-->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2
BÜLENT UYGUN ESERİNLE ÖĞÜN
Takımın bu duruma düşmesi tamamı ile Bülent Uygun'un sayesindedir.Takımı değil kendi menejerlik çıkarlarını düşünmesinden kaynaklanan ve takımın parasınıda zamanınıda boşa harcayan ,heba eden bol bol Sivas Kamuoyunu ve taraftarlarını oyalayarak şöyle bomba transferler yapmak üzereyiz, böyle bomba transferler yaptık lafları ile politikacıları bile yaya bırakan tavırlarıyla Sivası bu hale getirdi..
Geçen sezonun 2. yarısından bu yana Bülent Uygun takıma hiçbir katkısı olmayacak oyuncuları almış kısa süre sonrada alınan bu oyuncular teknik direktör tarafından beğenilmeyerek haklı olarak geri gönderilmiştir.
Şunun şurasında transferin bitmesine 10 gün kaldı.
10 gün içinde zaten iyiler diğer takımlar tarafından seçilip alındı sen kimi alacaksın.?
Takımımız maalesef Bülent Uygun'un sayesinde 2.Lige düşecek en büyük adaydır arkadaşlar.
Hayır düşmez diyen arkadaşım var ise bana düşecek diğer 3 takımı incelesin ve adlarını söylesin Sivas'tan daha zayıf takım kaldımı acaba,,sakarya yeni çıktı ama ucuz paraya çok iyi oyuncular aldı, diğer takımlar ona keza ....
Birkaç aydır bağırıyorum transfer politikasının çok yanlış olduğunu ve Bülent Uygun'un zamanı ve paraları boşa harcadığını bu transfer gezmesi bahanesiyle takımın parasıyla avrupada Seyahati Keyf yaptığını belirttim,
Keşke ben haksız çıksaydımda takım iyi yerlerde olsaydı,
Yalnız Kral çıplak diyeceğim onca eleştirilere ve paraların çarçur edilmesine karşın Yönetimimiz neden Menejeri bir kenara çekipte ne yapıyorsun arkadaş demedi ?
Yazık değilmi Ali Samiyen'e gelen binlerce Sivaslının umutlarına, Yazık değilmi Sivastan ve Türkiyenin birçok ilinde kulağı İstanbul'da iyi bir haber bekleyen Sivas'lılara
Burada Sakarya'yıda tebrik ediyorum bravo işte takım böyle kurulur,transfer böyle yapılır..Bülent bey..
adamlar 9 kişi ile senin ceza sahanda mücadele ediyor ve penaltı da kazanıyor.. Durum düşündürücü hem de çok düşündürücü...
Daha önceki yazımda da belirttim, ligin ikinci yarısında hangi futbolcuyu transfer ederizde ligde kalmayı,kurtulmayı başarabiliriz diye kara kara düşüneceğine şimdiden diğer takımlar gibi ucuz ama iş yapacak oyuncular alman gerekir diye, ama sn. Uygun sen ne yaptın nerde pasif oyuncu var gittin onları aldın ,Carvalho'yu alladın pulladın ne oldu ? Sahi bomba transferlerin hangi futbolcular Sn.Uygun.?
Eğer şu an bir bomba varsa oda Sivasımın boynunda asılı duruyor mazallah ha patladı ha patlayacak, O bombayı da Sivas'ın boynuna sen taktın...Sn.Uygun SEN !
|