Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
Alt 23.01.2009, 20:57   #1
kayseriliyiz!!!
Yeni Yiğido

kayseriliyiz!!! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayseriliyiz!!! FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

2yarı bi patlama yapsın ANADOLU YA UYUYAN DEV uyansın artık!!!!!!!!!
kayseriliyiz!!! isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kayseriliyiz!!!'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.01.2009, 21:04   #2
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kayseri ve sivas her zaman kardeştir ve kardeş olarakta kalacaktır...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.01.2009, 08:40   #3
hepburdayız
Acemi Yiğido

hepburdayız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 hepburdayız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas şampiyon olsa en çok kayserililer yarılır..benim kayserili ve trabzonlu arkadaşlarım inanın hiç çekemiyor,sinirlerinden kızarıyorlar..

olsun önemli değil biz kayseriyi,de trabzonuda severiz ama şampiyon sivasspor
hepburdayız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.01.2009, 10:20   #4
kayseriliyiz!!!
Yeni Yiğido

kayseriliyiz!!! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayseriliyiz!!! FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya niye çatlayalım ki bizim takımımızın kalitesi ortada.eger gecen sene gs,bjk ya da fb maçlarınızdan birini yensenız belkı de olcaktınız sampiyon ama olmadı işte bunu istemeyen bizler değiliz başka eller var ve bu elleri teker teker kıracagız. ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKACAKSA BU KESİNLİKLE KAYSERİSPORDUR!!!!!!!!!!!!!!!
kayseriliyiz!!! isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2009, 14:22   #5
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kayseriliyiz!!! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya niye çatlayalım ki bizim takımımızın kalitesi ortada.eger gecen sene gs,bjk ya da fb maçlarınızdan birini yensenız belkı de olcaktınız sampiyon ama olmadı işte bunu istemeyen bizler değiliz başka eller var ve bu elleri teker teker kıracagız. ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKACAKSA BU KESİNLİKLE KAYSERİSPORDUR!!!!!!!!!!!!!!!
bu mantıkta olduğunuzu biliyoruz o yüzden bizim şampiyonluğumuzu istemiyorsunuz zaten.. anadolu nun kralı meselesi işte.. ama anadolu dan şampiyon çıkacak ve bu da biz olacağız size garezimden söylemiyorum ama şu an en iyi olan biziz, eskiden kayseri sivas el ele şampiyonluğa derdik ama siz lafınızın arkasında durmadınız biz yolumuza yalnız devam ederiz, hep de öyle oldu zaten.. ve kim ne derse desin anadolu nun da türkiye nin de şu anda kralı Sivasspor dur!!
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kangal06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2009, 10:30   #6
hepburdayız
Acemi Yiğido

hepburdayız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 hepburdayız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardeşim ben gördüğümü söylüyorum,çok samimi arkadaşlarım var kayserli,trabzonlu,cidden böyle bi bakış açısı var.inanın ben kayseri türkiye kupasını alınca deli gibi sevindim,ama adamlar sivas şampiyon olcak diye ödleri patlıyor..hatta kayserili arkadaşımın biri hem gsli hem kayserili,geçen sene şampiyonluk maçında gyi tuttu,lafa gelince herkes anadoludan bi şampiyon çıksa diyor,ama unutmayınki bugün anadoludan bazı klupler şampiyonluk kelimesinin ş'sini cesaret edip ağızlarına alabiliyorlarsa bunun nedeni sivasspordur..bu cesareti tüm anadoluya yaydık çok şükür..gerisi izimizden gelsin yeter..bi olmasakta sorun değil ama yeter artık 3 şampiyonlu lig dönemi bıktık..
hepburdayız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda hepburdayız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2009, 11:13   #7
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hepburdayız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim ben gördüğümü söylüyorum,çok samimi arkadaşlarım var kayserli,trabzonlu,cidden böyle bi bakış açısı var.inanın ben kayseri türkiye kupasını alınca deli gibi sevindim,ama adamlar sivas şampiyon olcak diye ödleri patlıyor..hatta kayserili arkadaşımın biri hem gsli hem kayserili,geçen sene şampiyonluk maçında gyi tuttu,lafa gelince herkes anadoludan bi şampiyon çıksa diyor,ama unutmayınki bugün anadoludan bazı klupler şampiyonluk kelimesinin ş'sini cesaret edip ağızlarına alabiliyorlarsa bunun nedeni sivasspordur..bu cesareti tüm anadoluya yaydık çok şükür..gerisi izimizden gelsin yeter..bi olmasakta sorun değil ama yeter artık 3 şampiyonlu lig dönemi bıktık..
bu da madalyonun öbür yüzü tabi...teselilerin yüzde doksanbeşi sivas olacağına fener olsun diyor...bu da yıllardır "anadolu" diye tutturdukları yalanı suratlarına vuruyor...belki yüzde beşlik bir azınlık vardır biz olamazsak sivas olsun diyen...onları da canı gönülden selamlıyorum...kayseriye gelince, bunların yarısı gerçekten bizim şampiyonluğumuzu isterken, diğer yarısı da sivas olmasın ama kim olursa olsun diyen zihniyetten...belli ki bu kesimin ciddi anlamda sivastan bir kuyruk acısı var...fakat bizi destekleyen gurubu nazara alıp diğerleri yok saymak en doğrusu...ben trabzonsporun asla şampiyon olmasını istemiyorum en azından bize karşı mevcut yamuk bakışaçıları düzelene kadar...ancak kayserililerin içinde bulunan ve sayıca az olmayan aklı başında insanları düşünerek kayserinin şampiyon olmasını isterim, tabi biz olmazsak...bir de kayserispor taraftarı 1 milyona yakın şehir nüfusuna ve maddi gücüne rağmen o muhteşem stadı doldurabilecek mi çok merak ediyorum...umarım içlerindeki gese sevgisini bırakıp takımlarına sahip çıkarlar...tıpkı bizim içimizdeki istanbul sevdalıları gibi...bu arada kayserinin üçtebir nüfusuna sahip sivas şehri insanının her en kötü maçta bile stadın yarıdan fazlasını doldurduklarını dikkate alırsa kendini aşağılamayı marifet sayan arkadaşların da birazıcık dikkatini çekmiş olabiliriz...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2009, 11:34   #8
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1002 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

FORZA ANADOLU
ANTİ İSTANBUL
ANTİ TRABZON
Alt 01.02.2009, 12:28   #9
r0m4nt1c
Yeni Yiğido

15 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 r0m4nt1c FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dun Adana macında kendını ııce kuculten kayserı taftarına tsk edıyoruz. Ads lere gıdıp yalvar yakar gelıp bısı destekleyın. Bu arada kayserıyı desteklemek ıcınde ads nın bu haftakı alanyaspor macına otobus kaldırcaklarını ogrendık ve sok olduk. Bole bı yalakalık ben hayatımda gormedım. Bzde macın 2 yarısından ıtıbaren destegımızı kesmek zorunda kaldık. Bız bu sene sampıyon anadoludan dıe bagırdıkca onlar cok buyuk bı terbıyesızlık yaptılar. Ben artık kayserıspor solucek laf bulamıyorum. Dun takımılarını desteklemekten cok kendilerini yerin dibine soktular haberi yok. Kayserısporu burdan kınıyorum..
r0m4nt1c isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda r0m4nt1c'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2009, 13:16   #10
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Kayserispor Forumunuzda yorumlarinizi okudum ve siz kendinizi cok büyük görüyorsunuz.
Belki Sivas'dan daha büyük bir sehir ve daha büyük bir stadiniz var olabilir, ama Futbol Takiminiz bizimkinden daha üstün mü ?? Allah A$kina sacma sapan konusmayin kadronuzda Mehmet Topuz'dan haric daha büyük isim kim var ???
Bakiyorum yok! Süper'lig'e iki takim cikali her sene sampiyonluga oynamak istiyorsunuz ama bakiyorum ki 5-6 sende yapamadiginizi biz 1-2 sende basardik!
Veya Hangi büyük takim sizin oyunculari istiyor ?
Mehmet T. demeyin cünkü onuda artik kimse istemiyo, bizim kadroya bakalim herkez mehmet yildizi, abdurrahman'i, musayi, baliliyi bilicayi ve dahalarini konusuyo.
Biraz düsünün ondan sonra yorum yazIn!
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kayserispordan, kutlama, sivasa