Vay be resimden niye korktun yusuf niye ki yayınlarlarsa niye istifa ediyorsunki merek ettim bu resimler nasıl bir şey sen yayınla bari
Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlarıma sesleniyom kesinlikle diğer fotoğrafları buraya atmayın.konuştuğumuz gibi kalacak.yohsa istifa ederim.zaten sizde varsınız o fotoğrafta tehditde etmeyin.canlarım
üsküdarlı arkadaşlarımız neden gelmediniz.yazılarınızı okudum yukarda görmedik haber verilmedi felan demişsiniz.iyi bakın diğer sayfalara yusuf ne yazmış.zaten haberde vermiş.buluşmuşsunuz.sadece üzüldüğüm şey tanışamamız kardeşlerimizle.
ÜSKÜDAR KARDEŞİMİZDİR
İSTANBUL 58(anadolu) veysel......
not:yusuf benim üyeliğim silinmiş burda sitedeki problem nedeni ile.resimleri atmasan iyi olur zaten.ve bi dahada o görüntüleri istemiyorum.bu son uyarı sizin tayfaya.herkesin zevkini maf ettiniz.
senin yüzünden bizde giriyoz buraya.hata felan yapar bu adam diyoz. bakak diyoz.zaten burda faaliyetlerimizi anlatsak ne olacakki.bi adam bile katılmaz bize yusuf gardaşım.klavyede yazılan sözlerede inanma.bunu sende biliyon.geliriz diyen gelmez.ama sen kafana göre takıl.bu arada pendikteki arkadaşlarada ters tavırların varmış.buda olmasın.benim işler yoğun biliyon.kimseyi göremiyom.telefonum olmadığı için burda yazdım bunları sana.haydi görüşürüz sonra
bir şeyler yapacaksanda bizlere haber ver.onay çıkmadan herşeye atlama.burada istediğini yap.faaliyetleri duyur.ama hatasız bi şekilde.efendi bir şekilde kimseyi rahatsız etmeden.mahmut abi zaten öpecekmiş seni görmesin.adamı hasta hasta sinirlendiriyon hep.yeri gelmişkende söyleyeyim.kızdırıyon ama seni seviyoz beeee.