Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: SERVET ÇETİN
Alt 30.08.2006, 21:42   #11
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: SERVET ÇETİN

Murat Duman ve Kalla nın gitmesiyle Defans da ciddi sıkıntılarımız olmuştu. Servet başarısı kanıtlamış bir futbolcu.
Defans sorunumuzun çözüleceğine inanıyorum.
Alt 30.08.2006, 21:45   #12
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Servetin gelmesiyle Fran 'a da gğn doğdu Fran ön liberoda daha etkili...yerini bulur..Servetde İnş. Sivas'ta yeniden kendini bulur..
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.08.2006, 21:48   #13
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Kartalsporda oynarken bir kaç maçını izlemiştim idare eder derim yani Sivasımızda bişeyler yapar yapmakda zorunda tekrar kendini kanıtlamak istiyorsa. Her futbolcunun eleştirilecek yanları var Servetinde tabi ama bu onun elinde kendi geliştirirse Türk futbolu çok iyi bir oyuncu kazamış olur
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.08.2006, 22:03   #14
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

servet çetin esas kariyerini denizli sporda başlatıp fener bahçede kariyerinin üst doruklarına çıkarak fenerbahçeye güzel bir uyum sağlamıştır sonrada millitakımın formasını giymeyi elde etmiştir fener bahçede takıma kısa sürede uyum sağlaması ve futboluyla bir örnek teşkil etmiştir. SİVASSPORDA DA takıma kısa sürede uyum sağlayarak başarılı çalışmalara imza atacağını yürekten inanıyorum hoş geldin servet. 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.08.2006, 22:26   #15
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence saivasporun en büyük transferi hayırlı olsun
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.08.2006, 22:53   #16
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Eski(?) bir Galatasarayli olmama ragmen Servetin transferine cok sevindim.Hakikaten nokta transfer diye buna derim.Bravo yonetim.Servetin Fenerbahcedeki performansini elestiren arkadaslara sunu soylemek istiyorum.Super lig de hangi takim Serveti kadrosunda gormek istemez? Fenerbahce kadrosunun cok genis olmasindan dolayi Servet Cetin sans bulamamaktaydi.Hangi defans futbolcusu hata yapmiyor.Servetin Fenerbahce formasiyla mucadele ettigi maclardaki yaptigi hatalari degilde kurtardigi pozisyonlari dusunurseniz bu kadar acimasiz olmazdiniz.Ustelik bu hatalari da Milana Manchester ve Barcelona ya karsi yapmisti.
Cok degil bundan iki yil once futbolculu olup olmadiklari belli olmayan Ali Asim yada Murat Karakoc adlari gectiginde gobek atan taraftarlarimiz ne cabuk vizyon buyuttunuzde fedakarliklarla yapilan su transferleri begenmez oldunuz??
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.08.2006, 23:15   #17
serdal58
Yiğido

serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serdal58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

servet milli takıma yeniden yükselecek ve bunu sivasta başaracak....kayseri 2tane milli takıma oyuncu veriyor bizde sadece hayretinle övünüyoruz..hayrettinler.serve tler..ibolar gitsin milli takımlarımıza....bu kadar eleştiriyi servet ve ali eren haketmiyor...sivas tabiki büyük takımların çöplüğü değil ama onların tecrübelerinden faydalanmamak olmazzzzzzzzzz
serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.08.2006, 23:37   #18
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Servet faydali olabilir düsüncesindeyim. Herseyden önemlisi efendi, karakterli bir oyuncu, bi cirkefligini de görmedim. Ayrica Gürhan da cok yetenekli bi oyuncu, umarim o da basarili olur. Ali Eren zamaninda cok iyiydi ama simdi pek faydali olabilecegini sanmiyorum ama hayirlisi diyelim.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2006, 01:11   #19
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1530 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Insallah denizlispordaki serveti sivassporda da görürüz.Henüz genc kendisi daha cok tecrübe felan kazanmasi lazim insallah o tecrübeyide sivassporda kazanacak.Can aratta fenerbahcede oynamiyodu bizden gittikten sonra oynamaya basladi insallah servette de olur böye güzel sey

Hic unutmam Ac milan macindan önce shevchonkoya adim bile attirmam demisti shevchenko o macta 4 gol atmisti tecrübesizlikten böyle sözler kullanmis artik tecrübeyi kazanmasini da biz sagliyalim
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2006, 01:38   #20
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bizim için gerekli olan futbolcudur.Kallanın gitmesine üzüldüğüm kadar servetin gelmesine sevindim.Defanstaki boşluğumuzu dolduracağı gibi duran toplarda (can arat'ta olduğu gibi) forvete destek verecektir.
Biraz eksik bulduğum yanı ise beraber koşmaya başladığı forvet oyuncusu servete 25 metrede 5 metre kadar fark atıyor.İnşallah teknik direktörümüz bu yönünü görür ve tedbirini alarak kesici olarak ve yüksek toplarda kullanır servet'i.
Eğer yönetim kurulumuz maruz görürse acizana olarak bir teklifim var.
O da servet ÇETİN'e kaptanlık verilmesi.
Hayda buda nerden çıktı diyecek olursanız.Süper liğde kaptanlık ayrı bir meziyet gerektiriyor.İstanbul kulübünde tecrübesi olan bir futbolcunun olası bir hakem diyaloğlarında ve takım içerisi birleştirici , motive edici özellikleri olduğu kanaatindeyim.Görüşmeler sonucu uygun görüldüğü taktirde takım için olumlu gelişmelere vesile olacak bir kaptan adayı olarak görüyorum.