Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.12.2004, 11:56   #11
izmirliyigido
Gast

Bakın güzel kardeşlerim. Öncelikle şunu belirteyim. Yaşım 40. Yani belkide hepinizden çok büyüğüm. Ve Sivasspor hastalığı sizden çok önce başladı. Bu çaresiz hastalık her geçen gün içimde büyüdükçe de büyüyor. Sizin heyecanınızı da anlıyorum. Ve (Yeniçeriler ve Çılgınlar gurubundan)bazı arkadaşlarla tanıştım. Sivas'a gelince herkesle biraraya gelip bir toplantıda sizlerle tanışmakta istiyorum.

Ve 38 senedir ki bu takımın adı var: Anadolu Yıldızı ve Yiğidolar. Amblemimiz var: 3 Yıldız. Tarafatarın adı var: Yiğidolar. Tarih bizi öyle tanıdı ve tüm Türkiye böyle biliyor. Bu saatten sonra bilinen gerçekleri unutup yeni birşeyi tüm Türkiye'ye öğretmeye çalışmanın bir manası yok. Bu takıma emeği geçmiş (ve hatta ebediyete göçmüş olan) büyüklerinize saygısızlık olmazmı? Bu takıma 1966-67-68 yıllarında emeği geçmiş benim akrabalarım da var. Ben tarihe malolmuş bir Sivasspor'un hep böyle anılmasını isterim.

Kızılordu, Kangallar,Kızılırmak vs...Bunlar ancak olsa olsa "taraftar grubu adı" olur. Lütfen kızmayın ve anlayışla karşılayın. Yeniliklere açığım. Ama böyle tanındık, böyle devam etsin istiyorum. Hangi takım sonradan isim, amblem değişikliği yapmış...

Alt 27.12.2004, 11:58   #12
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1338 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Beyler benim aklıma forum konusunu görünce hemen bi sism geldi...

KIZIL ORDU...

yanlıs anlasılmasın kızıl kelimesinin kökü kızılırmak tan gelir...hatta kızılırmak diye bide tarafta grubu olursa olay biter...

düsünün amblemde 3 yıldız...rütbemiz...
taraftar grubu kızılırmak...
takım kızılordu...(aslanlar gibi savassınlar sahada)(komando gibi futbolcularımız var...misal Can Arat...)
eee hocada general olur bu durumda...
bu arada İsmail hocanın zaten lakabı var...bilmem hoslanıyo mu ama ona Arap İsmail derler

hadi bakalım beyin fırtınasına devam güzel seyler çıkar elbet...

bu arada tezahürat konusunuda unutmayın...
bize özgü seyler...

kardesim hayırdır rus ordusunu yenidenmi kuruyoruz....bırakın böyle isimleri bizim ismimiz belli SİVASSPOR&YİĞİDOLAR&YE NİÇERİLER Yetmezmi....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2004, 12:08   #13
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Beyler benim aklıma forum konusunu görünce hemen bi sism geldi...

KIZIL ORDU...

yanlıs anlasılmasın kızıl kelimesinin kökü kızılırmak tan gelir...hatta kızılırmak diye bide tarafta grubu olursa olay biter...

düsünün amblemde 3 yıldız...rütbemiz...
taraftar grubu kızılırmak...
takım kızılordu...(aslanlar gibi savassınlar sahada)(komando gibi futbolcularımız var...misal Can Arat...)
eee hocada general olur bu durumda...
bu arada İsmail hocanın zaten lakabı var...bilmem hoslanıyo mu ama ona Arap İsmail derler

hadi bakalım beyin fırtınasına devam güzel seyler çıkar elbet...

bu arada tezahürat konusunuda unutmayın...
bize özgü seyler...

kardesim hayırdır rus ordusunu yenidenmi kuruyoruz....bırakın böyle isimleri bizim ismimiz belli SİVASSPOR&YİĞİDOLAR&YE NİÇERİLER Yetmezmi....
Bravo Serhan kardeşim...

Alt 27.12.2004, 13:07   #14
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1338 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=6]eyvallah abi....ya ama öyle yani bizim ismimiz cismimiz belli YİĞİDOLAR&YENİÇERİLER& SİVASSPOR Daha fazla söze gerek varmı?[/size]
Alt 27.12.2004, 13:11   #15
ugur
Yeni Yiğido

ugur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ugur ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

dunya.bizi.boyle.taniyor.boyle .kalalim..biz.herzaman.kiraliz .yigidolar
ugur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2004, 16:42   #16
serhankaburcuk
Usta Yiğido

[size=5]BİZ YİĞİDOLARIZ O KADAR......itirazı olan varmı?İsmimiz cismimiz namımız belli....[/size]
Alt 30.12.2004, 16:57   #17
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardeşler bizim farklı olmamız lazım...hep aynı şeyler...gakkoşlar...dadaşlar. ..falan....kim koymuş kardeşim bizim ismimizi...bence en mantıklısı ankettir....hemde çok geniş bi anket....BURDAN RÜŞTÜ ABİYE SESLENİYORUM.......ben kangallar derim başkada bişi demem....büyük bi takım olmak istiyosak...istanbulu örnek alalım ve muhteşem köpeğimizin adını koyalım...köpek demeye dilim varmıyo çünkü benle öle insan tanımadım...hep arkadan vurur insanlar ama kangallar asla....LÜTFEN BENİ DİKKATE ALIN...
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2004, 17:19   #18
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Ya kardesim yapmayın beni güldürüyorsunuz ismimizin bir anlamı var zaten... Kangal mangal Yapmayın Yiğidolar en güzeli....
Alt 01.01.2005, 16:02   #19
mcevahir
Acemi Yiğido

mcevahir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcevahir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar ben bu formu açarken sadece bu seneki takım için söyledim bizim lakabımız zaten belli yiğidolar zaten bu birkaç kişi istedi diye değişmez de. ben bu yıl ki takımda birkaç futbolcuya veya ismail kartal a belki orjinal bir lakap bulan vardır diye yazmıştım selamlar
mcevahir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.01.2005, 18:40   #20
sivaslibozo
Acemi Yiğido

sivaslibozo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 sivaslibozo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence her iki tarafda hakli, bizim bi ismimiz var hemde oyle boyle bi isim degil koskoca YIGIDO denmis bize.

ama mcevahir kardesde hakli, en azindan maclarda ismil hoca icin veya takim icin pankkart acarken soyle goze guzel goirunen bi isim fena olmaz yani.
ismail hocaya kangal lakabi verilmesi kesinlesirse, bence once onun bi fikrini alalim.
belki adam istemiyor dimi?? belki adam kendisine kopek ismiyle hitap edilmesinden hoslanmiyor.

en iyisi bence SIVASLI HERO, veya BASYIGIT de olabilir.

takdir size kalmis.

vesselam
sivaslibozo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır