Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor
Alt 14.09.2010, 13:25   #191
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzona degilde baska bir anadolu takimina yenilseydik bu kadar koymazdi, yaziklar olsun bize düsman olan bi takim ve taraftarina karsi boynumuzu büktürdünüz ........
HAKKATEN HA LAZLARA YENİLDİK YA...
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2010, 18:18   #192
ciproxinxr
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ciproxinxr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar teknik kadro ve futbolculara hiç sözüm yok..Yanlız isyanım yönetimedir ..Evet yönetimdeki sayın abilerim Galatasarayı yeninince lig bitti tamam şampiyon olduk sandınız 3-5 lira fazla verip 2 tane daha iyi birer futbolcu alamadınız Anadolu kulüpleri transfer yaparken taraftar olarak günlerce burdan yazdık transfer yokmu diye.. sevgili yönetim üyeleri bu hezimet bu utanç size bir ders olur umarız.biz taraftar olarak her zaman takımımızın yanındayız yensede yenilse çünki biz bu memleketin çocuklarıyız ...
ciproxinxr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ciproxinxr'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2010, 19:10   #193
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1365 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

bir yorum yazacam cunku fazla vakit gecirmek istemiyorum
allah oncellikle belanizi versin dicem ama goruyomki vermis futbolcular teknik direktor hatta butun yonetim ve baskanda olmak uzere biraz gururu varsa birakir gider bu isi 6-1 yenildik yaziklar olsun utandim cafede baktim maca yuzum kalmadi 3 veya 4 yildir bu sitedeyim ve ilk defa bu yurek yakan slogani soylicem

YONETIM ISTIFA!!!YONETIM ISTIFA!!!
Alt 14.09.2010, 20:45   #194
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

ha 1-0 ha 6-1 sonuç değişmiyor.. Trabzonu 6-1 yenecek güçtede olsaydık bu hakemleaslayenemeyecektik bunu bilin.. Hakem futbolcularımızla oynadı resmen..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda superglam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2010, 21:37   #195
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ciproxinxr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar teknik kadro ve futbolculara hiç sözüm yok..Yanlız isyanım yönetimedir ..Evet yönetimdeki sayın abilerim Galatasarayı yeninince lig bitti tamam şampiyon olduk sandınız 3-5 lira fazla verip 2 tane daha iyi birer futbolcu alamadınız Anadolu kulüpleri transfer yaparken taraftar olarak günlerce burdan yazdık transfer yokmu diye.. sevgili yönetim üyeleri bu hezimet bu utanç size bir ders olur umarız.biz taraftar olarak her zaman takımımızın yanındayız yensede yenilse çünki biz bu memleketin çocuklarıyız ...
yönetimdeki abilerimiz ancak protokol koltuguna oturup maç seyretmeyi maç sonrası ahkam kesmeyi takım yenildigi zaman da hakemi eleştirirler ulan arkadaş altı tane yemişsin halen hakemi eleştiriyorsun altı golün hepsini hakem mi attı altı gol kalene girerken sen ne halt ediyordun
Alt 14.09.2010, 21:51   #196
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor

Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Enteresan olaylar yaşıyoruz...
Sivassporumuzun en kötü sezonunda dahi bu kadar fark yemedik. Çoğunluğunu ruhsuzlardan oluşan bir kadro ile tarihe geçtik...

Geçen sezon sonunda galibiyet ile mağlubiyete hasret iken beraberlikler zinciri ile (Diyarbakırın harakirisi ile) ligde kalınca "Mesut hoca ile yüzler güldü" diyenler, Sezonun ilk karşılaşmasında GS'yı devirirken "efsane döndü" diyenler, bugün ne hikmetse istifaya davet ediyor...

Daha dün kahraman ilan edilen, sen bizim herşeyimizsin denilen, hatta avatarında dahi resmini taşıdığı Mecnun Odyakmaz başkana "yeter artık istifa et" deniliyor...

Daha dün, flaş transfer süper transfer, umudumuz yoktu ama GS karşılaşmasındaki oyunuyla parmak ısırtıp bizleri yanılttı süper transfermiş denilen Ceyhun'a, formsuzluğu gözle görülen ve takımızıızn herşeyi, varlığı yeter dediğimiz Mehmet Yıldız'ımıza, henüz transferinin 4. müsabakasını oynayan tüm yeni transferlerimize "defol" kelimesini acımasızca kullanıyoruz...

Sezonun henüz başındayız, lig uzuzn bir marataon olduğunu unutarak, takımımızı "Bank Asya"ya gönderiyoruz. Karşılaşmanın sonucuna göre "yönetim istifa" diyebiliyoruz. Hatta yöneti istifa denilmese de "Fikret Ünsal istifa" denilebiliyor. Sanki kadroyu Ünsal kuruyor, sanki sahada Ünsal oynuyor (Ünsal'ı örneklemeden maksat - garipliklerimizi, entersanlıklarımızı ortaya koymak adınadır). Yazık çok yazık...Nihayetinde 3 puan kaybımız oldu (Bir müsibet bin nasihattan iyidir misali sezonun henüz başında olan bu durumdan ders çıakracaktır, Mesut hoca)... Sezona mağlubiyetler zinciri ile başlayarak puan cetvelinde dibe vuran GS değilde Sivassporumuz olsa idi, şimdiden taraftarımız lige havlu atardı...

Enteresan insanlarız... Taraftar değiliz... Seyirci topluluğuyuz...

Hiç kimse eleştirilemez değil ama;

"yapıcı eleştiriler var olmaya, yıkıcı eleştiriler yok olmaya doğru yol aldırır"
kaptan sairmisin sen neee! bu ne güzel yazi öyle , senin bu yazini okudum bütün sinirlerim gitti
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2010, 22:41   #197
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

Tarih : 18.03.2001
Stad : 4 Eylül Stadyumu
Rakip : Kayseri Erciyes
Skor : Sivasspor : 1 Kayseri Erciyes : 6

O gün 4 Eylül Stadı tarihi günlerinden birini yaşıyordu. Maçtan dakikalar önce stadın tamamı dolmuş, zamanın teknik direktörü Ahmet ERTEM maçtan önce tüm tribünlere defalarca çağrılmaktan yorulmuştu. Maç başladı. Sivassporun ilk atağı direkten dönmüş hatta çizgiyi geçip geçmediği tartışılmıştı. Hemen arkasından 4 dakikada Eminin golüyle sevinen tribünler bir dakika sonra rakibin golüyle bile coşkusunu kaybetmemişti. Dakikalar 6 yı gösterdiğinde Sivasspor sahada 10 kişi kalmıştı ve artık o dakikadan sonra Sivasspor tarihi yenilgilerinden birini alacaktı. O maç 6-1 Sivassporun mağlubiyetiyle bitmişti. Herkes şoktaydı. Ne olup bittiğini anlamamıştı. Sadece kırmızı kart gören Hüseyine kızılıyor ve Erciyesin ayağa top oynayan muhteşem oyununa saygı gösteriyordu. Kimse takıma, teknik direktöre veya yönetime bir şey demedi o gün. Hatta bazı taraftarlar ellerine bir tepsi baklava alarak maçtan sonraki günlerde antrenmana giderek futbolculara moral vermeye çalışıyordu…………………
Peki ya bugün???

O günkü Erciyes maçıyla bugünkü Trabzon maçının tek ortak yanı maçın skoru…..
Neden mi?????

Çünkü 2001 de sahada ruhsuz, kendini bilmeyen, ne amaçla sahada olduğunun farkında olmayan, formasının ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyen, taktik teknik bir kenara kötü koşma gibi bir tabirin futbolda olmadığını bilmeyen, sahada kendisiyle dalga geçen rakibe değil de hakeme küfredip formasını hakemin suratına atan, cebindeki 3 kuruşu maç biletine veren taraftarın varlığının farkında olmayan …… bir takım yoktu…….

İlk yarı 3-0 olunca skorun daha da artmasını istedim. Çünkü maç 3-0 bitseydi maçtan sonra şunlar söylenecekti: İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rakibimizi tebrik ederiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Ama şimdi artık Sivasspor futbolcuları bu 6-1 lik skoru unutmamalı ve telafisini bu haftaki maçta onurluca mücadele ederek yapmalılar. Dikkat edin, yenerek demedim. Onurluca mücadele ederek dedim. Çünkü bu taraftar skora değil, sadece sahadaki mücadelemize daha doğrusu acizce oynanan oyuna kızdı. O yüzden bu oyunu unutturmaları gerekiyor futbolcuların. Tek beklentim bu….
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda rmznshn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.09.2010, 00:38   #198
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ha 1-0 ha 6-1 sonuç değişmiyor..
Katılıyorum arkadaşa.
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2010, 01:05   #199
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yönetim bu en başta senın eserın,gurur duy. Hadi şimdi iş işten geçmiş girin transfer arayışına!!!Bu kadar amatörce yönetılen baska bı takım var mı acaba cok merak edıyorum..Ama hata bizde ki insanları hakettıklerınden cok daha fazla ilahlaştırıyoruz!Sanırım bu facia herkeze ders olmuştur! Buradan taraftarlara seslenıyorum;üzüntümüz ne kadar büyük olsa da,bu takımın başkanından ,hocasına,futbolcusuna arkasında durmaya devam edelım.Ençok bu dönemde sıkı sıkı kenetlenmemiz gerektiğini unutmayalım ve Eskişehir maçında yine takımımızın sonuna kadar destekçisi olalım. Küsmek,lanet etmek en kolayı ama bizlere yakışan kolayı seçmek değil!!!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.09.2010, 07:30   #200
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kaptan sairmisin sen neee! bu ne güzel yazi öyle , senin bu yazini okudum bütün sinirlerim gitti
Şair değilim, Sivassporu 3. lige çıkma serüvenindeki karmaşık duyguları yaşayan, O günlerden bugünlere nasıl gelindiğinin her zerresini 4 Eylül stadının topraklarında nefes alan, bugün ise her sezon kombinesini alarak karşılaşmalarını takip eden taraftar olmaya çalışan Sivas'lıyım.

Görüntüleri iyi okumaya çalışmak lazım. Gelişmeleri iyi takip etmek lazım. Hezimetin sığınılacak tarafı asla olmaz ama Nasrettin hocanın dediği gibi, "hırsızın hiç mi suçu yok?"... Trabzon taraftarı bile "Mehmet Yıldız'a ve Ceyhuna yapılanların kesin kartlık hareket olduğunu" kendi sitelerinde kabullenirlerken, bizler burada;

"asıyoruz, kesiyoruz, yok ediyoruz, kovuyoruz, istifaya davet ediyoruz"...

Atalarımız boşuna dememiş, 40 ölç, bir biç...

Taraftarımızın, antrenmanlar dahil, Eskişehir karşılaşmasında stadyumu tıklım tıklım doldurarak takımımıza sahip çıkmaları dileklerimle...
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
11ler, akerde, avni, sivasspor, trabzonspor, İşte