Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞAR. kimse eleştirmesin. günlük yaşanmamalı. hadi mehmet gitmedi. 2 sene daha oynadı ondan sonraa..?klübün sivassporun daha iyi yapılanması için bu mecburdu. ve yönetimi kutluyorum.geleceğe yatırım yapılacaksa mehmetten gelen parayla karara saygıyla eğiliyorum. bir sivaslı olarak sivassporun geleceği için ben bu transferin hayırlı olacağından eminim.
|
İlhan Cavcav bir sürü futbolcu sattı süper altyapı kurduda ne oldu.
Takım küme düşmeye oynuyor bugün.
Gaziantep dersen yine aynı ama orta sıralara yonuyor, bırak şampiyonluğu ilk 5 bile büyük başarı onlar için.
Sen şampiyonluğa oynayacaksın, büyük takımım diyeceksen en iyi oyuncunu satacaksın. nerde kaldı senin büyük takımlığın.
Fenerbahçe Veriyormu oyuncularını para için. iste bakıyım Galatasaray veriyormu, Ardayı, Barosu.
Kaldıki Mehmet yıldız sivas için sıradan bir oyuncu değil, takımın simgesi olmuş taraftarın en sevdiği oyunucu.
Ne olursa olsun, şampiyonluğa oynuyorsan, büyük takım iddasındaysan Mehmet gibi bir oyuncuyu para içinde olsa satmayacaksın.
Bilica'yı sat, Petkoviçi sat ama Mehmet yıldızı götürüpde rakip takıma para için verip taraftarını incitme.
Bir taraftar olarak bu durumu kabul etmem mümkün değil.
Sivas Mehmet Yıldızı verdiği anda büyük takımlığı, saygınlığı ve taraftara olan saygısı bitmiş demektir.
Anadoludan şampiyon çıkacak sözleride birer masal olmaktan ileri gidemez.