Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
senin canını yerim gardaşım, güzel sözlerin için çok sağol...
burda amacım Sivasspor ile ilgili ve özellikle de transferle ilgili sağlam duyumları ve kesinleşen haberleri karşılıksız paylaşmak..çünkü biliyorum ki bu sitenin tamamına yakınının kalbi de benim kalbim gibi Sivasspor aşkıyla atıyor..benim bugün verdiğim liste sağlam bilgidir ha bunalrdan hangisi veya hangileri alınablir onu göreceğiz..zaten bunlardan kimin olacağı konusunda bilgiler kesinleşirse yine ilk benden duyarsınız....dediğim gibi bu liste hayal ürünü değil..Carlos bizzat işin içinde..ve daha Carlos imzalamadan çok ünlü 1-2 isimi de getireceği bilgisni almıştım...Birde sanırım bizim ANZHİ kulubüyle bundan sonra daha yakın ilişkilerimiz olacak..başkanları KERİMOV müslüman sanırım..ekonomik anlamda ve Carlos faktörü nedeniyle oradan destek de görebilriiz. hem ekonomik anlamda bu bağ hem Carlos faktörü hem de başaknın uzun yılardan sonra ilk kez bu kadar heyecan içinde olması bu transferlerin bize bu sene hayal olmayacağını, yakın zamanda gerçekleşeceğini gösteriyor...değişen isimler veya gelişmeler olursa anında paylaşırım isterse sabahın 4-5'i olsun..saygılar 
|
Bende senin canını yerim gardaş Dediklerine gözüm kapalı imzanı atarım harfi harfine katılıyorum Hepimizin ortak değeri SİVASSPOR bazıları ne kadar 3 büyütülmüş sevdalılarını desteklese ALLAHA ŞÜKÜR biz onlardan olmadık
BENİM her günüm SİVASSPORLA kalbim atıyor sizinde ve bu sitedeki milyonlarca YİĞİDONUNDA atıyor
Ayrıca bazen sana karşı çamur atsalar bile kimseye aldırış etmedin paylaşmaya devam ettin sen veya ben bu haberleri paylaşsam ne olur TEK SİVASSPORUMUZ iyi olsunda kimin paylaştığının önemi yok ama Sen bunda usta birisin biz senin arkandan geliyoruz

KENDİNE İYİ BAK GARDAŞ HER ZAMAN TAKİPCİYİM SENİN VE SİTENİN...