Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
4 yabancıyla KESİN olarak anlaşma yapıldığını öğrenmiş olmakal birlikte isim konusunda net bir bilgi alamadım.Sebebi ise hala bazı mevkiler için 2-3 alternatifin hazırda bekletilmesi..
1-Eneramo işini sorduğumda yine yüzde 90 transferin tamam olduğunu öğrendim.Zaten eski takımı da forvet mevkine Traore diye bir oyuncu almış, paylaşım ve forum sitelerinde de bunu doğrulayan bilgilere ulaştım.
2-Kamil Grosocki transferinin bitme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim.(Yalnız bu adama hem Türkiye'den hem diğer Avrupa liglerinden çok teklif varmış.)Grosockinin ülkesinde Türkiyeye gideceğim şeklinde açıklamalarının olduğunu ve yine forum sitelerinde bunları doğrulayan bilgilerin olduğunu öğrendm.
3-Gelecek 2 Brezilyalı olduğu basın sözcüsü tarafından söylenmişti.Bunlardan biri bugün site de ve diğer spor sitelerinde de söylenen Sandro Mendonça (bu transfer çok kesin gibi) diğer Brezilyalı ise Tabata.Bence boşuna Brezilya liglerinden oyuncu aramayın.Bir ara gazetlerde adı geçen Davi Ceara gündemde değil.Mirabaje ise menejerler tarafından önerilen bir isim.
4-Stoper mevkii için Arjantinli bir oyuncuyla görüşülüyormuş ama Bilica faktörü de göz önünde hala tutuluyor.
5-Transfer edilecek bir de yerli kaleci olacak ama isim alamadım.
6-Haber kaynaklarım yarından itibaren en kesin bilgilerin hatta resmi açıklamaların bile gelebileceğini söyledi.(Bu arada Auxerreden Alain Traore konusu sanrım askıda o konuyla ilgili yeni bir gelişme ve haber yok)
|
sana birsey demiyorum, sende bizim icin ugrasiyorsun birseyler ögrenmek icin, bu emeklerin icinde cok tesekkür etmekle beraber su noktaya deginmeden gecemedim;
4 isim kesin deniliyor ama hala eneramo kesin degil; zira fiyatta problem var
grosicki kesin degil, hala avrupadan diger teklifler var deniliyor, karar veremiyor
tabata kesin degil cünkü hala sezer ile takasi gündemde ve bu dahada güclü bir ihtimal
bilica kesin degil, fener hala adami yollamakta kararsiz
sandro bile kesin degil cünkü bonservisini alabilmismi acaba???
PEKI SORUYORUM O ZAMAN; KESIN OLAN KIM
kesin olan 2. veya 3. sinif yabancilar, eger bu ismi gecenleri ikna edemezlerse kesin olan arnavut, makedon liglerinden siradan yabancilar gelebilir...
yazik; türkiyede kulübleriyle problem yasayan kaliteli oyunculari bir bir kaciriyoruz, onlari alsaydik, disaridan adam aramazdik. hürriyet, m.cakir....