Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 01:29   #1
LieutenanT
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 LieutenanT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Burda Da Mı Aynı Sebepler Beyler.Yeter Artık Son Verin Şu Saçmalıklara.Bordeaux'a Başarılar Dilerim Diyen Beyefendi Kardeşim.Yazıklar Sana Olsun.Ben Fenerbahçeyi Chelsea-Sevilla-İnter Maçlarında Senden Daha İyi Desteklemişimdir Orası Kesin.Eğer İnanmazsan Gel Sana Migros Biletlerini Göstereyim.Bende GS'lıyım Ama O Gün Saraçoğlundaydım Ve Destekledim.Yine Desteklerim.İşte Biz Bu Yüzden Ülke Olarak Futbolda İlerleyemiyoruz.Senin Ve Senin Gibi Düşünen Mahluklar Yüzünden.Fenerlisi,Beşiktaşlıs ı,Galatasaraylısı Veya Sivaslısı.Kimse...Hepsini Kınıyorum.Milli Mesele Lan Bu.Allahtan Milli Mücadele Yıllarında Kimse Ben Fenerliyim,Cimbomlular İle Aynı Cephede Savaşmam Dememiş...Yoksa Vay Ki Ne Vay Bu Memleketin Haline...Utnaın Efendiler Utanın.
LieutenanT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:49   #2
GSivas
Yeni Yiğido

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Admin arkadaslar bu basliga bir el atarsaniz ve gereksiz butun mesajlari silerseniz sevinirim. Olay bir provokator yuzunden nerden nereye geldi. Sirf bu ve bunun gibileri yuzunden Anadolu insani Istanbul takimlarina dusman oluyor zaten. Bakin suraya 15 tane GS li insan gelmis, fikirlerini soylemis 1 tane Gs li demeye dilim varmayan birisinin yaptigina bak, tum inciri berbat ediyor.

Ayiptir ayip; insan misafir oldugu bir yerde kendisine satasilsa bile adabiyla durmasini bilmeli, Turk adet gelenek, orf leri bizlere bunu ogretmistir!
GSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GSivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.12.2008, 01:52   #3
LieutenanT
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 LieutenanT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GSivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Admin arkadaslar bu basliga bir el atarsaniz ve gereksiz butun mesajlari silerseniz sevinirim. Olay bir provokator yuzunden nerden nereye geldi. Sirf bu ve bunun gibileri yuzunden Anadolu insani Istanbul takimlarina dusman oluyor zaten. Bakin suraya 15 tane GS li insan gelmis, fikirlerini soylemis 1 tane Gs li demeye dilim varmayan birisinin yaptigina bak, tum inciri berbat ediyor.

Ayiptir ayip; insan misafir oldugu bir yerde kendisine satasilsa bile adabiyla durmasini bilmeli, Turk adet gelenek, orf leri bizlere bunu ogretmistir!
Hay Ağzına Sağlık Kardeşim.Çok Güzel Açıklamışsın.Zaten Provakatör De Cezalandırılmış...Tşkler Admin...
LieutenanT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:02   #4
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADAŞAR. kimse eleştirmesin. günlük yaşanmamalı. hadi mehmet gitmedi. 2 sene daha oynadı ondan sonraa..?klübün sivassporun daha iyi yapılanması için bu mecburdu. ve yönetimi kutluyorum.geleceğe yatırım yapılacaksa mehmetten gelen parayla karara saygıyla eğiliyorum. bir sivaslı olarak sivassporun geleceği için ben bu transferin hayırlı olacağından eminim.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:07   #5
ali yilmaz
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ali yilmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar ben yeni uye oldum gsliyim ve bu haber gercekten dogrumu kaynak saglam mi eger dogruysa hem gs iyi bi oyuncu kazanmis olacak hem sivas iyi i miktar kazanmis olacak iki tarafinda menfaatlari acisindan iyi bi transfer olmustur sayet haber kesin dogruysa
ali yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:40   #6
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞAR. kimse eleştirmesin. günlük yaşanmamalı. hadi mehmet gitmedi. 2 sene daha oynadı ondan sonraa..?klübün sivassporun daha iyi yapılanması için bu mecburdu. ve yönetimi kutluyorum.geleceğe yatırım yapılacaksa mehmetten gelen parayla karara saygıyla eğiliyorum. bir sivaslı olarak sivassporun geleceği için ben bu transferin hayırlı olacağından eminim.
İlhan Cavcav bir sürü futbolcu sattı süper altyapı kurduda ne oldu.
Takım küme düşmeye oynuyor bugün.
Gaziantep dersen yine aynı ama orta sıralara yonuyor, bırak şampiyonluğu ilk 5 bile büyük başarı onlar için.

Sen şampiyonluğa oynayacaksın, büyük takımım diyeceksen en iyi oyuncunu satacaksın. nerde kaldı senin büyük takımlığın.

Fenerbahçe Veriyormu oyuncularını para için. iste bakıyım Galatasaray veriyormu, Ardayı, Barosu.
Kaldıki Mehmet yıldız sivas için sıradan bir oyuncu değil, takımın simgesi olmuş taraftarın en sevdiği oyunucu.
Ne olursa olsun, şampiyonluğa oynuyorsan, büyük takım iddasındaysan Mehmet gibi bir oyuncuyu para içinde olsa satmayacaksın.
Bilica'yı sat, Petkoviçi sat ama Mehmet yıldızı götürüpde rakip takıma para için verip taraftarını incitme.

Bir taraftar olarak bu durumu kabul etmem mümkün değil.

Sivas Mehmet Yıldızı verdiği anda büyük takımlığı, saygınlığı ve taraftara olan saygısı bitmiş demektir.
Anadoludan şampiyon çıkacak sözleride birer masal olmaktan ileri gidemez.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 22:36   #7
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlhan Cavcav bir sürü futbolcu sattı süper altyapı kurduda ne oldu.
Takım küme düşmeye oynuyor bugün.
Gaziantep dersen yine aynı ama orta sıralara yonuyor, bırak şampiyonluğu ilk 5 bile büyük başarı onlar için.

Sen şampiyonluğa oynayacaksın, büyük takımım diyeceksen en iyi oyuncunu satacaksın. nerde kaldı senin büyük takımlığın.

Fenerbahçe Veriyormu oyuncularını para için. iste bakıyım Galatasaray veriyormu, Ardayı, Barosu.
Kaldıki Mehmet yıldız sivas için sıradan bir oyuncu değil, takımın simgesi olmuş taraftarın en sevdiği oyunucu.
Ne olursa olsun, şampiyonluğa oynuyorsan, büyük takım iddasındaysan Mehmet gibi bir oyuncuyu para içinde olsa satmayacaksın.
Bilica'yı sat, Petkoviçi sat ama Mehmet yıldızı götürüpde rakip takıma para için verip taraftarını incitme.

Bir taraftar olarak bu durumu kabul etmem mümkün değil.

Sivas Mehmet Yıldızı verdiği anda büyük takımlığı, saygınlığı ve taraftara olan saygısı bitmiş demektir.
Anadoludan şampiyon çıkacak sözleride birer masal olmaktan ileri gidemez.
Kardeşş yanlış örneklemeler yapıyıorsun. unutma gençlerbirliği bir şirket bir şahıs takımı. ama sivasspor bir şehrin takımı bunu böyle algılamak lazım. eğer altyapıya önem verilirse iyi bi yapılanma olursa sivasspor günlük başarılar değil devamlı başa oynayan takım olcaktır. sen gernçlerbirliğini örnek verirsen bende arsenal i,mlian ı,barcelona yı örnek veririm. bu adamlardan nice çok başarılı simge olmuş futbolcular gitti. ne değişti. dahada başarılı olmak için yapılıyor bu tür transferler. figo barselomadam gitti ne değişt,ronaldinho barcelonadan gitti ne değişti,robinho real madritten gitti ne değişti,arsenal 18-20 yaşlarında futbolcu oynatıyorlar vee dünyada ayağa pas yapan ve göze hoş gelen en güzel futbolu arsenal oynuyor. örnekler çoğaltılabilir.
Alt 28.12.2008, 02:09   #8
GSivas
Yeni Yiğido

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Shan bence yanlis dusunuyorsun,
Mehmet Yildiz Galatasaray'a bedava gitmiyor, karsiliginda Sivaspor'u daha guclu hale getirecek sekilde maddi ve manevi kazancla gidiyor.
Arkadaslar bir takimda yetenek kadar tecrube ve inanc ta onemlidir. Galatasaray 3 tane oyuncu veriyor Sivas'a Mehmet'e karsilik ki bunlardan bir tanesi Aydin Yilmaz. Kiralik miralik kim bugun Aydin icin kotu bir futbolcu diyebilir? Iyi bir Aydin'in Sivas'i bircok macta Ipten alacagi asikardir. Gecen senenin 2. devresinde Aydin'in IBB de yaptiklari ortadadir. Hatta Aydinin 1,5 sene kiraliga verildigi bile dolasiyordu bazi yerlerde.
2.inci isim icin ya Necati ya da Ozgurcan deniliyor. Ozgurcan Hakan Sukur'un Veliahtim dedigi bir oyuncudur. Evet gerekli atilimini yapamamistir ama bunu Bulent Uygun'un elinde yapmayacagini kim garanti edebilir ? ki hepiniz hemfikirsiniz ki daha once baska takimlarda oynayan ve Sivas'a gelen butun oyuncular Sivas'ta bir baska oynamaya basladilar, hepsini kendisini inanilmaz gelistirdi , bu da bir gercek olarak ortada duruyorken 20-21 yasinda genc gelecek vaadeden bir forveti BONSERVISI ile almak kazancmidir kayipmidir ? Simdi Ozgurcan tuttursa 1-2 senede Sivasta , Sivaspor'un kazancini buyuklugunu farkina varin. Ha Ozgurcan olmazsa Necati olacak deniliyor. Necati Galatasarayda sorunlar yasadigi icin gonderildi yoksa yetenegi belli olan Milli Formayi kadar giyebilmis kalibrede bir oyuncudur. Gecen sene IBB de Necati'nin perfonmansi da ortadadir, iyi bir Necati cok sey verir Sivas'a. Diger ismin Mehmet Guven oldugu soyleniyor. Mehmet Guven'in son Genclerbirligi macindaki perfonmansi ortadadir. Sivasporda forma bulamasa bile Kadro derinligi acisindan ayri bir avantajdir ki bunun yaninda 3,5 MILYON EURO para verilecegi soyleniyor.

Bakin eger bu 3 isimden 2 si bile tutsa Sivaspor birakin gucunden eksilme olmayi, gucune guc katmis demektir ki 3.5 milyon euro da bu isin kaymagi olur. Ha guvenmiyorsunuz bu oyunculara o zaman bu paranin 1-1.5 milyon eurosuna Sivaspor kendisine fayda saglayacak, Sivasa ivme kazandiracak, Sivas'in gucune guc katabilecek bir FORVETI de kesinlikle ALABILIR. Bulent Uygun Mehmet Yildiz'in alternatiflerinin hazir oldugunu da zaten daha once de deklare etmistir.

Eger SIvas bu sene sampiyonlugu kacirirsa bu Mehmet gidecegi icin degil, Sivaspor Mehmet gittigi an HAVLU ATTIGI icin olacaktir. Bir onceki mesajimda da soyledim, Sivaspor bu badireyi atlatmalidir bu da INANCLA , taraftarin INANMASI ile olacak bir seydir. Sonucta Taraftar bir takimin itici gucudur. Yonetim ve Bulent Uygun da inanin bana sizden daha fazla dusunuyordur bu meseleyi bu transferin arti ve eksi taraflarini ve o insanlar su anda TARAFTAR dan destek beklemektedirler. Eger Taraftar Yonetim ve Teknik Kadrosuna Inandigini gosterirse Inanin bu olay sonunda daha GUCLU bir SIVASPOR karsimiza cikar.
GSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GSivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.12.2008, 07:17   #9
Ercan79
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Ercan79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Diyelim ki Sivasspor Sampionlugu kilpayi kaçirdi...

Herkes yönetimi suçlayacak, Mehmet satilmasaydi falan filan...

Diyelim ki Sivasspor Sampion oldu...

Kimse Mehmet'i konusmayacak,yönetimin ne kadar iyi bir karar verdigi konusulacak.

Bugün 3.5M Sivasspor gibi bir kulüp için gerçekten biseylere yarayabilecek bir miktar.Yönetim güzel kullanirsa tabi..

Tek bir sey çok önemli...
Asla taviz vermesinler.Istediklerinde kararli olsunlar. Sivasspor'a faydali oyu,cu kabul etsinler...Ilk 11i zorlayan,yada banko oynayacak futbolcular...
Yoksa vazgeç bu sevdadan.Takas tombola olmasin...

Her iki takima hayirli olsun...kazanan Türk fulbolumuz olsun

GS taraftari
Belçikadan Asker Ercan
Ercan79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ercan79'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 02:10   #10
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

ARKADAŞLAR. sivasporun büyüklüğü,bülent hocanın ustalığı bundan sonra belli olacak.mehmetten sonrada sivasspor aynı performansı gösteriyorsa,bülent hocada aynı başarıyı gösteriyorsa o zaman sivasspor gerçekten 5. büyüktür. bunu hep beraber göreceğiz.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan