Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: YÖNETİM UYARDI
Alt 23.08.2006, 01:01   #11
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: YÖNETİM UYARDI

yönetim artik bir seyler yapmali bakalim ne olacak
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 01:08   #12
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BAKIN ANKARAGÜCÜ NE YAPMIŞ!!!
BİZİM YÖNETİM TOPLANTISIMI GEVŞEK GEÇTİ ANKARAMI ABARTIYOR SİZCE?

"Ankaragücü'nde futbolcular Okan Koç ve İbrahim Yavuz kadro dışı bırakılırken, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Emre Güngör'e de 15 bin YTL para cezası verildi.
Ankaragücü Yönetim Kurulu, bu akşam yaptığı toplantıda sert kararlar aldı. Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 puan toplayabilen Sarı-lacivertliler'de futbolcular Okan Koç ve İbrahim Yavuz kadro dışı bırakıldı. Ankaragücü Yönetim Kurulu ayrıca, Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan ve alınan mağlubiyette başrolü oynayan Emre Güngör'e 15 bin YTL para cezası verdi. "
HERKES FİKRİNİ YAZSIN ARKADAŞLAR BİZİM FUTBULCULARA CEZA VERİLMELİMİ?
BENCE VERİLMELİ ÖZELLİKLE HAKKIYA!!!
Alt 23.08.2006, 01:53   #13
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Biz şimdi eleştirdiğimiz zaman takımın kimyasını bozmayız.
Bir iki mağlubiyet sonrası ise sırtımızı dönmeyiz.
İyi gününde benim olan hasta döşeğindede benimdir.
Eleştirmek istiyorum çünki belkide '' buda varmış '' denilebilir.
Uyarmak çözüm değildir,radikal karar almak gerklidir.
Futbolcu almak göndermek olmuş işdir onu konuşmak zaman kaybettirir,bilakis bizi ileriye götürmez ancak geçmişi bilmek ona göre gelecek için kararlar almak gereklidir.Geçmişden ders alamayan asla geleceği göremez.
Sevgili bülent uygun benim gözümde felaket senaristi gibi durmaktadır.Geçtiğimiz sezon aldığı kararlar bu günlerin habercisidir.Kısaca pişmiş aşa su katmak tabirinden;oturmuş bir takımı sabote ettiğinden yola çıkarak(sezon ortası futbolcu göndermek,teknikdirektör araştırmak,futbolcu araştırmak gibi) yanlış gidişata daha doğru açıdan bakılması taraftarıyım.
Bu düşüncelerim doğrultusunda artık geçmişte olanlara bir çare bulamayacağımız gibi,gelecekte ise felaketin mimarını bulmakta yarar vardır.
Alt 23.08.2006, 02:11   #14
Ertugrul
Gast

İyi yönetci kriz zamanında belli olur krizide yönetmesini bilmek lazım ancak daha iyi yönetici kriz gelmeden tedbir alıp sağlam bir yapı oluşturan yönetcidir.
Sivassspor şuanda kriz içine girmiştir,yöneticilerimizin bu krizi göz ardı etmeleri büyük sakıncalarıda yanında getirir.
Önce işlerin o kadarda iyi gitmediğini kabul etmek gerrekiyor ve bu kötü gidişatı durdurmak için acil tedbirler alınmalı daha sonrada bu kötü gidişin sebebleri ve müsebbileri bulunup gerekenler yapılmalıdır.
Alt 23.08.2006, 07:57   #15
izmirliyigido
Gast

Öncelikle futbolcuları suçlamamak lazım. Çünkü kapasiteleri bu kadar. Aralarında bir yıldız futbolcu olup da maçın kaderini değiştirebilecek birtek BALİLİ var. O da canı isterse 65 dakika oynuyor, sonra yok. Ben onu geçen sene birtek Trabzonspor'u 2-1, Beşiktaş'ı 1-0 yendiğimiz maçlarda hatırlıyorum onun haricinde o da yok. Diğer futbolcular ise Lorant'ın disiplini ve sistemi nedeniyle kemik gibi defans yapmaya yönelik futbolcu tipleri. Yani gelen topu dan-dun kaleden uzaklaştırmak. Öyle olduğu halde geçen sezon 44 gol yemiştik.

Şimdi ise, Sn. Pezce ofansif oyun oynayacağız, bol gollü maçlar izleyeceksiniz demişti. Doğru şimdiden kalemizde 2'şer 2'şer golleri görmeye başladık. 5-0'lık, 6-0'lık mağlubiyetler yakındır bunuda unutmayın. Çünkü henüz dişimize göre takımlarla oynuyoruz büyüklerle oynamadık. Sn. Pecze lütfen biraz disiplin, birazda taktik... Ben Pezce'nin G.Birliği'nde ve Ç.Rize'de iken başarısını hatırlamıyorum, hatırlayan varsa lütfen yazsın. Ama ben söz veriyorum araştıracağım ve size yazacağım.

Yönetimin hatası ise doğru dürüst transfer yapmıyor. Bir kere sol kanat ve sağ kanat diye birşeyimiz yok 2 senedir. Bu iş Gökhan'la ve İlhan'la olmuyor. Forvette ise Anderson'a ve İbrahim'e bel bağlamak ise en büyük gaflet. Biraz Balili var o kadar. Mehmet Yıldız'ı ise hiç saymıyorum. Çünkü kendini 2 Lig futbolcusu gibi görüyor. O Süper Ligde asla başarılı olamaz. Zafer Biryol ve Murat Hacıoğlu alınsın diye tam 2,5 aydır dile getiriyorum. Ama ne oldu Zafer Bursa'ya gitti, Murat halen Ferner'in yedeği. Ama bizim yönetimde halen tık yok. Bizim derdimiz gol atamamak. Golcü futbolcun yoksa asla başarı gelmez.

Orta saha ise evler şenlik. Hakan BAYRAKTAR yıllardır kendini yıldız yapamadı gitti. İyi kumaş, kaliteli eleman ama adamda çaba yok. Bir Mohamed Ali'yi nasıl arıyorum anlatamam. Gollerde, paslarda, frikiklerde hep o vardı.

Ya taraftar??...Bu takımı küme düşürürse böyle kendini bilmez taraftarlar düşürür. Bir zamanlar "4 EYLÜL'DE TEL ÖRGÜ İSTEMİYORUZ" kampanyası forumu başlatmıştım. Geri alıyorum lafımı, özür diliyorum hepinizden. Bana karşı olanlar haklıyımış, onlardan özür diliyorum. Sanki o hareketi yaparak maçı kazandıracak veya sonucu değiştireceksin. İşte herşey ortada sayende gurbete giden takımımız hüsranla döndü. İçin rahattır şimdi.

Hakkı'ya ise hiçbir şey demiyorum. Çünkü söylenecek laf bulamıyorum. Bu forma sırtına yakışmıyorsa, bunu giymek isteyen başkaları bulunur.

Yani sonuç olarak, bu takımı elele vererek SÜPER LİG'e çıkartmıştık, şimdi ise elelele 2.LİG A'ya gönderiyoruz. Helal olsun bize. Federasyonun ve hakemlerin şartlı davranışlarınıda hiç saymıyorum. Olan sayın başkan Mecnur ODYAKMAZ'a ve biz taraftarlara oluyor. Bilmiyorum, herkes üzerine düşen payı alsın. Saygılarımla...
Alt 23.08.2006, 08:13   #16
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mecnun başkan ve bir ikitanesi dışındaki yöneticilerin çoğu amatör ruhlu bu insanlar taraftara suç buluyor keşke onlarda kendi çıkarını düşünmeden takıma taraftar gibi sahip çıkabilseler.Bu yüzden bu yöneticiler gitsin kendi amatör takımını kursun çıkarlarına orda devam etsin YA SAHİP ÇIK YA DEFOL
Alt 23.08.2006, 09:21   #17
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

merhaba yönetim önce bizi değil kendilerini uyarsın yapılan ve aldatmada öte gitmeyen transerlere baksın önce taraftar ne yapsın elimizden geleni yapıyoruz bu sene düzelir iyi lerini alırız diyoruz sağ olsunlar aldıkları adamlar ilk 11 bire zor giriyorlar nasıl ve nerden buluyorlarlar bunları cokmu aramışlar alınan bu sporcuları 10 tane yapacağınıza 2 tane temiz aklı başında sporcu alsanız bu takım daha iyi olur
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2006, 09:23   #18
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1563 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

GEÇEN SENE AYNI KADROYLA İYİ GİDİYORDUK AMA O ZAMAN LORANT VARDI PEZCENİN BİRAZ DAHA DİKKAT ETMESİ LAZIM BÖYLE OLMAZ
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2006, 11:25   #19
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1357 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

carvalho yu gonderinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alt 23.08.2006, 11:52   #20
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Artık bi zahmet uyarsınlar sadece futbolcuları değil hocayı ve menejeride...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla