Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama
Alt 14.04.2009, 15:21   #1
konuk66
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konuk66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspordan Şok Açıklama

selam ederim dostlar ben yozgatlıyım 41 yasındayım 35 yıldır Trabzonspor'luyum. Bazı genç arkadaşlarımın yazdıgı hiçbir gercekcilik payı olmayan bir yazı beni çok ama çok üzdü kendisini bilgilendirme gereği hissettim. Burdan kendisini bilgilendirmeye calısacagım. Söylediği şey kazanmış bulundugumuz şanlı şampiyonluklar hakkında idi. Yok giresun rize yazmış bir de kafasındanr sallamısbelli.Üşenmedim turdum o skorları cıkardım dostlar. O dönemleri unutamam. Onlara laf gelmesi hele ki benm cocugun asındaki genclerden beni çok üzer.
74-75 seneside şampiyon olmamıza rağmen samsunspor'u hiç yenememişiz. Samsundaki maç 1-1 Trabzondaki maç ise 0-0 sona ermiştir. Artık efsane oldugumuz senelerde 76-77den örnek vereyim gs fb bjk hepsini yenmişiz ama giresunspora yenilmişiz. 78, 80-81 de keza aynı şekilde. Şampiyonluklarımızda bütün puanlarımızı karadeniz takımlarına kaptırmısız. O donemlerde Trabzonspor öyle bir takımdı ki RıvanDilmen kardeşimin lafı vardır ortasahayı gectigimizde Trabzonspor'a gol atmış gibi sevinirdik. Barcelonaları interleri liverpoolları lyonları yenen lk Türk takımıdır Trabzonspor dostlarım. Gencler belki bilemez ama elbet aranızda benm yaşıtım olan dostlar vardır onlar çok iyi bilir o donemlerimizi. 40 yılda 200binlik bir kentin yapabilecegi maksimum basarıyı yakalamıstır Trabzonspor Fifa baskanınında acıkladıgı gibi dün en büyük 2. şehir takımı olabilmiştir. Evet arkadaslar kızdıgınız herşeye tepki koyup bişeler yazabilirsiniz ama efsane Trabzonspora Trabzonspor tarihine birşey yazamazsınız ayıp olur lutfen gencler özellikle size diyorum.

lige 74 te geldik o tarihten bu yana fb 9 gs 9 bjk 7 ve biz 6 kere almışız kupayı. Cumhurbaskanlıgı ve Basbakanlık kupalarını en cok biz almışız. Türkiye kupasını gs den sonra en cok kaldıran ekip olmuşuz kadar 100 yıllık ekiplerin arasından. Gordugunuz gibi bazı karsılastırmalara girilmesi bile yanlış dostlar evet Sivasspor 2 yıldır benide cok mutlu eden guzel bir çıkış yaptı ama sakın Trabzonspor ile karsılastırmayın yolun çok başındasınız daha her zaman böyle sıkı sıkı olun yürüyün. Trabzonspor'u örnek alabilirsiniz çünkü başındasınız daha marım Sivasspor'da daimi olur bu yolda ve iyi yerlere gelir.

Sunuda unutmayınki burda sivaslıların hepsi yoktur. Öte tarafta da trabzonluların hepsi yoktur. Bu 2 güzide kentin insanlarının kardeliğide devam ediyor kimsenin gücü yetmez bunun önüne geçmeye.

Allah'a emanet oln kalın sağlıcakla dostlar. Hepinize iyi akşamlar dilerim.
konuk66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 15:31   #2
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
konuk66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam ederim dostlar ben yozgatlıyım 41 yasındayım 35 yıldır Trabzonspor'luyum. Bazı genç arkadaşlarımın yazdıgı hiçbir gercekcilik payı olmayan bir yazı beni çok ama çok üzdü kendisini bilgilendirme gereği hissettim. Burdan kendisini bilgilendirmeye calısacagım. Söylediği şey kazanmış bulundugumuz şanlı şampiyonluklar hakkında idi. Yok giresun rize yazmış bir de kafasındanr sallamısbelli.Üşenmedim turdum o skorları cıkardım dostlar. O dönemleri unutamam. Onlara laf gelmesi hele ki benm cocugun asındaki genclerden beni çok üzer.
74-75 seneside şampiyon olmamıza rağmen samsunspor'u hiç yenememişiz. Samsundaki maç 1-1 Trabzondaki maç ise 0-0 sona ermiştir. Artık efsane oldugumuz senelerde 76-77den örnek vereyim gs fb bjk hepsini yenmişiz ama giresunspora yenilmişiz. 78, 80-81 de keza aynı şekilde. Şampiyonluklarımızda bütün puanlarımızı karadeniz takımlarına kaptırmısız. O donemlerde Trabzonspor öyle bir takımdı ki RıvanDilmen kardeşimin lafı vardır ortasahayı gectigimizde Trabzonspor'a gol atmış gibi sevinirdik. Barcelonaları interleri liverpoolları lyonları yenen lk Türk takımıdır Trabzonspor dostlarım. Gencler belki bilemez ama elbet aranızda benm yaşıtım olan dostlar vardır onlar çok iyi bilir o donemlerimizi. 40 yılda 200binlik bir kentin yapabilecegi maksimum basarıyı yakalamıstır Trabzonspor Fifa baskanınında acıkladıgı gibi dün en büyük 2. şehir takımı olabilmiştir. Evet arkadaslar kızdıgınız herşeye tepki koyup bişeler yazabilirsiniz ama efsane Trabzonspora Trabzonspor tarihine birşey yazamazsınız ayıp olur lutfen gencler özellikle size diyorum.

lige 74 te geldik o tarihten bu yana fb 9 gs 9 bjk 7 ve biz 6 kere almışız kupayı. Cumhurbaskanlıgı ve Basbakanlık kupalarını en cok biz almışız. Türkiye kupasını gs den sonra en cok kaldıran ekip olmuşuz kadar 100 yıllık ekiplerin arasından. Gordugunuz gibi bazı karsılastırmalara girilmesi bile yanlış dostlar evet Sivasspor 2 yıldır benide cok mutlu eden guzel bir çıkış yaptı ama sakın Trabzonspor ile karsılastırmayın yolun çok başındasınız daha her zaman böyle sıkı sıkı olun yürüyün. Trabzonspor'u örnek alabilirsiniz çünkü başındasınız daha marım Sivasspor'da daimi olur bu yolda ve iyi yerlere gelir.

Sunuda unutmayınki burda sivaslıların hepsi yoktur. Öte tarafta da trabzonluların hepsi yoktur. Bu 2 güzide kentin insanlarının kardeliğide devam ediyor kimsenin gücü yetmez bunun önüne geçmeye.

Allah'a emanet oln kalın sağlıcakla dostlar. Hepinize iyi akşamlar dilerim.
alacağımız son örnek ts olur bide karşılaştırma felen diyosun sen niye kendini fb bjk gs karşılaştırıyosun senin avrupada ne başarın var bunlara karşı bırak avrupayı türkiyede bunlara karşı ne başarın var sakın sizde kendinizi bu takımlarla kıyaslamayın
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 15:35   #3
konuk66
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
alacağımız son örnek ts olur bide karşılaştırma felen diyosun sen niye kendini fb bjk gs karşılaştırıyosun senin avrupada ne başarın var bunlara karşı bırak avrupayı türkiyede bunlara karşı ne başarın var sakın sizde kendinizi bu takımlarla kıyaslamayın
bu ulkenin 4 büyüğü var. Dolayısı ile rakiplerim onlar onlar ile karsılastırırım kendimi. 110 yıllık klup onlar 15 sampiyonlukları var diyelim istanbul gibi metropolun takımları. Bende 40 yıldır varım 6 sampiyonlugum var 200binlik şehrin takımıyım. Bu böyle ise ben çok büyüğümdür farklıyımdır. Avrupada ne başarım var interleri barcelonaları lyonları liverppolları yenen ilk türk takımıyım. Uefada yarı finalim var. Gs harici avrupada benden üstün başarı yakalamış hangisi gösterirmisin. Evet gecen sene fb samp liginde ceyrek final oynadı. Bakarmısın nasıl kafa tutmuş benm takımım bu istanbul takımlarına. Gs den sonra en cok ben almışım türkiye kupasını. Şuan siz yolun başındasınız umarım başarılı bir şekilde devam edersiniz yolunuza
Alt 14.04.2009, 15:39   #4
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1177 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bu ulkenin 4 büyüğü var. Dolayısı ile rakiplerim onlar onlar ile karsılastırırım kendimi. 110 yıllık klup onlar 15 sampiyonlukları var diyelim istanbul gibi metropolun takımları. Bende 40 yıldır varım 6 sampiyonlugum var 200binlik şehrin takımıyım. Bu böyle ise ben çok büyüğümdür farklıyımdır. Avrupada ne başarım var interleri barcelonaları lyonları liverppolları yenen ilk türk takımıyım. Uefada yarı finalim var. Gs harici avrupada benden üstün başarı yakalamış hangisi gösterirmisin. Evet gecen sene fb samp liginde ceyrek final oynadı. Bakarmısın nasıl kafa tutmuş benm takımım bu istanbul takımlarına. Gs den sonra en cok ben almışım türkiye kupasını. Şuan siz yolun başındasınız umarım başarılı bir şekilde devam edersiniz yolunuza
Biz 4 yıldır varız,ikinci kez şampiyonluğa oynuyoruz..
Dün stadımızda koltuk yoktu,bugün şampiyonluğun en güçlü adayıyız..
Bu sizin için başar değil,"aman canım Sivas işte bugün burda yarın ikinci ligdeler" deyip küçümsüyorsunuz..Ve bu halinizi gördükçe 70li yıllarda Trabzonspor diye bir takım ligi sarsmaya başalyınca "aman canım Trabzon işte bugün buradalar yarın ikinci ligdeler" deyip küçümseyen İstanbl taraftarı insanları hatırlıyorum..
Alt 14.04.2009, 15:46   #5
konuk66
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sizin için başar değil,"aman canım Sivas işte bugün burda yarın ikinci ligdeler" deyip küçümsüyorsunuz..Ve bu halinizi gördükçe 70li yıllarda Trabzonspor diye bir takım ligi sarsmaya başalyınca "aman canım Trabzon işte bugün buradalar yarın ikinci ligdeler" deyip küçümseyen İstanbl taraftarı insanları hatırlıyorum..
oğlum yaşındasın.

Hiçbir zaman sivas yarın 2.ligde demedim. Dedigim şey ve aslolan şudur ki Sivasspor 2 yıldır güzel bir atılım yaptı yolun daha başındalar umarum bu sıkı sıkı halleri daim olur ve yi yerlere gelirler. Aman hiç bir şekilde kopmayın birbirinizden. Göztepe gibi ekiplerde sizin gibiydi bir zamanlar ancak bir olay olduktan sonra koptular siz kopmayın başındasınız daha böyl devam edin.

O dedigini bir istanbul takımı taraftarı gercek düşünce olarak söylemişolamaz. Trabzonspor amatör kümeden başlamıştır o kümelerden üper lig e kadar bütü kupaların muzesinde oldugu tek takımdır. Cıkıpta her zaman bu ligde olan tek takımdır. İstanbul takımları cıktıgında 1.igde idiler zaten. dolayısıyla ben cok farklıyım
Alt 14.04.2009, 15:46   #6
ferhat_58_oğuz
Yiğido

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok güzel yazmışsın canım hemşerim kibir insanın gözünü karartır hayatını kaydırır ALLAHIN bir sopası var onuda İNŞALLAH trabzon sporun kafasında kıracak bekleyin ve görün
Alt 14.04.2009, 15:43   #7
ferhat_58_oğuz
Yiğido

Alıntı:
siz sakın andolu takımıyız demeyi sizin istanbul takımlarından tek farkınız var oda 30 senedir başarısızlığınız istanbul takımları şampiyonluk maçlarında bile hemde kendi evinizde yenip postaladı sizi
Alt 14.04.2009, 15:51   #8
konuk66
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz sakın andolu takımıyız demeyi sizin istanbul takımlarından tek farkınız var oda 30 senedir başarısızlığınız istanbul takımları şampiyonluk maçlarında bile hemde kendi evinizde yenip postaladı sizi
neden sakın demeyim onu anlamadım kardeşim söylediklerini inanarak söylemiyorsun gibi geliyor bana. Trabzonspor anadolu takımıdır. ne olcak başka

30 senedir basarısızlık falan diyorsunda 4 büyüklerin arasındaki derbi maçlarına bak bizden önde olan sadece gs var oda 2-3 maçmı ney. Biz cok yenmşiz onları.

Yozgatspor olsada tutsam demiş bi arkadas ben cocukken oldum Trabzonspor'lu benm gibi birsürü insan var Trabzonspor büyük klup her şehirden taraftarolur bu gayet dogal yozgatta Trabzonsporlu olan bir sürü insan var ama Trabzon'lu olan görmedim. Bu ayrı bir durum.

bi kardeşim körükle gitmesek demiş ne yanlıs yapmısımki burda ben?

rahatsız oldunuz belli arkadaslar cıkıyorum simdi kendinize iyi bakın iyi aksamlar tekrardan.
Alt 14.04.2009, 15:24   #9
Tattooist
Yeni Yiğido

Tattooist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tattooist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşte Taner Gülleri'nin iki şampiyon adayı

Taner Gülleri, belli takımların şampiyon olduğunu, bu sezon bunun değişmesi gerektiğini belirterek, “Sivasspor zirve mücadelesi havasını iki senedir teneffüs ediyor. Geçen sene kıl payı kaçırdı. Bu sene inşallah Sivasspor şampiyon olur. Şampiyon ya Beşiktaş olacak ya da Sivasspor olacak ama benim gönlüm Sivasspor'dan yana” diye konuştu.

27. hafta sonunda ligde 36 gol atan Kocaelispor'un 16 golünün kaydeden Taner Gülleri, Galatasaraylı Baros'un ardından en fazla gol atan ikinci isim.
Tattooist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 15:38   #10
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Su istasyon caddesinemi olur. havuzamı olur yazı yazalım lütfen. Tvlerde sdat boş dendikçe kafama ağrılar giriyor.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklama, trabzonspordan, şok