-->: KOMBINE BILET KAMPANYASI
Arkadaslar bu kampanyanin gösterdigi faydalari ileriki yillarda hep beraber görecegiz. Güzel Sivasimizin ve sivassporumuz birinci ligde kaldigi müddet ,Birinciligi cikmadan sivasin adini televizyonda senede kac kere duyuyorduk Avrupadakileri kastediyorum ben hic duymadim su anda ama simdi her hafta sonu sivas acaba bu Feneri, Bjk yi Gs yi puansiz göderirmi diyorlar önceden sivasin harita nerde oldugunu bilmiyorlardi ama ya simdi bir sene icin de nerelere geldik Bu takimi bu sehri desteklemeyipte neyi destekleyecegiz Dünya kupasinda Almanlarin FRANZ BEKENBAUER bir cümlesini hatirlatayim Insanlari bir biriyle kaynastiran Dili, Dini , Irki zengini ve fakirini ne olursa olsun hic bir sey bu kadar birbirine yaklastiramaz diyor . bu Sivasspor birincilige cikmasa idi bu site 17000 kisiyi burda bulusturmak imkansiz olurdu ONUN ICIN ARKADASLAR STADIMIZIN DOLMASI LAZIM BOS STADTA FUTBOL OYNANMAZ LÜTFEN BIRAZ DUYARLI OLALIM CAGLAYAN KARDES VE SERHAN KABURCUK VE DIGER DEGERLI DERNEK ÜYELERIN YAZDIGI GIBI NE GÖNDERIRLERSE 3, euro 5 euro, 10 euro 20 euro 30,euro 50 euro veye 75 euro gönderen bir kombine sahibi olur imkani olmayan arkadaslar zaten manevi destegi veriyorlar lütfen duyarli olalim dogup büyüdügümüz sivasimiza hic mi borcumuz yok duyarli olalim
|