Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 01:50   #201
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

27 Aralık 2008 Cumartesi, 00:06

Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.

Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon euroluk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, bugün konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.

Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Bugün son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi.

''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını verdi.

A.A.
Alt 28.12.2008, 01:52   #202
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
Buzlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öyle bi konuşuyonuz ki sivasLı arkadaşlar sadece Mehmet Yıldız var takımda.Dier oyuncular sivasın . oyuncusu degil mi? Ben sivasınroyuncusu olsam bu yazıları okudukdan sonra futbola küserdim.Mehmetin yerine koyun kendinizi biraz. Adam çok saglam para alıcak ve club. Aydın,Necati, Özgürcan boş adam degiller ki.. Zaten kontraatak ve atak futbolunu seven bi takım sivas . Alın size Aydın.. Sonuçda Sivasda Mehmetler bitmez üzülmeyin bence okadar.inş UEFA kupasını onun ellerinde görürüz..

cok dogru, musa, apo, hayro, petkovic, balili ve ve ve ve bunlar da bizi sampiyonluga götürebilecek gücdeler

tabi büyük bir kayip ama yola devam edecegiz

aydin, necati ve alparslan erdem(cok kaliteli sol bek ve orta saha oyuncusu, bremen taraftari cok üzüldü galatasaraya sattiklarinda) olursa bu 3 oyuncu bize cok faydali olur
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 01:58   #203
kolocu5858
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 kolocu5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yemine derim gözlerim dolu dolu yazıyorum sivas spora deiyl mehemte acıyorum fb gitseydin forvet yoktu ama s non ümüt.k baros keweel hgisnde eyr bulacana dam tolarca
kolocu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kolocu5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 02:00   #204
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
kolocu5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yemine derim gözlerim dolu dolu yazıyorum sivas spora deiyl mehemte acıyorum fb gitseydin forvet yoktu ama s non ümüt.k baros keweel hgisnde eyr bulacana dam tolarca
Hocam sen en iyisi vur kelleyi yat. Sana yaramadı bu haber. Birazda sağlığını düşün Mehmedi günüz gözü düşünürüg..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:03   #205
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

HER İKİ TARAFADA HAYIR OLSUN.BENDE ŞİMDİ AJANSSPORUN HABERİNE BAKTIM GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM.http://www.ajansspor.com/futbol/supe...he_end_().html
İNŞALLAH MEHMEDİN YERİ DOLDURULUR.ŞİMDİ MEHMET SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINDA SİVASA GOLMÜ ATACAK.ZORUMA GİDİYOR....
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:04   #206
cılgın_turk
Acemi Yiğido

cılgın_turk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 cılgın_turk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne diyelim hayırlısı olsun sitemizide kutlarım haberi ilk burada okumak bir ayrıcalıktı...

Gs macın öncesi ısınırken bu turkunun calınmasını istiyorum duysun mehmedimiz :(

Ordu'nun Dereleri
Aksa Yukarı Aksa
Vermem Seni Ellere
Ordu Üstüme Kalksa (Sürmelim Aman)

Oy Mehmedim Mehmedim
Sana Küstüm Demedim
Beni Sana Geçmişler
Vallahi Ben Demedim (Sürmelim Aman)

Ordu'nun Dereleri
Derin Derin Çağlıyor
Kalk Gidelim Sevdiğim
Annem Evde Ağlıyor (Sürmelim Aman)

Oy Bağlamam Bağlamam,
Zerdali Dalı Mısın
Garip Garip Çalarsın
Benden Sevdalı Mısın
gardaşım güzel bi düşünce bence güzel anlamlı olur....
cılgın_turk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:07   #207
GSivas
Yeni Yiğido

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sevgili Sivasli Kardeslerim.
Ben Galatasaray Taraftariyim. Burada haddim olmadanda olsa sizlerle goruslerimi paylasmak icin geldim. Belki yazdiklarimdan sonra Mehmet ve Sivaspor'a da hak verirsiniz.

Evvela forumu gezerken gordum ANti Istanbul yazilarini okudum, bence yigidin harman oldugu Sivaslilara bu tur yakistirmalar yakismiyor. Hepimiz sonucta bu vatanin evlatlariyiz, hele hele Anadolunun bagrindan kopup gelen insanlara bu tur yazilar yazmak gercek uzuntu verici.
Bakmayin siz forumlarda fenerli - Galatasaraylilarin birbirlerine yazdiklarina, evet ezeli rekabettir vs dir ama klavye basinda delikanli kesilenlerin asip kesenlerin ondan sundan bundan nefret ediyorum diyenlerin %100 unun eminim en yakin arkadasi, akrabasi rakip takimin taraftaridir.
Once cuvaldizi bi kendimize batiralim degilmi, biz zaten birbirimizi yiyoruz bari sizler bunu yapmayin Anti Istanbul diyerek. Her ne kadar birbirimizden nefret ettigimizi de soylesek hepimiz de biliyoruz ki bu ulkenin lokomotif"i Istanbul takimlaridir.
Bunda yuzyillik tarihleri kadar Istanbul Sehrinin populasyon, maddi , manevi ekonomik, sosyolojik gucunun de onemi buyuktur. Her ne kadar Baskentimiz Ankara olsa bile Turkiye'nin Kalbi'nin Istanbul oldugu asikardir.

Ulke de hal boyle iken Istanbul takimlarinin daha guclu olmasi da zaten dogal degilmidir.

Neyse gelelim konumuza;

Mehmet Yildiz buyuk bir yetenek,her takim taraftarinin kendi takiminda oynamasini isteyecegi bir golcudur. Gucludur, mucadelecidir ve her takimin orta sahasini rahatlatacak meziyetlere sahip bir oyuncudur. Hele hele siz Sivaspor'lular icin herseydir. Buraya kadar tamam. Ama gelgelelim gunumuz futboluna.
Mehmet Yildiz 28 yasina gelmistir. Mehmet icin belki de dolgun ucretli Son tranfer sansidir. Mehmet Yildiz Sivaspor'a bugune kadar buyuk emekler vermistir. Aldigi ucretinin karsiligini sonuna kadar vermistir. O yuzden lutfen size bu buyuk basarilari yasatmis bir oyuncunuza kizmayin ona lanet etmeyin, bu sizi buyutmez aksine kucultur.
Simdi olaya bir futbol adami olarak bakiyorum.
Goruyor ve biliyorum ki Mehmet Yildiz Sivas ta misyonunu doldurmustur ve ha bugun ha yarin, olmadi sene sonunda belli olmustur ki Sivastan ayrilacaktir. Gecen sene Gokhan Unal meselesinde ne olmussa , bu sene de Mehmet Yildiz icin olmustur. Simdi gitmese sene sonunda gidecektir.

Donuyorum Sivaspor Yonetimi yerine koyuyorum kendimi. Artik Belli oldu, Mehmet Yildiz i tutamayacagiz, ya simdi verecegiz ya sene sonunda. Eger bu 2 transfer sezonunda da transferi gerceklesmez ise o saatten sonra kimse Mehmet Yildizi almaz. Simdi,
1-Gokhan Unal ornegi karsimizda, gecen sene devre arasinda GS ye vermedi Kayseri, Gokhan 2. devre yoklari oynadi. Her ne kadar Mehmet bize bagliligini soylese de ya icinde bir kirginlik olursa ? ya perfonmansi duserse?
2-Olurya hadi Mehmet Yildiz sakatlanirsa ?

Sene sonunu beklemek bu buyuk riskleri tasimaktadir. Sivaspor Sivas olali belkide bugune kadar boyle bir sansi yakalamamistir. Ya bu firsati tepersek?

Sonucta , Galatasaray cok iyi bir teklifle gelmistir, soylenenlere gore 2 futbolcu bonservisi ile beraber, Aydin Yilmaz gibi bir deger kiralik olarak + 3,5 Milyon euro gibi bir para.

Peki Mehmet'i sene sonunda boyle bir rakama satma imkani olurmuydu Sivas'in? bu bir.
Ikincisi Mehmet kaldi diyelim, Mehmetli Sivas'in Sampiyon olacaginin garantisi mi vardir ? Hadi ikinci yari Sivas dususe gecer ve 4-5.inci sirada ligi tamamlarsa, Mehmet'in degeri ne kadar duser hesap ettiniz mi?
Bakiniz Hasan Sas ornegi arkadaslar. 2002 dunya kupasinda tavan yapan Hasan Sas'i biz Galatasaray olarak satmadikta ne oldu? O gun bugun Hasan Sas'in top oynadigini goreniniz varmi Allah Askina? Belki biz o gun Hasan'i astronomik fiyatlara satmis olsaydik bugun belkide hala Hasan bizim icin buyuk degerdir ve belkide bugun hala Avrupada oynuyordu veya bize geri donmustu ama emin olun ki gozumuzdeki yeri bambaska olacakti.

Bu sebeple Sivas'in su anki transfer stratejisine bu kadar tepki koymayin .Olmaz, olmaz demeyin arkadaslar, 2 sakatlik, 1-2 futbolcunun form dusuklugu bir takimi tepetaklak edebilir ve duzen bir bozuldumu toparlamasi en az 4-5 haftayi alir ki bu da ligin kizistigi 2. devre bir takimi direk potadan uzaklastiriverir. Ornek olarak bakiniz Besiktas.

Fenerbahce macina kadar Sampiyonlugun en buyuk adaylarindan olan Besiktas 4 Haftada ne hale geldi hepimiz bugun goruyoruz. Besiktas i bu denli yikan 4 haftadaki 3 maglubiyet inanin Sivas'i tamamen cokertir.

Inanin bana yoneticileriniz bunlarin hepisini dusunmustur.
Sonucta Sivas'a cok guzel bir teklif yapilmistir, Sivas eger bunu degerlendirirse 2. yarida gucunden birakin eksilmeyi, gucune guc katar. Unutmayin ki biz Kewell gibi bir adami bonservissiz, Milan Baros gibi bir adami 5 milyon euro 'ya aldigimiz bir ortamda Mehmet Yildiz icin teklif edilen 3 futbolcu ( ikisi bonservisiyle ) + 3,5 milyon euro cok buyuk bir rakamdir. Galatasaray kendisini asmistir.

Iste Futbolun cilvesi boyle bir seydir arkadaslar.
Futbolcular gelip gecicidir , muhim olan Camia'larin buyuklugu ve hedefleridir. Eger Siz Sivasli kardeslerim bu ulkede 5. buyuk UNVANINI almak istiyorsaniz DURUSUNUZLA hedeflerinizle ve bu hedeflerinize dogru yapacaginiz atilimlarla bunlari ispat etmeniz gerekiyor.
Koskoca Galatasarayda yoneticiler cikiyorlar diyor ki Servet icin bize teklif yok ama sayet resmi teklif gelirse oturur konusuruz eger cikarlarimiza uygun duserse Servet'i satabiliriz. Bu her her futbolcu icin oyledir. Bakiniz Arda Turan. Bizler Arda'nin bir gun Avrupa'nin buyuk takimlarindan birisine transfer olacagina kesin gozuyle bakiyoruz ayni Hakan Sukur de oldugu gibi. Ama su an icin zamani degil daha Galatasaray da hizmetlerini tamamlamadi en az bir 2-3 sene daha oynamali sonra da yasi 24-25 oldugunda Avrupa'ya gitmeli kendini ve kariyerini gelistirmeli diyoruz.

Oysa Mehmet Yildiz 28 yasina girmis bir oyuncudur.
Sivaspor'un sayet Mehmet Yildiz gitti diye hedefini kucultur ve taraftari takimina yonetimine kuserse iste o zaman Sivaspor'un bittiginin resmidir ve asla BUYUK OLAMAZ.
Buyuk olmak evvela CAMIA'nin BUYUK olmasiyla baslar. Bunda da Taraftarin etkisi buyuktur.

Siz SIvaspor'lu kardeslerim tabiki en buyuk degerinizin gitmesine uzuleceksin ama bunu onur gurur meselesi yapip siteler acmayacaksin acmamalisin. Aksine buyuklugunuze buyukluk katmali Gule Gule Mehmet yolun acik olsun , verdigin hizmetler icin tesekkur ederiz demeli ve yolunuza bakmalisiniz. Size verilecek 3 oyuncunun Galatasaray dan geldigini unutmamali hele hele iclerinde sayet degerlendirebilirseniz size bircok macta 3 puani kazandirabilecek AYDIN YILMAZ'in oldugunu da unutmamalisiniz. Aydin hiziyla , teknigiyle kontratak futbolunu bu ulke de en iyi oynayan ekip olan SIvaspora cok buyuk katkilar yapabilir sayet oynatilir ve guven verilirse.
Bunun yaninda da 3,5 milyon euro gibi bir para kasaniza giriyor. Bu parayi iyi degerlendirmeli, artik kadrodan hicbir oyuncunun satilmasina izin vermemeli ve bu paraya hatta 1-1,5 milyon euro'ya SIvaspora cok buyuk katkilar saglayacak bir forvet takviyesi daha yapabilirsiniz arkadaslar.

Inanin bana bu transfer eger iyi degerlendirilirse Sivaspor'u daha guclu hale getirir. Buyuk olmak ise evvela INANMAK tan gecer. Bizler 2000 yilinda Uefa kupasina uzanmis isek, bizler bundan onceki senelerde Sampiyonluga uzanabilmis isek, inanin bana bunda en buyuk Etken TARAFTARIN takimina inanmasi ve SONSUZ DESTEK VERMESI ile mumkun olmustur. Bu Inanc evvela Yonetime ordan da teknik kadroya sirayet eder ve bu 3 halka birlik olup Kenetlendigi zaman onunde kim olursa olsun yikar gecer.

Bu sebeple bir transferle SIvas Halki yikilmamali, Sivaspor yikilmamalidir. Guclu bir Sivaspor bu ulke futboluna her zaman lazimdir. Guclu Sivaspor'un olmasi bu ulkenin futboluna kazanctir, ulke futbolunun ilerlemesine katkidir. 5.inci Buyuk olmanin sirri da ISTIKRAR dir, INANC tir ve DURUS tur. Yigidolarda da bunlarin hepsi fazlasiyla vardir.
Bu sebeple diyorum ki kardeslerim, her ne kadar Sivasli olmasamda, her ne kadar fanatik bir Galatasarayli olsamda lutfen SAFLARI SIKLASTIRIN ve bu transfer olayindan GUCLENEREK CIKIN.

Buyuk Camialar buyuk takimlar iste boyle zamanda ortaya cikar, bu tur calkantilardan en az hasarla cikan TAKIMLAR , BUYUK TAKIM ve BUYUK CAMIALARDIR. SIvas icin iste Buyuk Olma firsatidir, Sivas Halki ve Sivas Spor bu olaydan ya buyuyerek ya da kuculerek cikacaktir. Iste size 5. Buyuk olma yolunda buyuk bir adim, Atlatin bu badireyi ve BUYUYEREK CIKIN bu calkantidan. Benim nacizane bir Galatasaray li olarak en buyuk istegim ve beklentim budur. Sivas'in buyumesi guclenmesi beni uzmez, aksine sevindirir...

Selamlar
GSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı GSivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.12.2008, 02:09   #208
zaralı585858
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 zaralı585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Halen anlatamıyoruz gaiba.
Mesele Mehmet'in gitmesi değil.
Musa gitse,Apo gitse, Bilica gitse aynı tepkiyi verirdik.
Mesele tarihinde şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmışken en büyük silahını en büyük rakibine vermendir..

Bordoaeux'a da tüm samimiyetimle başarılar diliyorum.
yazıklar olsun senin gibi hemşerime yazıklar olsun fenerli olduğun nerden belli bordoaeux a baralıarmış tüh sana
zaralı585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda zaralı585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 02:13   #209
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

öncelikle mehmet yildiz egerki galatasarayda forma giyecekse allah hayirli ugurlu etsin.kendi acisindan kesinlikle dogru bir karar hic yoksa fatih terim artik milli maclarda onuda oynatacaktir ekonomik olarak cok büyük kazanc elde edecektir.
geleim sivasspor un menfaatleri dogrultusunda 3.5 milyon euro arti 3 oyuncu.bu transfere duygularim karsi ciksada mantigim bu isin cok doru bir is oldugunu söylüyor.mehmet yildiz sivassporun yildiz iydi.ama unutmayinki o telefuz edilen rakamlar 3veya 5 kurus degil.tami tamina 3.5 milyon euro.yani takimin yillik bütcesinin yarisi.bu bütce ancak böyle büyütülür.mehmet yildiz lorant döneminde oynamiyordu peczede oynatmiyordu.size birsey söyleyim bu takimda gecen sene ilk yari orta sahanin dinamosu yasir vardi ve gitti ne oldu?allah sifa versin ama gittigi takimda sezonu kapatti.yani bir kulup bir takim büyükse bu kisilere bagli olmadan büyük olmaktir.SIVASSPOR DA BÜYÜK TAKIMDIR büyüklük gidenleri konusmakla degil devamli var olmakla büyüklüktür.külüp mehmet i vermese sezon sonu gitse bu takimda sampiyon olamasa?bu yarista hep olsa gelen bu kaynaklarla seneyede daha güclü bir takim kurulsa yine sampiyonluga oynasa daha devamli ve iyi olmazmi?beyler biz diger takimlar gibi cok güclü ekonomiye sahip degiliz.bir konya bir bursa bir antep bir kayseri ekonomik olarak bizi katlarlar ama bizdeki takim olma büyük olma özelligi onlari geride biraktiriyorsa.bunuda bu yönetim yapiyorsa ancak saygi duymak ve arkasinda durmak gerekir.baskanimiz bizlerden cok cok daha iyi biliyordur ne yapacagini.insallah gelen oyuncu daha verimli olur hele özgürcandan ben cok umutluyum cok büyük bir patlama yapabilir mehmet yildiz in papucunu dama atabilir.izleyip görecegiz ne olursa olsun biz sivassporluyuz bu takimin arkasindayiz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 02:13   #210
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
GSivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Sivasli Kardeslerim.
Ben Galatasaray Taraftariyim. Burada haddim olmadanda olsa sizlerle goruslerimi paylasmak icin geldim. Belki yazdiklarimdan sonra Mehmet ve Sivaspor'a da hak verirsiniz.

Evvela forumu gezerken gordum ANti Istanbul yazilarini okudum, bence yigidin harman oldugu Sivaslilara bu tur yakistirmalar yakismiyor. Hepimiz sonucta bu vatanin evlatlariyiz, hele hele Anadolunun bagrindan kopup gelen insanlara bu tur yazilar yazmak gercek uzuntu verici.
Bakmayin siz forumlarda fenerli - Galatasaraylilarin birbirlerine yazdiklarina, evet ezeli rekabettir vs dir ama klavye basinda delikanli kesilenlerin asip kesenlerin ondan sundan bundan nefret ediyorum diyenlerin %100 unun eminim en yakin arkadasi, akrabasi rakip takimin taraftaridir.
Once cuvaldizi bi kendimize batiralim degilmi, biz zaten birbirimizi yiyoruz bari sizler bunu yapmayin Anti Istanbul diyerek. Her ne kadar birbirimizden nefret ettigimizi de soylesek hepimiz de biliyoruz ki bu ulkenin lokomotif"i Istanbul takimlaridir.
Bunda yuzyillik tarihleri kadar Istanbul Sehrinin populasyon, maddi , manevi ekonomik, sosyolojik gucunun de onemi buyuktur. Her ne kadar Baskentimiz Ankara olsa bile Turkiye'nin Kalbi'nin Istanbul oldugu asikardir.

Ulke de hal boyle iken Istanbul takimlarinin daha guclu olmasi da zaten dogal degilmidir.

Neyse gelelim konumuza;

Mehmet Yildiz buyuk bir yetenek,her takim taraftarinin kendi takiminda oynamasini isteyecegi bir golcudur. Gucludur, mucadelecidir ve her takimin orta sahasini rahatlatacak meziyetlere sahip bir oyuncudur. Hele hele siz Sivaspor'lular icin herseydir. Buraya kadar tamam. Ama gelgelelim gunumuz futboluna.
Mehmet Yildiz 28 yasina gelmistir. Mehmet icin belki de dolgun ucretli Son tranfer sansidir. Mehmet Yildiz Sivaspor'a bugune kadar buyuk emekler vermistir. Aldigi ucretinin karsiligini sonuna kadar vermistir. O yuzden lutfen size bu buyuk basarilari yasatmis bir oyuncunuza kizmayin ona lanet etmeyin, bu sizi buyutmez aksine kucultur.
Simdi olaya bir futbol adami olarak bakiyorum.
Goruyor ve biliyorum ki Mehmet Yildiz Sivas ta misyonunu doldurmustur ve ha bugun ha yarin, olmadi sene sonunda belli olmustur ki Sivastan ayrilacaktir. Gecen sene Gokhan Unal meselesinde ne olmussa , bu sene de Mehmet Yildiz icin olmustur. Simdi gitmese sene sonunda gidecektir.

Donuyorum Sivaspor Yonetimi yerine koyuyorum kendimi. Artik Belli oldu, Mehmet Yildiz i tutamayacagiz, ya simdi verecegiz ya sene sonunda. Eger bu 2 transfer sezonunda da transferi gerceklesmez ise o saatten sonra kimse Mehmet Yildizi almaz. Simdi,
1-Gokhan Unal ornegi karsimizda, gecen sene devre arasinda GS ye vermedi Kayseri, Gokhan 2. devre yoklari oynadi. Her ne kadar Mehmet bize bagliligini soylese de ya icinde bir kirginlik olursa ? ya perfonmansi duserse?
2-Olurya hadi Mehmet Yildiz sakatlanirsa ?

Sene sonunu beklemek bu buyuk riskleri tasimaktadir. Sivaspor Sivas olali belkide bugune kadar boyle bir sansi yakalamamistir. Ya bu firsati tepersek?

Sonucta , Galatasaray cok iyi bir teklifle gelmistir, soylenenlere gore 2 futbolcu bonservisi ile beraber, Aydin Yilmaz gibi bir deger kiralik olarak + 3,5 Milyon euro gibi bir para.

Peki Mehmet'i sene sonunda boyle bir rakama satma imkani olurmuydu Sivas'in? bu bir.
Ikincisi Mehmet kaldi diyelim, Mehmetli Sivas'in Sampiyon olacaginin garantisi mi vardir ? Hadi ikinci yari Sivas dususe gecer ve 4-5.inci sirada ligi tamamlarsa, Mehmet'in degeri ne kadar duser hesap ettiniz mi?
Bakiniz Hasan Sas ornegi arkadaslar. 2002 dunya kupasinda tavan yapan Hasan Sas'i biz Galatasaray olarak satmadikta ne oldu? O gun bugun Hasan Sas'in top oynadigini goreniniz varmi Allah Askina? Belki biz o gun Hasan'i astronomik fiyatlara satmis olsaydik bugun belkide hala Hasan bizim icin buyuk degerdir ve belkide bugun hala Avrupada oynuyordu veya bize geri donmustu ama emin olun ki gozumuzdeki yeri bambaska olacakti.

Bu sebeple Sivas'in su anki transfer stratejisine bu kadar tepki koymayin .Olmaz, olmaz demeyin arkadaslar, 2 sakatlik, 1-2 futbolcunun form dusuklugu bir takimi tepetaklak edebilir ve duzen bir bozuldumu toparlamasi en az 4-5 haftayi alir ki bu da ligin kizistigi 2. devre bir takimi direk potadan uzaklastiriverir. Ornek olarak bakiniz Besiktas.

Fenerbahce macina kadar Sampiyonlugun en buyuk adaylarindan olan Besiktas 4 Haftada ne hale geldi hepimiz bugun goruyoruz. Besiktas i bu denli yikan 4 haftadaki 3 maglubiyet inanin Sivas'i tamamen cokertir.

Inanin bana yoneticileriniz bunlarin hepisini dusunmustur.
Sonucta Sivas'a cok guzel bir teklif yapilmistir, Sivas eger bunu degerlendirirse 2. yarida gucunden birakin eksilmeyi, gucune guc katar. Unutmayin ki biz Kewell gibi bir adami bonservissiz, Milan Baros gibi bir adami 5 milyon euro 'ya aldigimiz bir ortamda Mehmet Yildiz icin teklif edilen 3 futbolcu ( ikisi bonservisiyle ) + 3,5 milyon euro cok buyuk bir rakamdir. Galatasaray kendisini asmistir.

Iste Futbolun cilvesi boyle bir seydir arkadaslar.
Futbolcular gelip gecicidir , muhim olan Camia'larin buyuklugu ve hedefleridir. Eger Siz Sivasli kardeslerim bu ulkede 5. buyuk UNVANINI almak istiyorsaniz DURUSUNUZLA hedeflerinizle ve bu hedeflerinize dogru yapacaginiz atilimlarla bunlari ispat etmeniz gerekiyor.
Koskoca Galatasarayda yoneticiler cikiyorlar diyor ki Servet icin bize teklif yok ama sayet resmi teklif gelirse oturur konusuruz eger cikarlarimiza uygun duserse Servet'i satabiliriz. Bu her her futbolcu icin oyledir. Bakiniz Arda Turan. Bizler Arda'nin bir gun Avrupa'nin buyuk takimlarindan birisine transfer olacagina kesin gozuyle bakiyoruz ayni Hakan Sukur de oldugu gibi. Ama su an icin zamani degil daha Galatasaray da hizmetlerini tamamlamadi en az bir 2-3 sene daha oynamali sonra da yasi 24-25 oldugunda Avrupa'ya gitmeli kendini ve kariyerini gelistirmeli diyoruz.

Oysa Mehmet Yildiz 28 yasina girmis bir oyuncudur.
Sivaspor'un sayet Mehmet Yildiz gitti diye hedefini kucultur ve taraftari takimina yonetimine kuserse iste o zaman Sivaspor'un bittiginin resmidir ve asla BUYUK OLAMAZ.
Buyuk olmak evvela CAMIA'nin BUYUK olmasiyla baslar. Bunda da Taraftarin etkisi buyuktur.

Siz SIvaspor'lu kardeslerim tabiki en buyuk degerinizin gitmesine uzuleceksin ama bunu onur gurur meselesi yapip siteler acmayacaksin acmamalisin. Aksine buyuklugunuze buyukluk katmali Gule Gule Mehmet yolun acik olsun , verdigin hizmetler icin tesekkur ederiz demeli ve yolunuza bakmalisiniz. Size verilecek 3 oyuncunun Galatasaray dan geldigini unutmamali hele hele iclerinde sayet degerlendirebilirseniz size bircok macta 3 puani kazandirabilecek AYDIN YILMAZ'in oldugunu da unutmamalisiniz. Aydin hiziyla , teknigiyle kontratak futbolunu bu ulke de en iyi oynayan ekip olan SIvaspora cok buyuk katkilar yapabilir sayet oynatilir ve guven verilirse.
Bunun yaninda da 3,5 milyon euro gibi bir para kasaniza giriyor. Bu parayi iyi degerlendirmeli, artik kadrodan hicbir oyuncunun satilmasina izin vermemeli ve bu paraya hatta 1-1,5 milyon euro'ya SIvaspora cok buyuk katkilar saglayacak bir forvet takviyesi daha yapabilirsiniz arkadaslar.

Inanin bana bu transfer eger iyi degerlendirilirse Sivaspor'u daha guclu hale getirir. Buyuk olmak ise evvela INANMAK tan gecer. Bizler 2000 yilinda Uefa kupasina uzanmis isek, bizler bundan onceki senelerde Sampiyonluga uzanabilmis isek, inanin bana bunda en buyuk Etken TARAFTARIN takimina inanmasi ve SONSUZ DESTEK VERMESI ile mumkun olmustur. Bu Inanc evvela Yonetime ordan da teknik kadroya sirayet eder ve bu 3 halka birlik olup Kenetlendigi zaman onunde kim olursa olsun yikar gecer.

Bu sebeple bir transferle SIvas Halki yikilmamali, Sivaspor yikilmamalidir. Guclu bir Sivaspor bu ulke futboluna her zaman lazimdir. Guclu Sivaspor'un olmasi bu ulkenin futboluna kazanctir, ulke futbolunun ilerlemesine katkidir. 5.inci Buyuk olmanin sirri da ISTIKRAR dir, INANC tir ve DURUS tur. Yigidolarda da bunlarin hepsi fazlasiyla vardir.
Bu sebeple diyorum ki kardeslerim, her ne kadar Sivasli olmasamda, her ne kadar fanatik bir Galatasarayli olsamda lutfen SAFLARI SIKLASTIRIN ve bu transfer olayindan GUCLENEREK CIKIN.

Buyuk Camialar buyuk takimlar iste boyle zamanda ortaya cikar, bu tur calkantilardan en az hasarla cikan TAKIMLAR , BUYUK TAKIM ve BUYUK CAMIALARDIR. SIvas icin iste Buyuk Olma firsatidir, Sivas Halki ve Sivas Spor bu olaydan ya buyuyerek ya da kuculerek cikacaktir. Iste size 5. Buyuk olma yolunda buyuk bir adim, Atlatin bu badireyi ve BUYUYEREK CIKIN bu calkantidan. Benim nacizane bir Galatasaray li olarak en buyuk istegim ve beklentim budur. Sivas'in buyumesi guclenmesi beni uzmez, aksine sevindirir...

Selamlar
Bu guzel yazi icin tesekkur ederim..Hosgeldiniz aramiza biliyorsunuz burda centilmence mesaj yazan her insana tuttugu takim soz konusu olmadan yerimiz mevcuttur..Goruslerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim..emeginize saglik...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan