Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
Alt 12.11.2006, 07:56   #11
yusuf58
Acemi Yiğido

yusuf58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

vallahi besiktas elimizden ucuz kurtardi alti yedi tane gol pozizyonuna girdik birtane attik ama futbol adina hersey vardi malesef sivasin gollerine doyamadik neyse 1 olsun bizim olsun insallah besiktasa atamadigimiz golleri trabzona atariz ve o macida galib geliriz.
yusuf58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
Alt 12.11.2006, 11:19   #12
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1337 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

dunki konusmasi coook iyiidi "sapkami cikariyorumm"
Alt 12.11.2006, 11:27   #13
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

İYİ OYNAYAN EN ÇOK POZİSYONA GİREN BİZDİK VE KAZANAN BİZ OLDUK
Alt 12.11.2006, 12:04   #14
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

Alıntı:
sarkislali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sayfalarda Bülent Uygun´acimasizca elestirenleri sukunete davet etmistim. Bekliyelim ve Bülent hocaya kredi verelim demistim. Dedigim dogru cikti demek istemiyorum. Arkadaslar gencligin ve yilginligin verdigi öfkeyle ilerde pisman olabilecekleri dozda elestiri yapmislardi. Henüz hersey düzelmis degil- Kendi saha fobimizi yenmemiz gerek. Özgüvenimiz artti. Bence buradaki en büyük payda Bülent hocanindir. Inancin basaramadigi hic bir sey yoktur ve zaman icinde imkansiz diye birsey yoktur. Takimin girdigi bu yeni havayi hepimiz desteklemeliyiz. Amac cok önemli. Amacinda adini kesinlikle koymak gerek. Amaca ulasirken yolda duraklamalar olacaktir. Bunlari basarisizlik olarak degil. gecici ufak kazalar olarak tanimlamaliyiz. Bunlar bizzim icin deneyim olmali, olmali ki yaptigimiz hatalari tekrarlamiyalim. Hocamiza güvenelim ve ona ihtiyaci olan zamani verelim.
Daha nice basarilara
Saglik, basari, bolluk........................ .................
arkadasım sana katılıyorum dun spıker başkana bulent uygun yerine başka teknik trektor arayısınız varmı dedi başkan konuşmasında eğer bulent şimdi goreve gelmeseydi seneye gelecekti dedi hem menejerlik yaptı hemde kurslara gidip diploma aldı dedi lig tv de bir spıkerde bulenti sivasın gondermemesi lazım dedi bulent onumuzdeki 2 maçı kazandırınca daha çok ilgi topluyacak hadi bulent gotur bizi uefa ya
Alt 12.11.2006, 13:44   #15
izmirliyigido
Gast

Valla ne yalan söyleyeyim, böyle bir durumda böyle büyük bir ZAFER beklemiyordum. Gerçi biraz daha akıllı ve tecrübeli olsaydık Beşiktaş'a HEZİMET yaşatacaktık. Ben yine nacizane fikrimi BEYAN edeyim: "Bu takımda ANDERSON'un yeri YOK"...Mehmet YILDIZ'da çok başarılı değil ama başarıya susamış. Ahh birde (her zaman dediğimi yineliyeyim) YERE BAKAN MEHMET başını kaldırıpta oynasa varya o cüssesiyle ligimizde hiç olmayan SANTRFOR tipi ile tüm takımların transfer listesinde olur. Çocukta o cüsse varken, müthiş hızlı vede çok güzel top saklıyor. Ama ne varki SÜREKLİLİĞİ yok. İnşallah bundan sonra daha dikkatli ve başını kaldırarak oynar.

Bu arada takımı 1 hafta eleştiriyor yerden yere vuruyorsunuz, bir hafta sonra övüyorsunuz diyen arkadaşlara KATILMIYORUM. Nasılki puan kaybında üzülüyor ve doğruları bulması için eleştiryorsak, galip geldiğinde de helede böyle bir maçta zafer kazanmışken bırakında ağız tadıyla keyiflenelim. Düşünsenize şu anda 35 milyon insan SİVASSPO'umuzu konuşuyor.

Ayaklarınıza sağlık futbolcu kardeşlerim, yüreğine ve aklına sağlık selamet BÜLENT hocam. İnşallah devamı olur....
Alt 12.11.2006, 14:02   #16
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Insallah basarilarinin devami gelir. Sivasspor bir daha herkese gücünü gösterdi. arkadaslarin dedigi gibi sevinelim ama fazla abartmayalim lütfen.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.
Alt 12.11.2006, 14:16   #17
ErhanKOC
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ErhanKOC Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.

Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.

Bizi Türkiye'ye Gururla temsil edikleri için onlara (Yigido Aslanları) Çok Teşekür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım.

Erhan KOÇ
ErhanKOC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2006, 17:12   #18
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bülent hoca bu takımla daha çok başarılara imza atacak bunu herkes görecek çünkü bu takımı başkandan yönetimden ve taraftarlardan çok çok daha iyi tanıyan tek kişi bülent hoca senelerdir bu camianın içinde hala onu eleştiren varsa BEN SİVASLIYIM DEMESİN ve başka teknik adamların ismini gündeme getirmesi,n bülent hoca inşallah uzun yıllar bu takımda görev yapar

BAŞARILAR BÜYÜK KAPTAN...
SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR.
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2006, 17:16   #19
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İYİLER MUTLAKA KAZANIR....................... . 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2006, 19:16   #20
ahmet kaya 58
Acemi Yiğido

ahmet kaya 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 ahmet kaya 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sevgili Bülent önümüzde çok zor olduğunu düşündüğümüz Trabzon ve Galatasaray maçları var. Onları da Allah'ın izniyle bize kazandırsan seni Sivas'ta zor tutarız. Daha büyük takımlar iyi tekliflerle kapına dayanırlar.
Bu maçlar hem kendin için hem de Sivasımız için dönüm noktası olacaktır. Sana başarılar biliyorum.
ahmet kaya 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla