Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....
Alt 09.11.2006, 17:20   #11
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.

Benim, Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar.

Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.

(Çevresindekilere söylediği bir söz) :
Beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler yapacağız, onları söyleyin!

Ben, gerektiği zaman, en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı vereceğim.
SAĞOL ASLAN SİVASLI BİR TEK CÜMLE BİRSÜRÜ ŞEY GETİRDİ AKLIMA. NE TEKİM YİNE DEDİĞİ ŞEYİ, VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAMIŞMIDIR. ÇANAKKALE'DE, TRABLUSGARP'TA, SOFYA'DA, SAKARYA, DUMLUPINAR, KÜTAHYA, AFYON, HATTA HATAY VE BİRSÜRÜ SAVAŞ MEYDANI ve HEPSİNDE GALİBİYET, BUNUN YANINDA 1. DÜNYA SAVAŞINDA YENİLMEYEN TEK TÜRK SUBAYI OLMAK BÜYÜK İŞTİR, NEDEN YAPARSIN Kİ BUNLARI. ÇÜNKÜ KENDİN DEĞİL BU VATAN YANİ TOPRAK VE BAYRAK VE BU MİLLET SENDEN DE, SENİN SAĞLIĞINDAN DA ÖNEMLİDİR. SAVAŞLAR BİTER KURTARIRSIN BAYRAĞI, TOPRAĞI VE MİLLETİ, MİLLETLE BERABER OLARAK. SONRA SABAHLARA KADAR ÇALIŞMA, UYKUSUZ GECELER, DİNLENMEDEN GEÇİLEN GÜNLER, YOLLAR, TRENLER, SİYASET VE DEVRİMLER. NE İÇİNDİR PEKİ BUNLAR, ÇÜNKÜ BU MİLLETİN HAKETTİĞİ DEĞER SENDEN DE SENİN SAĞLIĞINDAN DA ÖNEMLİDİR DE ONDAN.
PEKİ ŞİMDİ NEDİR, HALA ONU ANLAYAMAMIŞ MİLYONLAR VAR ÜLKEMİZDE, BÜTÜN DÜNYA GIPTA EDERKEN BİZE,ONA KARŞI ÇIKAN YAPTIKLARINI YIKAN, O'NUN TÜRK DEVRİMİ AYAKTA KALSIN DİYE ASTIRDIĞI İNSANLAR ATATÜRK UYUDUKÇA DİRİLDİLER ÇOĞALDILAR, ŞİMDİ HERYERDELER. AMAAAA YETER ARTIK BU ÖLÜ TOPRAĞININ ÜSTÜMÜZDE DURUŞU TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR, TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR,ÇÜNKÜ TÜRK MİLLETİ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜÇLÜKLERİ YENMESİNİ BİLMİŞTİR. VE ÇÜNKÜ TÜRK MİLLETİNİN YÜRÜMEKTE OLDUĞU TERAKKİ VE MEDENİYET YOLUNDA, ELİNDE VE KAFASINDA TUTTUĞU MEŞALE, MÜSPET İLİMDİR VE O'NUN GÖSTERDİĞİ YOLDUR. BİZ YANİ KEMALİST TÜRK GENÇLİĞİ ARTIK ONUN ARDINDAN YÜRÜMEKTEN SIKILDIK, KOŞMAYA BAŞLADIK VE ÖLÜ TOPRAĞINI ÜSTÜMÜZDEN ATTIK GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ, VATAN SATICILARDA OLSA BU ÜLKEDE, HAİNLERDE ONLARDAN HESAP SORACAK YİNE BİZLERİZ, ÇÜNKÜ HEPİMİZ BİRER MUSTAFA KEMAL'İZ. EĞER YANLIŞ, KIRICI BİŞEY YAZDIMSA ÖZÜR DİLERİM ÇÜNKÜ Bİ ANDA İÇİMDEN NE GELDİYSE ONU YAZDIM.
SAYGILAR
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....
Alt 09.11.2006, 17:42   #12
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....

YÜCE RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN ATAMIZ
BUGÜN YAŞIYORSAK ONA BORÇLUYUZ TÜRK MİLLETİNİN GURURUDUR
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
REİS 58
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....
Alt 09.11.2006, 19:00   #13
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....

''Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa Türk olarak dünyaya gelmemdendir.''
Mustafa Kemal ATATÜRK

Millî egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, yok olur. Milletlerin esareti üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmağa mahkûmdurlar. 1929
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ulu Önderimizi, saygı ve rahmetle anıyorum.
Alt 09.11.2006, 20:08   #14
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bir daha değil Türkiye'ye, dünyaya dahi onun gibi bir adam gelmez.Allah mekanını cennet etsin..
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 20:18   #15
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben isim geregi fransaya gitmistim ve bir fransizin evinde ATATÜRKÜN posterini gördüm ve ev sahibine sordum oda bana ATATÜRK'E olan hayranligini anlati DEVRIMCILIGINDEN DEVRIMLERINDEN bahsetti ve ATATÜRKÜN LAIKLIGININ ALTINI CIZDI cok büyük bir insan oldugunu anlatti BUGÜN ISE bülent arinc LAIKLIGI ve ATATÜRKÜN DEVRIMLERINI tartismaya baslamistir.ATATÜRKÜ sevmeyenler amerika emperyalizimin hizmetinde olanlardir.yakinimizdaki iraki görüyoruz bülent arinc gibiler bu ülkeyi irakin durumuna getirmek istiyorlar sonrada amerika gelip bizlere demokrasi getirsin diye.ülkeyi isgal etsin.ama unutulmasin ki O DEMOKRASIYI ATATÜRK GETIRMISTIR: saygiyla aniyoruz.
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 20:29   #16
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
erdaleren58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben isim geregi fransaya gitmistim ve bir fransizin evinde ATATÜRKÜN posterini gördüm ve ev sahibine sordum oda bana ATATÜRK'E olan hayranligini anlati DEVRIMCILIGINDEN DEVRIMLERINDEN bahsetti ve ATATÜRKÜN LAIKLIGININ ALTINI CIZDI cok büyük bir insan oldugunu anlati BUGÜN ISE bülent arinc LAIKLIGI ve ATATÜRKÜN DEVRIMLERINI tartismaya baslamistir.ATATÜRKÜ sevmeyenler amerika emperyalizimin hizmetinde olanlardir.yakinimizdaki iraki görüyoruz bülent arinc gibiler bu ülkeyi irakin durumuna getirmek istiyorlar sonrada amerika gelip bizlere demokrasi getirsin diye.ülkeyi isgal etsin.ama unutulmasin ki O DEMOKRASIYI ATATÜRK GETIRMISTIR: saygiyla aniyoruz.
% 100 katılmakla birlikte aslında bu yazının burda yazılması pek hos olmamış ama yinede +1000 benden erdal gardaşım sana...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 20:32   #17
HaYaLL58
Yiğido

HaYaLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 HaYaLL58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BU ÜLKE İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK!!!

GENÇLİĞE HİTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

______________________________ ______________
TÜRK BUDUR!
YILDIRIMDIR,KASIRGADIR,DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR!!!
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
Mustafa Kemal ATATÜRK

http://img150.imageshack.us/img150/9516/bayrakqm0.gif

HaYaLL58

SiVaSLıYaM GaRDaŞ BeN DeRtLeRe OrTaĞaM BeN DoSTLaRa SeLaM OlSuN ÖlMeMiŞeM SaĞıM BeN!..
HaYaLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 20:43   #18
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Asker Mustafa Kemal Atatürk,kü Saygiyla Aniyorum
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 21:05   #19
antalyali_yigido
Yiğido

antalyali_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antalyali_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ne Mutlu Türk'üm diyene!!!
Bu söze lütfen dikkat edin
dikkatli okursanız amacını çok iyi anlayacaksınız...

http://www.buraktaskan.com
antalyali_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....
Alt 09.11.2006, 21:29   #20
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen ULU ÖNDER´İ ANIYORUZ....

Kendisini saygıyla anıyoruz. Bu millet onu unutmayacak.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla