Cevap: SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME
Kamil Grosicki: Polonya korkarım çünkü bırakacağım
Kamil Grosicki , futbol , röportaj
Masanın üzerinde kahve. Jagiellonia Bialystok forvet Kamil Grosicki sürprizler kendi deyimleri
Galeri (1 / 1) daha Okumak da Kamil Grosicki transfer (RÖPORTAJ) üzerinde telefon bekliyor
Kamil Grosicki (23 l.) Türk ve Yunan çeşitli kulüplerin hedefi oldu. Bunlardan birine transfer tespit var. Yakın, Türk Sivassporu Jagiellonia rağmen forvet için o ilginç teklif beklediğini itiraf ediyor. Gelecekteki 10 Ocak kadar karar verilmelidir.
Önerme çok, ama onların dizlerine takımların isimleri devrilmesi vermedi ...
Kamil Grosicki: - Bu doğrudur, ama hala zaman var. ilginç bir teklif Belki de bir tür ve o zaman doğru seçim yapmak mümkün olacak. Türkiye'nin olmamalıdır.
- Neden bu kadar endişeli terk edilir?
- Ben piłkarsko büyümek istiyorum. Ben farklı, daha iyi bir lig şansını denemek istiyorum.
- Türk ligi Polonya daha fazla gelişecek?
- Türkiye'nin tarihinde yürürlüğe girmiştir bile, ben bu lig bizim daha güçlü olduğuna inanıyorum ve bu çok daha fazlasını öğrenmek için olabilir.
- Onlar sadece ekonomik kaygılarla değil temel nedeni terk etmek arzusu?
- Ve sen yarım milyon kazanmak zorunda, eğer sizinle birlikte gitmek için karar verdi?
- Avrupa renkte görünür ve Sławek Peszce sonra boşalan oldu Lech gitmek için düşünmüyor musunuz?
- Merak ettim. Hatta bu konuyla ilgili ön görüşmeler edildi. Ama Lehçe kulüpleri de tıpkı benim gibi, geçmişte sorunlar vardı inatçı oyunculara yapmaya korkuyorlar da.
Bu yüzden, ne diyebilirim? onlara korku ve meşgul oyuncular yurt dışından devam edelim
|