bencede çok güzel bir proje.Türkiye de fenerbahçenin bayan grubu vardı.onlardan sonra bizim grubumuz olucak. sivassporun bayan taraftar grubunun olması çok güzel.sonuna kadar destekliyorum..
bayanlar ne anlar maçtan diye düşünenler war.hakılılık payı vardır ama sonuçda bizlerde takıma inanıyoruz ve desteklemek istiyoruz.hem erkek taraftarlardan da maça gidip maçı tiyatro gibi izleyenler vardır.en azından bayanların olduğu maçlarda küfürsüz, Sivasspora yakışan tezahüratlar yapılır.sonuçta bu takım bütün sivaslıların...
Hadi bayanlar maça.Sivas-Galatasaray maçına gittim.Süper bir atmosfer vardı.artık sivassporun maçlarını kaçırmayacağım.Bayan arkadaş gurubumuzla yeni sezonda sahamızdaki tüm maçlarımızda sivasımıza destek vereceğiz.Gönüllerin şampiyonu Sivasspora UEFA kupasında başarılar...
Arkadaslar Küfürü Hiçbir Sekilde Tasvip Etmiyorum.
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
stattaki bayanların çokluğu medenileşmenin göstergesidir..grbalj maçında rekor denecek kadar bayan taraftar vardı...braga maçında da en az o kadar gelir umarım..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
tribünlerin renklenmesi açısından katkıları büyük olacak ama sahada oynayan futbolcuları ne kadar etkiler... tartışılır...
zaten kendi içinde bir uyumu olmayan ve sürekli maçla alakası olmayan kavgalar vs. işlerle uğraşan bir çok erkek taraftar grubu var... bir de farklı bi özelliği ve katkısı olmayacak bayan taraftarlarımız olsun...