Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2
Alt 20.08.2006, 21:30   #11
sivas73
Yeni Yiğido

sivas73 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 sivas73 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2

Site Yöneticileri lütfen bu mesajları Mecnun OTYAKMAZ'A iletin.Hemen bugün bu adamın gönderilmesi gerekir.Biz Lorantı çok arayacağız heralde.Yeni gelen transferler nerede, hiçbiri de iyi değil.Rıza ÇALIMBAY boştamı arkadaşlar bilen varmı?İyibir yerli hoca getirsinler takımın başına yoksa düşünmek bile istemiyorum sonunu...
sivas73 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:31   #12
newjersey
Yeni Yiğido

newjersey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 newjersey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yine ayni yaqpmayin ya ne olur simdide hakem penaltiyi vermedi inanuin o da cok komik su hale bak baklaim birazdan ne cikacak
newjersey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:31   #13
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BÜLENT UYGUN ESERİNLE ÖĞÜN
Takımın bu duruma düşmesi tamamı ile Bülent Uygun'un sayesindedir.Takımı değil kendi menejerlik çıkarlarını düşünmesinden kaynaklanan ve takımın parasınıda zamanınıda boşa harcayan ,heba eden bol bol Sivas Kamuoyunu ve taraftarlarını oyalayarak şöyle bomba transferler yapmak üzereyiz, böyle bomba transferler yaptık lafları ile politikacıları bile yaya bırakan tavırlarıyla Sivası bu hale getirdi..
Geçen sezonun 2. yarısından bu yana Bülent Uygun takıma hiçbir katkısı olmayacak oyuncuları almış kısa süre sonrada alınan bu oyuncular teknik direktör tarafından beğenilmeyerek haklı olarak geri gönderilmiştir.
Şunun şurasında transferin bitmesine 10 gün kaldı.
10 gün içinde zaten iyiler diğer takımlar tarafından seçilip alındı sen kimi alacaksın.?
Takımımız maalesef Bülent Uygun'un sayesinde 2.Lige düşecek en büyük adaydır arkadaşlar.
Hayır düşmez diyen arkadaşım var ise bana düşecek diğer 3 takımı incelesin ve adlarını söylesin Sivas'tan daha zayıf takım kaldımı acaba,,sakarya yeni çıktı ama ucuz paraya çok iyi oyuncular aldı, diğer takımlar ona keza ....
Birkaç aydır bağırıyorum transfer politikasının çok yanlış olduğunu ve Bülent Uygun'un zamanı ve paraları boşa harcadığını bu transfer gezmesi bahanesiyle takımın parasıyla avrupada Seyahati Keyf yaptığını belirttim,
Keşke ben haksız çıksaydımda takım iyi yerlerde olsaydı,
Yalnız Kral çıplak diyeceğim onca eleştirilere ve paraların çarçur edilmesine karşın Yönetimimiz neden Menejeri bir kenara çekipte ne yapıyorsun arkadaş demedi ?
Yazık değilmi Ali Samiyen'e gelen binlerce Sivaslının umutlarına, Yazık değilmi Sivastan ve Türkiyenin birçok ilinde kulağı İstanbul'da iyi bir haber bekleyen Sivas'lılara
Burada Sakarya'yıda tebrik ediyorum bravo işte takım böyle kurulur,transfer böyle yapılır..Bülent bey..
adamlar 9 kişi ile senin ceza sahanda mücadele ediyor ve penaltı da kazanıyor.. Durum düşündürücü hem de çok düşündürücü...

Daha önceki yazımda da belirttim, ligin ikinci yarısında hangi futbolcuyu transfer ederizde ligde kalmayı,kurtulmayı başarabiliriz diye kara kara düşüneceğine şimdiden diğer takımlar gibi ucuz ama iş yapacak oyuncular alman gerekir diye, ama sn. Uygun sen ne yaptın nerde pasif oyuncu var gittin onları aldın ,Carvalho'yu alladın pulladın ne oldu ? Sahi bomba transferlerin hangi futbolcular Sn.Uygun.?
Eğer şu an bir bomba varsa oda Sivasımın boynunda asılı duruyor mazallah ha patladı ha patlayacak, O bombayı da Sivas'ın boynuna sen taktın...Sn.Uygun SEN !
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:32   #14
newjersey
Yeni Yiğido

newjersey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 newjersey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya bukemedigin bilegi opeceksin kardes bunu kabul et sagag sola satasma gercekci olalalim ya
newjersey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:32   #15
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

yiğido bu sene felaket geliyor yav.vallahi 9 puan almamız gereken 3 maçtan sadece 1 puan aldık.inşallah yönetimimiz basiretlidir.yol yakınken bazı şeyleri görür ve yapılması gereken şeyi yapar.ben en başıonda söledim bu takım düşer diye.zaten skor tahmin yarışmasında da maçı 3-1 sakarya alır yazdım.yine söylüyorum bu takım küme düşmekten kutulamz.millet beni umutsuz olmakal suçladı ama maaaalesf gerçekler böyle
Alt 20.08.2006, 21:34   #16
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI

valla abi ben böyle kötü bi takım görmedim 9 kişili takımdan 2 gol yiyoruz bir tane boş kaleye gol kaçıyor baliliden başka oynayan adam yok helal olsun bizze umarım seneye 2.lig de böyle oynamayız
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:34   #17
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

anlasamda usul usul anlatsam nereden başlasam nasıl anlatsams sivasta oynadığımız maçtan aldığımız cezayamı yansam tribündeki sivaslılaramı yansam aldığımız malubiyetemi yansam antalya maçı deplasman konya maçı deplasman sonrada fener bahçe offffffffff offffffffff offfffffff
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:36   #18
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

3 maç yaptık ve 1 puan aldık ve henüz zirve takımlarıyla oynamadık.bu kadro ile bu sezon çok zor...
Alt 20.08.2006, 21:39   #19
agumus_58
Yiğido

agumus_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agumus_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter -->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2

söyleyecek bi şey yok. şu an 100 kişiye sorsanız 99 u sivasspor düşecek takımlar arasında der. transferler tam bir hayal kırıklığı. bizimle beraber süper lige çıkan kayseri hem uefada hem ligde çok iyi gidiyor. manisa desen o da çok sağlam geliyor. bize de "bekle bizi 2.lig A" demek kalıyor. zaten alışkınız birbirimize.
agumus_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:39   #20
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

flaş haber....sivasspor tribünleri ayağa kaldıracak bir transfer yaptı.....CARVALHO. tolga doğantez. yöneticiler az da bizi düşünün accik oturalım yav böyle tribünü ayağa kaldıran transferler yapmayın bir daha.ayakta durmaktan yorulduk.