sezon başında olduğu gibi yine yaşlı bedava oyuncu arıyorlar transfermi yaptınızki beşiktaşla ayın yedisinde hazırlık maçı yapmaya kalkıyorsunuz bülent bizi fenere ezdiriyordu rıza hocada beşiktaşa ezdirecek sivasspor deneme tahtasımı oldumu bu kadro ile bşiktaş bize en az 5 atar oyuncularında moral motivasyonunu bozmanın alemi yok sivasspor bu maçı iptal etmeli oyuncumu aldınızki hazırlık maçı yapmaya kalkıyorsunuz yeter artık türkiyeye madara edeceksiniz bizi heleki hamsi kafalılar nette dalga geçmeye başlarlar bence 4 eylül belediye ile yapın veya üsküdar ile yapın çünkü bizim rakiplerimiz onlar olsa gerekir fikret ünsal sipas tv deki konuşmasını sonuna kadar izledim bizim yani sivassporun tranfere ihtiyacı yokmuş gibi bir hava takınmış konuştu bir yerlere mesajlar vermeye çalıştı böyle giderse herhalukarda bank asya yolcusuyuz gibi ALLAH yardımcımız olsun...
Turk Liginden Ve Yunan Liginden Teklifler Aldigini.
Bunun En Iyi Teklifini Turkiyeden Sivasspor'un yaptigini, Fakat Kendisi 10 Ocak'a kadar bekliyecekmis karar icin
Bekleyecez bakalım. Şu saat itibariyle ara transferde başladı resmi olarak. Elbet bu transfer dönemi de sona erecek.
Yönetimin kafasındaki düşünceler ne bilemiyoruz ama hepsi eninde sonunda belli olacak. Alacakları oyuncular gelecek. Kampa yetişeceklermi bilmiyoruz ama İkinci yarı başlayacak.
Geçen yıl ara transfer döneminde de sezon başı hata yaptık ama ara transferde hatamızı düzeltecez dediler fos çıktı. Sezon sonunda geçen sezon hata yaptık bu sezon başında hatamızı düzeltecez dediler fos çıktı. Şimdi yine aynısını diyorlar. Bakalım ne kadar haklı çıkacaklar. Allah vere de biz haksız çıkalım yönetim haklı çıksın. Çünkü ben stadyumda perişan halde çileden çıkıp yönetim istifa diye bağıran taraftar görüntüsü istemiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Djamoka'a Teşekkür Ediyor...
hadi bakalım yine iyiyiz..fikret amca açıklama yapmış
stoper, orta sağa, sag ve sol kanata yabancılardan 1'i arjantinli diğerleri brezilyalı 4 oyuncu alıyoruz. http://sipastv.com/haberdetay.asp?ID=3051
Genrçlerbirliği'nin eski futbolcusu 28 yaşındaki SandroDa Silva Mendonça'nın Sivasspor'la iki yıllık için prensip alaşması yaptığı öne sürüldü. Dün bir spor gazetesinde çıkan haber sonrasında Sivasspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada,Sandro'nun listelerindeki bir futbolcu olduğunu ancak anlaşma diye şeyinde sözkonusu olmadığı belirtildi. Sanrdro ile görüşen Sivasspor yönetiminin " Kulübünden bonservisini al gel öyle anlaşalım" dediği ve bu nedenlede haber beklendiği ifade edildi.
adamlar hala beleş oyuncu arıyorlar demek ki bon servisini eline al gel demişler yazıklar olsun iki yıldır ne çekiyor bu taraftar hala işin gırgırındalar !
bu nasıl iştir anlayamadım. o geldi bu gitti, şunu aldık şunu verdik... hani? ortada hiç bir şey yok. beğenmediğimiz bülent uygun bile çatır çatır transfer yapıp millete duyuruyor. bizde hala tık yok. Allah korusun yine yanı şeyleri yaşıyacaz gibi geliyor bana. bize sonuç lazım sonuç. hani, kimi aldın, kime imza attırdın? yine havanda su dövüyorlar. ayıp ya.
yiğidoyuzz kardeşime aynen katılıyorum. burası süper lig. para vermezsen oyuncu da alamazsın. para vermeden aldığın oyuncularda aha işte böyle olur. bakın bank asya ligine. adamlar ne top oynuyor. kellelerini koltuklarının altına alıp mücadele ediyor. böyle bir kurtlar sofrasında sen süper ligde oynama şansını yakalamışsın. kıracaksın sıracaksın, ne yapıp edip adam gibi futbolcu alacaksın, başka yolu yok bu işin. Sivas şehri için sivassporun süperlig de kalması şarttır. sivasspor bizim dışarıya açılan yüzümüz. millet ağzını açmış sivas düşsün diye bekliyor. namerde fırsat vermemek için bari Allah aşkına yapın şu transferleri, lütfen....
Bu Konuda akademik5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...