Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

-->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku
Alt 07.09.2006, 12:11   #11
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

Sabiha hanım burada ki yazılarınızın hepsini okudum. Açıkcası maça gitmek için çektiğiniz eziyeti bırakın bayanları erkekler bile çekmez nitekim çekmiyor da... Sizin Sivas ve Sivasspor sevginiz gerçekten takdire şayan bu yazdıklarınız ve yaşadıklarınız umarım diğer Sivaslılara da örnek olur. Onlarda Sivas'ı ve Sivasspor'u sahiplenirler.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2006, 12:45   #12
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sabiha hanım aramıza hoşgeldiniz,sizi buradada görmekten büyük mutluluk duydum,artık yazılarınızı buradada,büyük keyfle okuyacağız.
inşallah yaşar beyde aramıza katılır,sizlerin engin fikirlrinden,düşüncelerinizden faydalanırız,tekrar hoş geldiniz.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2006, 21:00   #13
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maalesef yazınızı İstanbul' da olmam dolayısıyla yeni okuyabildim.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Böylesine heyecanlı ve güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bizim Sivasspor.com olarak en önemli hedeflerimizden biri, rakip taraftarlar ile birlikte maç izlemektir. Bunun için Türkiye taraftarı olarak maalesef henüz tam anlamıyla hazır değiliz. Ama görüyorumki siz bunu zaten bir tesadüfte olsa başarıyla uygulamışsınız.
Sizin yazınızı okuyunca Dünya kupasındaki, Televizyon ekranlarında heyecan ile izlediğimiz ve (bizde neden böyle maç seyretmeyelim) dediğim kareleri hatırladım.

Gördüğünüz gibi, taraftarımız sizin gibi araştırmacı gazeteci ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyor ve bunuda gördüğünüz gibi dile getiriyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla
Rüştü Elmas
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku
Alt 09.09.2006, 21:34   #14
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

bence biraz yanlışlıkta sizde var çünkü sizin yeriniz orası değil ve yenilen bir takımın taraftarına kendi evinde sus önüne dön demenizde yanlış aynı şey sivasta olsa ordada tepki olur gayet doğal ama cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum gerçek bir yiğidosunuz.....

***reis 58***
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2006, 22:10   #15
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

sayın sebiha hanım yaşadıklarını ve yazdıklarını sonuna kadar okudum ve büyük zevk aldım hem zevk aldım hemde duygulandım keşke bütün sivaslı ablalarım ve kız kardeşilerim sizin gibi cesur ve girintili olsalar belkide ortam daha değişik olucak onun için sizi kutluyorum ve tebrik ediyorum herşey sivas için
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 09:37   #16
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sabiha Hanım,
yazdıklarınızı keyifle okudum...
Gerçi sanal ortamda, kişilikler ve karakterler çok da sağlıklı
analiz edilemiyor; hatta cinsiyetler bile karambol...!
Ancak... yazı stiliniz, kullandığınız seçici kelimeler, ifadelerinizdeki ince
ve zarif üslup...vs. Tam bir sivaslı, tam bir hanımefendi...

İnce ruhlu oluşunuz, zerafetli duruşunuz ve seviyeli hitabet üslubunuzun yanında;
Sivasspor tutkunuz, coşkunuz, desteğiniz, medeni cesaretiniz ve
hassas hissiyatlarınız, bende çok pozitif bir imaj ve takdir hissi oluşturdu...

İyi ki; sizin gibi bir hemşehriye sahibiz...
İyi ki; Antalya'da tatil yapmışsınız...
İyi ki; maça gitmişsiniz...
İyi ki; yaşadıklarınızı bizimle paylaşmışsınız...

Daha nice, maç anıları paylaşılması dileğiyle...
.
.
.
Selamlar...
SABİHA ABLA YAZINI OKUDUM VE ÇOK BEYEN DİM ELLERİNE SALIK
SİZİN GİBİ TARAFARLARımız OLDUKÇA SİVASSPORumuzun SIRTI HİÇ BİR ZAMAN YERE GELMEZ
NE MUTLU SİVASLİYım SİVASSPORluyum DİYENE
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku
Alt 10.09.2006, 10:12   #17
antalyali_yigido
Yiğido

antalyali_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antalyali_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederim.Usta bir gazeteci gibi yaşadıklarımı ifade ettiğim belirtiliyor.Bu nedenle kendimi tanıtmakta bir sakınca görmüyorum.Madem hepimiz Sivaslı ve ************** o zaman buradaki tüm üyelerimizde bir aile sıcaklığında ve iyiniyet anlayışı ile birlik ve baraberlik düşüncesinde olmalı diye düşünüyorum.Ben Araştırmacı Yazarım.Memur emeklisiyim.3 çocuk ve 3 torun sahibiyim Şiir ve makaleler yazıyorum.Hem anneanneyim hemde babaanne,Allah herkese nasip etsin.Yaşıtım bayanlarla altın günlerine gidip dedikodu yapmıyorum.Bayanlar bana gücenmesinler ama ben bayanlarımızı herzaman eleştiriyorum, birçoğu zamanlarını maalesef boş şeylerle geçiriyorlar. Unutmayalım ki takvimden bir yaprak kopunca bir daha o zaman geri gelmiyor. Herkes zamanını bir altın değerinde görüp,çok iyi değerlendirmeli diye düşünüyorum.Zamanımı kalıcı ve yapıcı olumlu işlerle tüketmeye çalışıyorum.Sivasın öp öz yerlisiyim , Eşim ve ben Sivas ve Sivasspor tutkunuyuz.Bu nedenle Sivas için birşeyler yapmaya çalışıyorum.Genellikle Sivas'ın örf ve adetlerimiz yani Sivas'ın gelenek ve göreneklerimiz ile ilgili geçmişteki güzel ve unutulmaz değerlerimizi araştırıyor ve yazıyorum ve yayınlanıyor.Çünkü bu değerlerimiz bizim özümüzdür Genç kuşaklarımızda bu değerlerimizi öğrensin diye çabalıyorum,onları bilmeyen Sivaslı olmamalı.Bu yazdığım makalelerim yerel ve ulusal nitelikli dergi gazete ve kitaplarda yayınlanıyor.Ayrıca Sivas'ta çıkan ' Yiğidoların Sesi' Dergisinin ilk sayısından itibaren onuncu sayısına kadar bana gelen teklif üzerine ' Bayan Taraftarın Gözüyle' adlı köşemde her hafta genellikle taraftarımızın maçlardaki tutum ve davranışlarının olumlu olması için, coşku verici yumuşak bir uslupla taraftarımıza olumlu mesajlar vermeye çalıştım.Sivas'ta tek bayan spor yazarı olmanın gurunu yaşadım.Umarım çorbada tuzum olmuştur.Evimin işimin ve çocuğuma ayırdığım zamanımın dışında Sivas için Sivasla ilgili konularda bol bol araştırıyor ve yazıyorum.Yiğidoların Sesi Dergisine artık yazmıyorum.Sadece ilk dokuz sayıda yazılarım mevcuttur.Sivas Valiliğinin yayını olan Hayat Ağacı kültür sanat ve çevre dergisinin ilk üç sayısında da yine Sivas'ın gelenek ve görenekleri ile ilgili yazılarım yayınlandı.. Bu Sivas bizim,Sivas'ımızı ve Sivassporumuzu yüceltmek ve onun içinde çalışmak görevimizdir diye düşünüyorum.Herkese sevgi ve saygılarımla....
Bu maç anlatılmaz yaşanır dedimya
gerçekten öyle Antalya maçı öyle bir maçtı
Sivastan taraftar yoktu ama Sivasspor yalnız değildi.
Sabiha ablada bu yiğit taraftarlardan biriydi.

kendisi Çolaklıda olduğunu söylemiş. Bende Manavgat'tayım ve kendisi hala Çolaklıda ise kendisini Manavgat'a bekliyorum. (21 km uzaklıkta Çolaklı Manavgat'a)

Şiir ve Makaleler yazdığınıda belirtmişsin abla eğer arzu edersen Gazetemde yazılarını ve şiirlerini yayınlamak istiyorum.
Sivaslı bir ablamızın yazılarını ve şiirlerini yayınlamaktan onur ve mutluluk duyacağımdan emin olabilirsiniz... (msn: siv@s.spor)

http://www.buraktaskan.com
antalyali_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2006, 11:06   #18
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sayın
Nazim Gültürk bey'e
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.Ancak rakip taraftara ' dön önüne maçını izle' sözümü tasvip etmediğinizi belirtiyorsunuz.Böyle ortamlarda tabiki kime nasıl davranacağımı bilen yaştayım.Üstelik zaten ben o anda herhangi bir olumsuz olay yaşanmaması için yumuşak ve hassas davranmaya çalıştım,çünkü eşim yanımda allah korusun birisi birşey söyler,eşimde devreye girer olay çıkar diye çok korktum açıkcası.Ama yaptığım tezahurat seviyeli idi.Baktılarki orta yaşlı bir bayan kalkmış tek başına Sivas Sivas diye bağırıyor pek sesleri çıkmadı.Ne yapayım o an kendimi tutamadım.Babam mezardan çıksa beni o an tutmanın yolları yoktu.Coşkudan çıldıracaktım.Ama önümde oturan kendini bilmez birisi kaba bir şekilde' burda senin ne işin var Sivaslıysan git Sivaslıların yanında seyret' gibi saygısız hitap edince bende ona kaba birşekilde' susta önüne dön maçını izle' dedim ve benimde ona sert cevabım karşısında sustu.( Zaten birkaç kişinin Sivas'a yuuuhh demelerine kafam bozulmuştu)O lafı o kişi haketmişti.Kısacası hani bir söz vardır.Herkesin anlıyacağı dilden konuşacaksın derler ya.. Bende öyle yaptım.İnsanların nabzına göre şerbet vermek gerekiyor.Umarım beni anlamışsınızdır.Yazımda da belirtmiştim Otogara gitmek için Münübüse bindiğimizde benim başımdaki Yiğidolar şapkasını gören Antalyalı gençlerin yenilginin verdiği gerilimle burunlarından ateş çıkıyordu sanki ellerindeki Antalyaspor bayrakları ile hatta bana ufaktan'Teyzemizde Sivaslı herhalde'derken ben onların maksadını anladım ama anlamamazlıktan geldim ve yumuşak bir cevapla ' Olsun yavrularım birdahakine de siz galip olursunuz ' gibi ortalığı yumuşatan cevaplar verdim.Onlarda inşallah dedi ve ortalık yumuşadı. Bayan olarak böyle durumlarda eşim yanımda olunca sakin olmak zorunda oluyor insan.Çünkü erkek devreye girer ve olay çıkar diye korkuyor insan. Yoksa eğer tek olsaydım herkesin hakkından gelecek kadar da sert ve korkusuz bir yapım vardır.Hiçbirzaman haklı olduğum konuda asla pes etmem.Bayanım diye hiçbir zaman kimse beni sindiremez... Ama Gerilimli bir ortamda da karşı tarafı sakinleştirme ve ikna etme konusunda da bayağı tecrübeliyimdir.Derlerya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.Kısacası sevgiyi hakedeni sevip,haketmeyenede hakettiği gibi davranmak gerekir diye düşünüyorum.. Herzaman sakin,huzurlu,mutlu,barış içerisinde yaşamak , kimseyi incitmemek için dikkat etmemiz gerekir ve yaşadığımız olaylar karşısında ılımlı davranmaya özen göstermemiz gerekir diye düşünüyorum.Saygılarımla...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku
Alt 11.09.2006, 01:56   #19
Pape
Yeni Yiğido

Pape - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Pape Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch --->: -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

Alıntı:
Flavio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazının tamamını okudum gerçekten bende burda baya zevk aldım.Sizinle grur duydum ne mutlu ki Sivassporumuzun böyle güzide taraftarları.
Ewett flavio kardeşime katılıyorumm
Pape isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku
Alt 04.10.2006, 14:46   #20
ASKİN58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ASKİN58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

Size sadece helal olsun demek geliyor içimden gerçekten helal olsun.
ASKİN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla