Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son Bilgi
Alt 05.01.2011, 17:47   #231
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Son Bilgi

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4 yabancıyla KESİN olarak anlaşma yapıldığını öğrenmiş olmakal birlikte isim konusunda net bir bilgi alamadım.Sebebi ise hala bazı mevkiler için 2-3 alternatifin hazırda bekletilmesi..

1-Eneramo işini sorduğumda yine yüzde 90 transferin tamam olduğunu öğrendim.Zaten eski takımı da forvet mevkine Traore diye bir oyuncu almış, paylaşım ve forum sitelerinde de bunu doğrulayan bilgilere ulaştım.

2-Kamil Grosocki transferinin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim.(Yalnız bu adama hem Türkiye'den hem diğer Avrupa liglerinden çok teklif varmış.)Grosockinin ülkesinde Türkiyeye gideceğim şeklinde açıklamalarının olduğunu ve yine forum sitelerinde bunları doğrulayan bilgilerin olduğunu öğrendm.

3-Gelecek 2 Brezilyalı olduğu basın sözcüsü tarafından söylenmişti.Bunlardan biri bugün site de ve diğer spor sitelerinde de söylenen Sandro Mendonça (bu transfer çok kesin gibi) diğer Brezilyalı ise Tabata.Bence boşuna Brezilya liglerinden oyuncu aramayın.Bir ara gazetlerde adı geçen Davi Ceara gündemde değil.Mirabaje ise menejerler tarafından önerilen bir isim.

4-Stoper mevkii için Arjantinli bir oyuncuyla görüşülüyormuş ama Bilica faktörü de göz önünde hala tutuluyor.

5-Transfer edilecek bir de yerli kaleci olacak ama isim alamadım.

6-Haber kaynaklarım yarından itibaren en kesin bilgilerin hatta resmi açıklamaların bile gelebileceğini söyledi.(Bu arada Auxerreden Alain Traore konusu sanrım askıda o konuyla ilgili yeni bir gelişme ve haber yok)
Bakalım kimler olacak bu 4 yabancı.(bilgiler için teşekkürler HayalKafe)
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME
Alt 05.01.2011, 17:48   #232
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME

tesekkürler haylakafe sen olmasan haberi nerden alacagiz.biraz daha bekleyecegiz insallah alinacak oyuncular sivaslilarin yüzünü güldürür
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.01.2011, 17:59   #233
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
4 yabancıyla KESİN olarak anlaşma yapıldığını öğrenmiş olmakal birlikte isim konusunda net bir bilgi alamadım.Sebebi ise hala bazı mevkiler için 2-3 alternatifin hazırda bekletilmesi..

1-Eneramo işini sorduğumda yine yüzde 90 transferin tamam olduğunu öğrendim.Zaten eski takımı da forvet mevkine Traore diye bir oyuncu almış, paylaşım ve forum sitelerinde de bunu doğrulayan bilgilere ulaştım.

2-Kamil Grosocki transferinin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim.(Yalnız bu adama hem Türkiye'den hem diğer Avrupa liglerinden çok teklif varmış.)Grosockinin ülkesinde Türkiyeye gideceğim şeklinde açıklamalarının olduğunu ve yine forum sitelerinde bunları doğrulayan bilgilerin olduğunu öğrendm.

3-Gelecek 2 Brezilyalı olduğu basın sözcüsü tarafından söylenmişti.Bunlardan biri bugün site de ve diğer spor sitelerinde de söylenen Sandro Mendonça (bu transfer çok kesin gibi) diğer Brezilyalı ise Tabata.Bence boşuna Brezilya liglerinden oyuncu aramayın.Bir ara gazetlerde adı geçen Davi Ceara gündemde değil.Mirabaje ise menejerler tarafından önerilen bir isim.

4-Stoper mevkii için Arjantinli bir oyuncuyla görüşülüyormuş ama Bilica faktörü de göz önünde hala tutuluyor.

6-Haber kaynaklarım yarından itibaren en kesin bilgilerin hatta resmi açıklamaların bile gelebileceğini söyledi.(Bu arada Auxerreden Alain Traore konusu sanrım askıda o konuyla ilgili yeni bir gelişme ve haber yok)
bunlara birkaç yeni bilgi daha ekleyeyim zita gitti saidou gitti s.yeşilkaya gitti kamananın durumu şu an kritik

adem sarı ve doğa isimleri ilgilenilen yerli isimler arasında.
Alt 05.01.2011, 18:01   #234
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1178 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Sabır taşı olduk taraftar olarak.Beklediğimize değer inşallah!
Alt 05.01.2011, 18:02   #235
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1120 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Insallah Bekledigimize Degecek !!
Alt 05.01.2011, 18:24   #236
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kim gelirse gelsin yeterki sivas icin ter doksun.
Alt 05.01.2011, 18:29   #237
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

saolasın hayalkafe sayende en azndan ümit besliyoruz:=)en kısa sürede atılır ins imzalar..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2011, 19:55   #238
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

sana birsey demiyorum, sende bizim icin ugrasiyorsun birseyler ögrenmek icin, bu emeklerin icinde cok tesekkür etmekle beraber su noktaya deginmeden gecemedim;
4 isim kesin deniliyor ama hala eneramo kesin degil; zira fiyatta problem var
grosicki kesin degil, hala avrupadan diger teklifler var deniliyor, karar veremiyor
tabata kesin degil cünkü hala sezer ile takasi gündemde ve bu dahada güclü bir ihtimal
bilica kesin degil, fener hala adami yollamakta kararsiz
sandro bile kesin degil cünkü bonservisini alabilmismi acaba???

PEKI SORUYORUM O ZAMAN; KESIN OLAN KIM

kesin olan 2. veya 3. sinif yabancilar, eger bu ismi gecenleri ikna edemezlerse kesin olan arnavut, makedon liglerinden siradan yabancilar gelebilir...

yazik; türkiyede kulübleriyle problem yasayan kaliteli oyunculari bir bir kaciriyoruz, onlari alsaydik, disaridan adam aramazdik. hürriyet, m.cakir....
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nejmi58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Resmi açıklama bekleniyor
Alt 05.01.2011, 19:57   #239
hasan5884
Acemi Yiğido

hasan5884 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 hasan5884 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Resmi açıklama bekleniyor

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yönetim transfer konusunda cok yavas oldugu kadarda etkisiz bu kadar beklemenin ardindan iyi transferler yapilmiyor basari nasil saglanacak bilmiyorum ligin kalitesi yükseliyor artik kulüpler transfer icin para veriyor cünkü galibiyet basina para aliniyor buna ragmen ucuz transfer pesinde kosulacaksa bende heves falan kalmadi arkadaslar
en güzel şekilde yorumlamışsın kardeş
hasan5884 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2011, 20:29   #240
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

wikipedia da kamil grosicki sivasspor'da gözüküyor...
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gelİŞme, sicak, sİvasspor, sİvassporda