Sayet Eneramo´nin perfonmansi bugüne kadar sergiledikleri ise o zaman hüsran bir transfer.Bu güne kadar öyle ahim sahim bir futbol sergilemedi,herseyden önce cok agir bir futbolcu.Ondan beklentilerimiz cok daha bir fazlaydi.
Sayet Eneramo´nin perfonmansi bugüne kadar sergiledikleri ise o zaman hüsran bir transfer.Bu güne kadar öyle ahim sahim bir futbol sergilemedi,herseyden önce cok agir bir futbolcu.Ondan beklentilerimiz cok daha bir fazlaydi.
Valla inşallah uyum sürecidir. Hazırlık kampıyla birlikte inşallah istediğimiz düzeye gelir.
olur o kadar ya zaten bize cok gec geldi kamp donemine bile yetisemedi 3-4macta oyuncu isimlerini bile egrenememistir bence.. bu onun ilk sezon oncesi kampi olacak ve arkasinda oynayan erman ve grosicki tabi gelirse cerny ile daha iyi uyum saglayip seneye ins sov yapacaklar..
eneramo ile ilgili yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim.
- bugun facebook' da bir yabancı bayan beni ekledi ve ingilizce olarak konuşmaya başladı. tunuslu olduğunu ve türkiye'de yeni sezonun ne zaman başlayacağını sordu. 7 ağustos 2011'de başlayacağını söyledım. niçin sorduğunu sordum. geçen sezon eneramo'yu izlemek için sivasspor- beşiktaş maçını izlemeye geldiğini söyledi. eneramo'nun sivasspora transfer olması sebebiyle sivassporu takip ettiğini söyledi. daha sonra eneramo nun kiralık gittiğini sanıyormuş bende sivassporun eneramoyu satın aldığını birdaha tunus takımına geri döneceğini sanmadığımı söyledim.
-bir sivaslı olarak bu konuşmadan gurur duydum ...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı akifesk'a Teşekkür Ediyor...