Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Alt 29.01.2006, 11:23   #201
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı
GERI KALMISSIN CIHAD DIGCEK BASKA BISEY SIVAS SIZIN YANI SENIN GIBI KAFALAR VARKET SIVAS BÖLE GERIDE KALIR SEN KENINE ÖLE BI ES BULURSUN SENIN GIBI GERIDE KALMIS BIRINI ONA SÖLE BUNLARI AMA BIZE KARISMA BIZE SEN SAHIP ÇIKCAK DEGILSIN

TAMAM YA GİDİN TOP OYNAYIN BİZDE BULAŞIK YIKARIZ NE OLCAKJ YANİ MODERN Bİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ NEDE OLSA ))))
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2006, 11:24   #202
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
RaP_BoY Nickli Üyeden Alıntı
TAMAM YA GİDİN TOP OYNAYIN BİZDE BULAŞIK YIKARIZ NE OLCAKJ YANİ MODERN Bİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ NEDE OLSA ))))

SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM !.. NE KADAR ŞİDDET VARSA HEPSİYLEN KINIYORUM HEMDE
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2006, 11:25   #203
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı
SEN VE SENIN GIBI GERI OLAN INSANLAR BAYANLARI SADECE BÖLE ISLER IÇIN KULLANIRSINIZ BEN KAZAK ÖREN ERKEKDE GÖRDÜM EKME PARASI IÇIN GEREKIRSE BIZDE EKMEK PARASI IÇIN FUTBOL OYNARIZ YAKINDADA BÖYLE BI LIG KURULURSA GÖRÜRSÜN

YOK YA O KADAR DA DEGİL AMA BAYANLAR SADECE FUTBOLU İZLESELER YANİ TARAFTARLIK YAPSALAR YETER FUTBVOLU ERKEKLER OYNAR
Alt 29.01.2006, 11:26   #204
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YAZDIKLARIMA DİKKAT EDERSENİZ BEN BAYANLARIN ÇALIŞMASINA VE BİRŞEYLER YAPABİLMESİNE KARŞI DEĞİLİM ANCAK BİR BAYANIN ASLİ GÖREVİ AİLENİN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTIR... HER ŞEYİN BİR SINIRI VARDIR... O SINIR AŞILDIĞI ZAMAN BAZI ŞEYLERİ İSTESENİZDE ESKİYE DÖNDEREMEZSİNİZ... ŞU ANDA ATAERKİL AİLE PARÇALANMIŞ VE GENÇLER BİR ÇÖKÜNTÜNÜN İÇERİSİNE GİREREK SAYGI SEVGİ NAMUS DENEN KAVRAMLARI YİTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR. İŞTE BUNUN TEMEL SEBEBİ AİLEDEKİ DÜZENSİZLİK VE AİLE ŞEFKATİNİN EKSİKLİĞİDİR... BİR BAYAN ASLINDA EVİN DİREĞİDİR.. HER ŞEYİ O ORGANİZE EDER. İŞTE BU ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN AİLE ÇÖKER... BEN İŞTE BUNA KARŞIYIM. HERKES KENDİNE GÖRE DOĞRULARI YAZIYOR AMA BİR ETRAFINIZA BAKIN VE SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZ GENÇLERİN YÜZÜNE BİR BAKIN ŞÖYLE MUTLU YÜZLÜ İNSANLAR GÖRMEK HİÇ KOLAY DEĞİL NEDEN?... ÇÜNKÜ YETERİNCE AİLE SEVGİSİ GÖREMEYEN GENÇLER MUTLULUĞU VE BAZI ŞEYLERİ DIŞARILARDA KÖTÜ YOLLARA SAPARAK ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR... BUNA ENGEL OLMANIN YOLU NERDEN GEÇİYOR TABİKİ DÜZENLİ BİR AİLEDEN...

TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ BAYANLAR ÇALIŞABİLİR SPOR DALLARINDA VEYA HERHANGİ BİR DALDA UĞRAŞ VEREBİLİRLER ANCAK AİLESİNİ VE SEVDİKLERİNİ İHMAL ETMEDEN ... ÇÜNKÜ AİLENİN TEMELİ ANNELERDİR. TEMEL TAŞLARI GEREKLİ İLGİYİ EVİNE GÖSTERMEZSE BU VATAN EVLATLARI İSTEMESELERDE YANLIŞ BİR YOLUN YOLCUSU OLURLAR...

BİRDE ŞU VAR BAYANLAR BAZI İŞLERİ ERKEKLERDEN DAHA İYİ YAPIYORLAR VE İŞYERLERİNDE TERCİH SEBEBİ OLUYORLAR... AMA UNUTMAMALARI GEREKİRKİ EN ÖNEMLİ GÖREVLERİ ANNELİK VE BUNUN ŞAKASI YOK... EVLAT YETİŞTİRMEK ÖYLE KOLAY İŞ DEĞİL... ALLAH TÜM ANNELERİMİZE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN DİYORUM...
Alt 29.01.2006, 11:27   #205
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Frage

Alıntı:
YOK YA O KADAR DA DEGİL AMA BAYANLAR SADECE FUTBOLU İZLESELER YANİ TARAFTARLIK YAPSALAR YETER FUTBVOLU ERKEKLER OYNAR

LAA GARDAŞ BI KARAR VER SENDE HAAA NE DIYON Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE
Alt 29.01.2006, 11:28   #206
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
bunu söyleme şeklinizden dolayı kınıyorum...yıllar önce bayandan pilot,şoför,asker,milletvekili ,bakan,amir,memur,hatta oy veren bile olmazdı değilmi???ama görüyorsunki o düşüncelerde yıllar gibi geride kaldı..bayandan şu olmaz bu olmaz tartışmasını bırakalımda vatan için en hayırlısı ne olur ona bakalım....bayanların futbol oynaması bence de çok hoş bir görüntü değil,hatta estetik bile değil,zevk vermiyor...ama bunun yorumunu daha geniş çerçevelerden yaparsak kimseyi kırmayız...lütfen dar kalıplara cinsiyet ayrımı sokmayınız...zira susuyorsak edebimizdendir....sizin bizden üstülüğünüz cinsiyetinizden dolayı değildir bunu da biliniz...

HADE BAKALIM BENİ KINAYAN KINAYANA AMA SÖYLEDİKLERİM DOGRU DEGİLMİ BAYANLAR TARAFTARLIK YAPSALAR YETER
--------------------------------------------------------------------------
DOGRU OLAN ZORDUR ANLADIM.....ZORU BAŞARMAKTIR DOGRULUK
Alt 29.01.2006, 11:29   #207
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

Frage

Alıntı:

HAKLISIN GARDAS...SANA HAK VERMEMEK ELDE DEİL !!!!!
Alt 29.01.2006, 11:29   #208
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
1967_DERNEK_ÖZGÜR Nickli Üyeden Alıntı
BENDE HAK VERIYORUM cıhaD a VALLA DOĞRU HİÇ GEREĞİ YOK.....

bover biz biraz geri kalalım FAZLA İLERİSİ BİZİ BOZAR !!!

EYWALLAH GARDAŞIM BENİM
Alt 29.01.2006, 11:35   #209
bozok1071
Acemi Yiğido

bozok1071 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bozok1071 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
erdalguler Nickli Üyeden Alıntı
HERKESİN YAPACAĞI VEYA YAPAMAYACAKLARI VARDIR... HERKESİN HEM FİZİKİ HEMDE DİĞER YÖNLERDEN BAZI ÖZELLİKLERİ VARDIR VE YAPACAKLARI ŞEYLER NE KADAR İSTESELER BİLE SINIRLIDIR...
BAYANLARIN DA KENDİ FİZİK GÜÇLERİ GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA FUTBOL GİBİ BİR OYUNU OYNAMALARI BENCE DOĞRU DEĞİL ... HERKES İŞİNİ YAPMALI... ALLAH KADINI VE ERKEĞİ FARKLI FİZİKİ YAPIDA YARATMIŞ VE BURADA BİR SINIRLAMA GETİRMİŞTİR ERKEKLER BİR ÇOCUĞU ANNE GİBİ YETİŞTİRİP BÜYÜTEMEZ. KADINLARDA BİR ERKEK GİBİ ÖMÜR BOYU SABIRLA ÇALIŞIP EVİNE BAKAMAZ... DEVRİM MEVRİM HİKAYE FUTBOL ERKEK İŞİDİR VE ÖYLE DE KALACAKTIR... ZATEN BİR ÜLKENİN BAŞINA NE GELİYORSA BU DEVRİM SEVDASI YÜZÜNDEN GELİYOR... ERKEK GİDER FUTBOL VEYA BAŞKA BİR İŞTE ÇALIŞIR KADINDA EVİNDE OTURUR ÇOCUĞUNA BAKAR YERİ GELİR KADINDA ÇALIŞIR AMA YAPABİLECEĞİ UYGUN BİR İŞTE...
KADININ YAPABİLECEĞİ EN İYİ İŞ VATANINA VE MİLLETİNE FAYDALI OLACAK TEMİZ VE NAMUSLU EVLATLAR YETİŞTİRMEKTİR...

Sana katılıyorum GÖNÜLDAŞIM insanlar anlamamak için kendilerini zorluyolar damarlarıdaki asil kanın farkında olmayıp beyinlerindeki uyuşmuş avrupa sevdasına kaptırmışlar kendilerini kendi imalatları olan uyduruk sivas fıkralarıyla millete alay konusu oldukları yetmediği gibi birde şalvarspor çıkartıp türkiyeye rezil edecekler bizi

İNADINA TÜRK !!!!! İNADINA TURAN !!!!!!!

1071 den beri TÜRK YURDU

TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur
bozok1071 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2006, 11:35   #210
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
1967_DERNEK_ÖZGÜR Nickli Üyeden Alıntı
SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM !.. NE KADAR ŞİDDET VARSA HEPSİYLEN KINIYORUM HEMDE

YOK BE Baba YA O LAFIN GELİŞİ NE ANLARIZ BİZ BULAŞIK YIKAMAKTAN BAYANLAN NE KADAR FUTBOL OYNAMAKTAN ANLARLARSA BİZDE BULAŞIK YIKAMAKTAN O KADAR ANLARIZ
--------------------------------------------------------------------------
İÇİMDEKİ KÖRELMİŞ SEWGİLER NEREDELER YIKTILAR HAYALLERİMİ