Hocanin Takimi Malesef Balon oldu
Dünkü baktigim takim malesef bunu söylemesi dahi zor ama BALLON cikti üzülerek sunu söylüyorumki maca gitdigime vede gidecegime bin pisman oldum yazik sunu belirtmek istiyorum mademki Transfer yapmayacaktiniz neden elinizdeki öyle oturmus takimi bozdun Sayin Hoca Hadi Blica ,yi para yönüyle verdik bunu kabul ediyorum ya diger futbolculardan ne istedin elindeki malzemeyi verip yenisini alamayan Hoca cikip birde suc Tamamen Bana ait derken bir seyleri de yapmasi gerekti gecen sezonda bunu cok duyduk duymamiza ragmen senin yaninda olduk artik bunlari söylemesen senin acincan cok iyi olacak bizim ne sucumuz vardi orda seyirci olarak hem utandik birde sok olduk.Hani yeniliklerin senin bumu Aldigin adamlardan yarim takim cikmaz soruyorum sana Mehmet yildiz, Kammanan ,ve Sezerin, Haricinde bu takimi Kum elegine koyun alta hepsi gecer bunlardan takim olmaz en az 6 yeni kana acil olarak ihtiyac var 3 orta saha 3 de defans yoksa Trabzondan,da bolan olmadan bunun önlemini alin yoksa Stada gelecek Taraftar bulamazsiniz bizler Belcikada rezil olduk bir daha böyle takimin arkasina düsüp maca gidilmez ayip bu takimi bu hale getirenler kimse cikip hemen taraftarin karsisina gecip bir acilama yapmalidir ?
|