZA GELECEK SANA KATILIYORUM
ozzy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 15:12   #13
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Olaya finans ve disiplin yönüyle bakılması gerektiğine inanıyorum. Biz mütevazi bir takımız ve ona göre bir bütçemiz var. Kısa dönemli bakış açısından ziyade geleceğe yapılan yatırım daha faydalı olacağına inanıyorum. Onun için Gençlerbirliği ve Gaziantep modeli örnek alınmalı; yani gelecek vaaden genç oyuncular olmalı. Bunun içinde bence en önemli olan iyi bir gözlemcidir. Geleceğin genç yıldızları bulunmalı. Bu kulübü finansman olarak rahatlatabileceği gibi, kilit noktalara dediğiniz oyuncuların alınması için kaynak oluşturabilir. Ayrıca yıldız olarak gördüğünüz oyuncuların Sivas hayatına adapte olması gerekir. Gece alemine düşkün oyuncu istemiyoruz. Sergen elbette süper bir yetenek ama önemli olan potansiyele sahip olmak değil, önemli olan onu futboluyla özdeşleştirme. Özellikle Sergen, Sivas ta sudan çıkmış balığa döner. İstanbulda okuyan bi üniversite öğrencisi olarak diyeceğim şudur: İstanbulun gece hayatına alışan birisi, Sivas ta oyununa konsantre olamayacağı gibi takımın huzurunu da bozabilir. Bence, genç ve yetenek sahibi oyunculara önem verilmeli ama forvete çok etkili bir isim lazım, bu da 1.lig oyuncularından biri olmalı. Bunlar aslında söylenmesi gereken en son şeyler ama yazılan o kadar çok şey olduki cevap vermeden edemedim. Ayrıca 1. Lig e çıkmayı garantilenmesinde en büyük emeği olan futbolcuların daha alınlarının teri soğumadan transfer dedikodularıyla onlara kapıyı göstermek onlara yapılan en büyük acımasızlıktır diye düşünüyorum. Saygılarımla...
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 15:37   #14
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

balic en azindan tecrübelidir ise yarar bence
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 13:11   #15
senarist
Acemi Yiğido

senarist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 senarist ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tolga583434 Nickli Üyeden Alıntı
senarist: ne demek sergen kalitesiz ve sivasspora yakısmaz. sen önce futbolu oyuncuları ögren takip et ona göre forum aç. senin konusmaya bile hakkın yok..!!!!!
Tolga biraz seviyeli konuş saygısızlaşma.sergen xxxxxx burada bze savunma.sivassporla ilgilenmiyorsanda buraya girip yorum yazma bişeyden anlıyormuş gibi.sergenin sivas hakkında neler dediğini duymadın galiba.
Alt 13.05.2005, 13:47   #16
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

pardon müdahale etmek zorunda hissettim kendimi. forumu takip ettim. tolga ile senaristin yorumlarını.
Saygısızlaşan biri varsa o da senarist SENsin.adam güzelcene cevap vermiş.senin yazdıın cevaba bak:
Tolga biraz seviyeli konuş saygısızlaşma.sergen xxxxxx burada bze savunma.sivassporla ilgilenmiyorsanda buraya girip yorum yazma bişeyden anlıyormuş gibi.sergenin sivas hakkında neler dediğini duymadın galiba.
ne o xxxxxx. ne oluyor o. Sergen gibi sol ayağını kullanabilen bir türk futbolcu söylesene bana.olaylara at gözlüğüyle bakmayın. Sergen çok kaliteli bir futbolcudur. Sivasspora yakışmazmış.kim yakışacak ronaldoyu mu getirelim.ona da bi kuyruk bulursun sen. Zidanımı getirtelim. Sergen sivasa geldi de alman kaldı. insanı dellendirmeyin.
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 14:09   #17
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gardaş siz Sergen ukalasının Sivasspor hakkında söylediklerini duymadınız herhalde ...Sitede acemi olduğunuzda belli.Senaristin futbolu çok iyi bildiğinden eminim ...Ama siz sergenin neler söylediğini bilmiyorsunuz.Sergen şöyle demişti...
Ben Sivasın yolunu bilmem beni güldürmeyin...
Hala Sergenin büyük futbolcu olduğunu iddaa ediyorsanız dahada birşey söylemiyorum.Ayrıca Sivassporu bu kadar küçümsemeyin.'Sergen sivasa geldi de alman kaldı. insanı dellendirmeyin' demişsin.
BENDE DİYORUMKİ;
Sivasspor Sergeni almaya razı olduda Sergenin Sivasspora gelmeyi kabul etmesi kaldı.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 14:17   #18
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bize istanbul un posalarını almak yakışmaz onlar kendi yeteneklerine ihanet ediyolar ki kaldı ki sivas da bar yok diye bize ihanet etmesinler bizim onlara ihtiyacımız yok o kadar iyi düşünüyorlarsa sivas ı sergen yerine ibrahim akını verinsene SERGEN ve gibilerine SİVASIMIZIN ihtiyacı yok
Alt 13.05.2005, 22:30   #19
senarist
Acemi Yiğido

senarist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 senarist ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sVs Nickli Üyeden Alıntı
bize istanbul un posalarını almak yakışmaz onlar kendi yeteneklerine ihanet ediyolar ki kaldı ki sivas da bar yok diye bize ihanet etmesinler bizim onlara ihtiyacımız yok o kadar iyi düşünüyorlarsa sivas ı sergen yerine ibrahim akını verinsene SERGEN ve gibilerine SİVASIMIZIN ihtiyacı yok
seni tebrik ediyorum kardeşimmm zaten bu sadece senin beninm değil tüm sivaslıların görüşü diğer sayfalardada ayzıldığı gibi ve ismail kartalın görüşü kendisiylede konuştuk.Ayıca bu iki şahıs ortamı germek için kasıtlı yapıyorlar ben ikisininde aynı insan olduğunu düşünüyorum ve yönetimden ıp kontrol istiyorum.Normal değil çünkü yazılanlar dertleri ne anlamadım ayrıca 3.şahıslar neden müdahale edip ortamı geriyorlar anlamıyorum...

SERGEN ADİSİ ADAM DEĞİL ONA FUTBOLCU DİYENEDE ŞAŞARIM BEN...
AYRICA O HERİF SİVASIMIZ İÇİN BEN SİVASIN YOLUNU BİLMEM İŞİM OLMAZ O TAKIMLA DEMŞTİR BÖYDE ADİ BİR YARATIĞI SAVUNMAYIN BİZE!!!
Alt 13.05.2005, 22:30   #20
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1231 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

[quote="tolga583434"]senarist: ne demek sergen kalitesiz ve sivasspora yakısmaz. sen önce futbolu oyuncuları ögren takip et ona göre forum aç. senin konusmaya bile hakkın yok..!!!!![/quote

bak gardas eski sergen yok bize gitmez bu tip futbolcular..hem sergeninde salakça açıklamalaırda var onlarıda unutmamamk lazım
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır