Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Alıntı
Saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederim.Usta bir gazeteci gibi yaşadıklarımı ifade ettiğim belirtiliyor.Bu nedenle kendimi tanıtmakta bir sakınca görmüyorum.Madem hepimiz Sivaslı ve ************** o zaman buradaki tüm üyelerimizde bir aile sıcaklığında ve iyiniyet anlayışı ile birlik ve baraberlik düşüncesinde olmalı diye düşünüyorum.Ben Araştırmacı Yazarım.Memur emeklisiyim.3 çocuk ve 3 torun sahibiyim Şiir ve makaleler yazıyorum.Hem anneanneyim hemde babaanne,Allah herkese nasip etsin.Yaşıtım bayanlarla altın günlerine gidip dedikodu yapmıyorum.Bayanlar bana gücenmesinler ama ben bayanlarımızı herzaman eleştiriyorum, birçoğu zamanlarını maalesef boş şeylerle geçiriyorlar. Unutmayalım ki takvimden bir yaprak kopunca bir daha o zaman geri gelmiyor. Herkes zamanını bir altın değerinde görüp,çok iyi değerlendirmeli diye düşünüyorum.Zamanımı kalıcı ve yapıcı olumlu işlerle tüketmeye çalışıyorum.Sivasın öp öz yerlisiyim , Eşim ve ben Sivas ve Sivasspor tutkunuyuz.Bu nedenle Sivas için birşeyler yapmaya çalışıyorum.Genellikle Sivas'ın örf ve adetlerimiz yani Sivas'ın gelenek ve göreneklerimiz ile ilgili geçmişteki güzel ve unutulmaz değerlerimizi araştırıyor ve yazıyorum ve yayınlanıyor.Çünkü bu değerlerimiz bizim özümüzdür Genç kuşaklarımızda bu değerlerimizi öğrensin diye çabalıyorum,onları bilmeyen Sivaslı olmamalı.Bu yazdığım makalelerim yerel ve ulusal nitelikli dergi gazete ve kitaplarda yayınlanıyor.Ayrıca Sivas'ta çıkan ' Yiğidoların Sesi' Dergisinin ilk sayısından itibaren onuncu sayısına kadar bana gelen teklif üzerine ' Bayan Taraftarın Gözüyle' adlı köşemde her hafta genellikle taraftarımızın maçlardaki tutum ve davranışlarının olumlu olması için, coşku verici yumuşak bir uslupla taraftarımıza olumlu mesajlar vermeye çalıştım.Sivas'ta tek bayan spor yazarı olmanın gurunu yaşadım.Umarım çorbada tuzum olmuştur.Evimin işimin ve çocuğuma ayırdığım zamanımın dışında Sivas için Sivasla ilgili konularda bol bol araştırıyor ve yazıyorum.Yiğidoların Sesi Dergisine artık yazmıyorum.Sadece ilk dokuz sayıda yazılarım mevcuttur.Sivas Valiliğinin yayını olan Hayat Ağacı kültür sanat ve çevre dergisinin ilk üç sayısında da yine Sivas'ın gelenek ve görenekleri ile ilgili yazılarım yayınlandı.. Bu Sivas bizim,Sivas'ımızı ve Sivassporumuzu yüceltmek ve onun içinde çalışmak görevimizdir diye düşünüyorum.Herkese sevgi ve saygılarımla....
|
Bu maç anlatılmaz yaşanır dedimya
gerçekten öyle Antalya maçı öyle bir maçtı
Sivastan taraftar yoktu ama Sivasspor yalnız değildi.
Sabiha ablada bu yiğit taraftarlardan biriydi.
kendisi Çolaklıda olduğunu söylemiş. Bende Manavgat'tayım ve kendisi hala Çolaklıda ise kendisini Manavgat'a bekliyorum. (21 km uzaklıkta Çolaklı Manavgat'a)
Şiir ve Makaleler yazdığınıda belirtmişsin abla eğer arzu edersen Gazetemde yazılarını ve şiirlerini yayınlamak istiyorum.
Sivaslı bir ablamızın yazılarını ve şiirlerini yayınlamaktan onur ve mutluluk duyacağımdan emin olabilirsiniz... (msn:
siv@s.spor)