Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.05.2005, 12:09   #11
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....
Evet Onura katılmamak elde değil.Bu site aracılıyla Sivas taraftarını acımasızca yerden yere vuranlar nerde gerçekten çok merak ediyorum.Bazı arkadaşlar(isimleri önemli değil onlar kendilerini biliyo)Keşke Sivasspor istanbulda maçlarını oynasa diyenler nerde gerçekten çok merak ediyorum.Böyle bir maçta o stadı doluduramadığınız için yazıklar olsun!Onur bak bizim derneği yine aramaya başladılar.Keşke Dernek bi araba kaldırsaydı yine biz şenlerdirirdik orayı.Çünkü biz zamanında nerelere gitmedik ki.......
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 12:15   #12
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar sivas ist. ayrımı yapmayalım nolur bu sadece istanbul için geçerli değil sivastada bunların örneklerini yaşadık ligde Hatta bir keresinde İsmail Kartal beyanat verdi tarftardan yeterince destek göremiyoruz diye sorun şehirlerde değil genel olarak taraftarda
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 12:22   #13
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
kursad58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sivas ist. ayrımı yapmayalım nolur bu sadece istanbul için geçerli değil sivastada bunların örneklerini yaşadık ligde Hatta bir keresinde İsmail Kartal beyanat verdi tarftardan yeterince destek göremiyoruz diye sorun şehirlerde değil genel olarak taraftarda
Kardeşim ben zaten ayrım yapanların değerlendirmesini istedim!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 12:27   #14
kursad58
Yiğido

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kursad58 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim ben zaten ayrım yapanların değerlendirmesini istedim!
Eyvallah ama şunu kabul edelim ne Sivas ta Nede İstanbulda gereken desteği veremiyoruz bunu kabul edelim çözüm yolları arayalım
Alt 11.05.2005, 12:44   #15
efsanedavulcu
Yiğido

efsanedavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 efsanedavulcu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....

ABİ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM
AZ BİLE YAZMIŞŞIN
SİVASTAKİ SEYIRCIDEN DAHA SADIK VE CEFAKAR BİR SEYİRCİ OLMADIĞINA ARTIK İNANDIM
Alt 11.05.2005, 13:04   #16
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar hiç moralinizi bozmayın.Bu maça seyirci gelmemesi gayet normal ve birçok nedeni var.
1-Sivasspor la yatıp Sivassporla kalktığımız halde biz bile maçın kesin oynanacağını 2 gün önce öğrenebildik.
2-Böylesi dostluk maçlarında dünyanın en büyük kulüplerinin bile stadları dolmaz.
3-Kale arkası haricindeki biletlerin,halkımızın ekonomik durumuda gözönüne alındığında pahalı olduğu bir gerçek
4-Maçın hafta içi olması da seyirci sayısını etkiledi.

Bu şartlar altında stadın dolmaması gayet normal ve Sivassporun seyircisinin büyüklüğünden hiçbir şey kaybettirmez.Ayrıca Sivastaki Sivassporlular,İstanbuldaki Sivassporlular diye bir ayrım yapmak kadar saçma birşey olamaz.Sivasta yaşayan bir Sivassporlu olarak;biliyorumki hiçbir özel maçta stad dolmuyor.Örneğin sezon başlarında oynanan Cumhuriyet kupası maçları...
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 13:19   #17
kursad58
Yiğido

Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
ya problem hangi taraftar oldugu değil problem orya binlerce kişinin gitmeside değil biz sadece futbolu futbol gibi izleyemiyor ve taraftar gibi davranamaıyoruz. yeri geliyor herşeyi çok abartıyoruz yeri geliyor bazen hiç önemsemiyoruz..... Arkadaşlar biz sadece taraftar nasıl olur ve olunur onu bilmiyoruz ve hep dert yakınıyoruz ama çözüm yok......bunun çözümüde bir araya gelip organize olmaktır...... sivas ta ankarada istanbulda her yerde ciddi bir organizasyonla ve ekiple bu sorunlar çözülür diye düşünüyorum...... bunları yapmıyoruz başka takımların taraftarlarını dudaklarımızı ısırarak izliyoruz...... Biz bu gücü kuralım tribünde size hiç kimse oturunda maç izleyelim diye laf söyleyemez.... Hatta siz o çekirdekçileri dışarı atarsınız..... Bence taraftarın ne kadar kalabalık oldugu önemli değil önemli olan takımına destek verip vermedigidir...... Olimpiyat stadına 80 bin taraftarın gelmesi yerine ali samiyen de destek veren 5000 bin taraftarın gelmesi bence daha iyidir.... Hiç değilse futbolcular 80 bin kişinin kendilerini tiyatro izler gibi seyretmelerinden hayal kırıklığına uğramazlar.....Bunlar zamanla düzelecek şeyler ama çok çalışmak lazım çok.............lafla peynir gemisi yürümez..... ergin abi şahittir....... altay maçında şampiyonluk turu atacağız tribünün altında tezahurat yapıyor dediğimiz tribünden bile zor adam indiriyoruz aşağıya .....yani acayip bi vurdumduymazlık var ve de bıkkınlık anlam veremediğim ...... daha yolun başındayken bile çok büyük problemler var ve bana göre taraftar işine yönetimin el koyması gerekmektedir..... Duyarlı arkadaşlar ve gerçek taraftarlar her zman bu yazının dışındadır ve onlarda beni iyi tanır...... Umarım herşey SİVAS için iyi olur yoksa süper ligde peynir ekmek olmaktan kurtulamayız gibi geliyor.......
+ İMZA
Alt 11.05.2005, 13:21   #18
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

haftasonu görüşelim beyler
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.05.2005, 13:25   #19
efsanedavulcu
Yiğido

efsanedavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 efsanedavulcu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
efsanedavulcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ABİ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM
AZ BİLE YAZMIŞŞIN
SİVASTAKİ SEYIRCIDEN DAHA SADIK VE CEFAKAR BİR SEYİRCİ OLMADIĞINA ARTIK İNANDIM

+NOKTA
Alt 11.05.2005, 13:32   #20
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı