Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: MARKA KENT OLMAYA ADAY SİVASIMIZ
Alt 22.12.2006, 14:02   #11
Didier DROGBA
YASAKLI ÜYE

Didier DROGBA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Didier DROGBA Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MARKA KENT OLMAYA ADAY SİVASIMIZ

BU KENTİN TAKIMI ARTIK SÜPER LİG'E DE ÇIKTI, BENCE BASIN BU KENTE BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERMESİ GEREKİYOR, SİVAS HALKI OLARAK KENTİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ...

IRKÇILIĞA HAYIR...
Didier DROGBA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2006, 14:08   #12
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haklısın birader....

Mesela bu şehirde bir tane dahi beş yıldızlı otel hala yok...

Son yıllarda bir gelişme olduğu gerçek ama hala çok yetersiz!
yeterince reklam yapamadığımızı da düşünüyorum. Birçok tanınmış meşhur Sivaslı var. Onları kullanabilirsek çok iyi işler yapılabilir. Dediğin gibi beş yıldızlı otel, büyük AVM gibi eksikliklerin bu yolla giderileceğini düşünüyorum.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2006, 15:05   #13
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben bir sivaslı olarak dışarda oturup sivasta alışveriş yapanlardanım ama artık sivasta bir kuruş harcamayacam. nedeni ise kuyumcuya girdim altın alacam hediye için sizde kredi kartı geçermi dedim tabi dedi kuyumcu 2 tane çeyrek ver birinin parasını al diğerini karttan çek dedim. kuyumcu bana aynen kredi kartı çeyrekte geçmez bilezik ve bileklik alacaksan olur dedi. bende oradan almadım ama diğer kuyumcularda aynı işin garip tarafı 10 kuyumcuda aynı olayla karşılaştım.
TABİ BİR SİVASLI OLARAK PARAMIZ SİVASA NASİP OLSUN İSTEDİK AMA HEP KALIN KAFALILARLA KARŞILAŞTIM.
TOKATTA MEMURUM VE ALIŞ VERİŞİMİ SİVASTA YAPIYORUM. VERGİ İADE ZARFIM İSPATIDIR İSTEYENE GÖSTERİRİRİM AMA ARTIK SİVASTA PARA HARCAMAYACAM
58svs58@mynet
sakinbay@hotmail.com
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.01.2007, 02:08   #14
hancer58
Acemi Yiğido

hancer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hancer58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haklısın birader....

Mesela bu şehirde bir tane dahi beş yıldızlı otel hala yok...

Son yıllarda bir gelişme olduğu gerçek ama hala çok yetersiz!
kardesim haklısın 5 yıldızlı otelimiz yok ama 5 yıldızlı oteli kaldıracak kapasitemiz hiç yok cunku sehrımızde turizm yok bir sehri herseyden once turizmle tanıtırsın turkıye turızmı suan denız-gunes -kum turizminden zıyade kultur turizmine ve doga turizmine yonelmıstır ve kultur turizminin turkıyede en ıı yapıldıgı yer mardın ama kımse bılmıyokı mardıne 1 senede 1.5 mılyon turstı goturen kılıseler tarihini sivastan almakta biz bu tarıhı degerlerı kullanmayı bırak, bılmıyoruz bıle bu degerlerı kullanmayı dusunsek o 1.5 mılyon turist sadece bu tarıhı gormek ıcın sivasa gelir. ayrıca sivasın dogasına baktıgımızda dunyanın hıc bıryerınde bulamayacagımız gokpınarımız sugulumuz todurge golumuz kangal balıklı kaplıcamız ve daha bırcok dogal gusellıklerımız elımızın altında ama sabır ve cesaret olmadıgı ıcın bız bu degerlerın hıc bırını kullanamıyoruz BİR SEHRİ EN İİ TURİZMLE TANITIRSIN gelen turistten sadece turizimciler degil butun esnaf dolayısıyla butun sivas halkı yararlanmıs olur sende 2-2.5 mılyon turıstın sivasa getireceklerini dusunmek isteyen varsa bu işe biraz kafa yorsun bence
hancer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır