Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
Bak güzel kardesim sen kendinde onaylamışsın, g.birligi, kayseri, Elazığ diyorsun.. Sen pazar'ı yada çarsamba'yı gün olarak biliyorsun belkide.. Ama bize pazar yada Çarşamba dendiğinde o üçüncü ligin zifiri, kuytu, umutsuz bataklığı aklımıza geliyor.. Evet biz bı ara "vites"se yukseltip "shak"diye tarı ve "andersen"den masalları dinlemek yerini"Anderlecht"i burada izledik.. Hemde bu vizyonsuz yoneticiler sayesinde.. Sen çok unutkan bir kardesimize benziyorsun anlaşılan.. Sende b 12 eksikliği olmasın mazallah.. !!
|
kardeşim sen kendine pazarsporu rakip olarak görürsen amatör küme takımları ile maç yaparsın.
siz beni anlamıyorsunuz...ben kimseyi eleştirmiyorum olumsuz anlamda.sadece fikirlerinizi merak ediyorum.neden bu takım sıradanlığı tercih ediyor.niye bu vizyonsuzluk.neden kendimizi bu kadar ayak altına atıyoruz.bizim alania vladikavkastan,rubin kazandan,bate brisovdan çok fark yok.biz de bu takımlar gibi olabilirz.her sene avrupada boy gösterebiliriiz.kimseyi günah keçisi ilan etmiyorum.sadece şunu merak ediyorum,neden bizim takım ilk yarı puanı olarak 50 puan hedefi koyuyor.bu puan bizi 10 sırada belki tutar.bunun adı ne,vizyonsuzluk değil mi.ya da amaçsızlık.belki sen haklı olabilirsin.bu sene ligde kalalım yeter.ya diğer sene.yine ligde kalalım yeter.ya sonraki sene.yine ligde kalalım yeter.aaa bak buldum sorunu:TEMCİT PİLAVI...biliyor musun ben bütün insanları çok seviyorum,tanımadığım bir insana balık hafızalı demezdim.SEVGİLERLE