Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Arkadaslar sapla samani karistirmayalim!!! yapilan güzel bir ise Güzel diyebiliyorsak, yapilan kötü bir ise de de kötü demesini ögrenmeliyiz. Yapilan yanlis transfer politikasi , taraftari medya önünde kücük düsürmesi, her basarida ben ben demek olmuyor !!!, Biz demesini ögrenmeli. Taraftarini, mazemecisi masorünü futbolcusunu camiasini unutmamali !!!! unutursa yine ben ben derse her alinan Basarisiz sonucta tepki alacagini bilmeli !!!! dahada önemlisi hangi takimin Antröneri oldugunu unutmamali. süperligde ismimiz Sivasspor ise verdigi demeclere Dikkat etmeli Eski Aski Fb yönetimine ve taraftarina hos görünmek icin Bizleri medyada kullanmamali !!! Arti Bizleri BJK ,GS taraftarlari ile karsi karsiya getirmemeli 5 yeriz 8 yemeyiz 7 yer 6 yemeyiz gibiDemeclerle ne yapmak istedigini bilen varsa anlatsinda biz de ögrenelim ,Bülent hocanin FB aski Bizi Hic mi hic ilgilendirmedigi gibi GS,BJK, ilgilendirmiyor. Hocanin bu yönleri gercek sivasspor taraftarini cildirtiyor, sadece ve sadece Sivassporun hocasi olursa o zaman Bilincli taraftarlarin da gönlünde taht kurar.......