Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı
anartosis faciası değilmi yaa
|
FAcia ya da hezimet,ne dersen de!
Kaderin cilvesi herhalde ki en yakın dostum,hatta can dostum mu desem bir Trabzonlu.

Ama zaten lafımız Trabzon'a ve bize kombine küfür ederek nefret ettiren taraftarınadır.
Bu kadar eğlenceden sonra maçı konuşmaya başlayalım..
Ben bu maçta Trabzon'un sağ tarafının zayıf olacağını düşünüyorum.Erman Kılıç ve Murat erdoğan ikisi de oynamalı bence.İkisi bir Serkan'ı madara eder herhalde.geçen sezonki 3-0lık maçta olduğu gibi tüm golleri ordan atarız.Hayrettin bile onalrın sağ kandını falç ettiyse Murat Erdoğanla,Erman ne yapar Allah bilir.

Bizim için tehlikeli oyuncu Colmandır bence.Tam oturmamış defansımızın arkasına ya da aradana atacağı paslar bizi zor durumda bırakabilir.Alanzinho bir iki darbeden sonra oynayamayacktır zaten.Hoş,Dağaşan ya da Onur çok iyi kesecektir onu.İlerde Ersenle başedebilecek defansları yok bence.Uzun topalrın hepsi bize gelecektir.Geçen seneden devam eden zaafımız var ki o da yerden kısa paslarla oynayan takımlara karşı kötüyüz.Bu yüzden Ts'nin yerden pas trafiğini çok iyi kesmeliyiz.Büyük ihtimal Hugo Broos bu taktiği deneyecek bence.