Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek
Alt 07.07.2011, 09:30   #1
RoKeT
Yiğido

89 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 RoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISI
Daumen hoch Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek

Alıntı:
terazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne destegi verecem bundan sonra destekmi olunur tutuklandi baskan hani sivassporun namusu sana emanetti bu bizim icin kara bir lekedir
Ne yalan söylüyüm bende ayni görüşteyim Aci ama gerçek ...
RoKeT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 07:47   #2
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1119 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek

Polisin elindeki video ve ses kayitlari baskanin cezaevine gönderilmesinde en büyük bir etken.Kendisi cikacagini savundu ama deliller yeterli oldu bence.Kimse serbest birakilacagini sanmasin.Kendisi ile beraber bir sehride yok etti.Bundan sonra Sivasspor acisindan ne olur,parasal yönden dar bogaza girecegimiz bir döneme giriyoruz.Yabanci oyuncular tazminatlarini istiyecekler,bunlarin ödenmesi sart bunun icinde milyonlarca dolara ihtiyac olacak.Yerli oyuncular arasinda huzursuzluklar baslayabilir belki aralarinda Bankasya liginde oynamayi kabul etmiyecekler olacak.Takimdan ayrilmalar mutlaka bas gösterecektir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 08:45   #3
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor fenerbahçe maçında ermanın attığı gole sevindim diye yanımdaki sivaslı olup fenerbahçe formalarıyla maça gelen ********lerle yumruk yukruğa kavga ettik
protokol trübününde yönetimin başkanın gözleri önünde dışarıya çıkarıldım o gün çok kızmıştım
senelerdirki deplasmanını çilesini çektiğim takımın trübününden dışarıya atılmıştım
o gün bana özelden mesaj atanlar onlar kendilerini biliyor abi ne diyorsun dünyanın parasını kazandık diyen buyrun
şimdi o kazandığınız paranın 10 mislini verinde şu bize yakıştırılmaya çalışılan pisliği temizleyin
fenerbahçe,galatasaray ,beşiktaş bunlar futbolun kirli yüzleri anadolu kuluplerinide kullanır işleri biter bir kenara paçavra gibi atarlar aynı bizim durumumuza düştüğümüz gibi
trabzon,bursa bu takımlara yalakalık yaltakcılık yapmadığı için şampiyon oldular büyük takım oldular
tek hedefimiz vardı bizim yıllardırki sivasda sivasspor herkesin tuttuğu takım olsun yeni nesil gençler sivassporu tutsun bizim emeklerimizi bir maçda çaldılar
ben hala bu sitede yorumların arasında günahların takımı fenerbahçeyi ağızlarına alanları içime sindiremiyorum
bu nadide şehire bu nadide takıma bu lekeyi bu ******** kulup vurmuştur
biz dostlarımızı öyle hemen satmayız sonuna kadar mecnun başkanın arkasındayız ama yine tekrarlıyorum o günki yaptığı hataydı inşallah hatalarından ders çıkarmıştır
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.07.2011, 10:03   #4
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor fenerbahçe maçında ermanın attığı gole sevindim diye yanımdaki sivaslı olup fenerbahçe formalarıyla maça gelen ********lerle yumruk yukruğa kavga ettik
protokol trübününde yönetimin başkanın gözleri önünde dışarıya çıkarıldım o gün çok kızmıştım
senelerdirki deplasmanını çilesini çektiğim takımın trübününden dışarıya atılmıştım
o gün bana özelden mesaj atanlar onlar kendilerini biliyor abi ne diyorsun dünyanın parasını kazandık diyen buyrun
şimdi o kazandığınız paranın 10 mislini verinde şu bize yakıştırılmaya çalışılan pisliği temizleyin
fenerbahçe,galatasaray ,beşiktaş bunlar futbolun kirli yüzleri anadolu kuluplerinide kullanır işleri biter bir kenara paçavra gibi atarlar aynı bizim durumumuza düştüğümüz gibi
trabzon,bursa bu takımlara yalakalık yaltakcılık yapmadığı için şampiyon oldular büyük takım oldular
tek hedefimiz vardı bizim yıllardırki sivasda sivasspor herkesin tuttuğu takım olsun yeni nesil gençler sivassporu tutsun bizim emeklerimizi bir maçda çaldılar
ben hala bu sitede yorumların arasında günahların takımı fenerbahçeyi ağızlarına alanları içime sindiremiyorum
bu nadide şehire bu nadide takıma bu lekeyi bu ******** kulup vurmuştur
biz dostlarımızı öyle hemen satmayız sonuna kadar mecnun başkanın arkasındayız ama yine tekrarlıyorum o günki yaptığı hataydı inşallah hatalarından ders çıkarmıştır
ani doğru tespitler bunlar, eminim çoook pişman olmuşlardır ama gidişat kötü deliller varsa düşeriz ve biterizzz...
Alt 07.07.2011, 11:36   #5
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar neden karamsar tablo çiziyorsunuz? Herkes temiz de biz mi kirliyiz? Ben başkanımızın aklanacağına, şahsi olarak para cezası ile kırtulacağına inanıyorum. 44 yıllık kulüp bunca zamandır, tertemiz kalmışta bir maçta mı lekelenecek?

Saçma sapan yakıştırmalar ve eyyamlar çıkartmayın. Başkan da, Sivasspor da kurtulacak. O kadar.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.07.2011, 12:07   #6
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

DÜRÜST OLAN TÜM SIVASLI LARA SESLENİ YORUM SIVASI SIVAS YAPAN BAŞKAN DIR MİLLETVEKİLLERİ DEİL BU ÜLKEDE HERŞEY BÖYLE YÜRÜ YOR TAMDESTEK MECNUN BAŞKANA DÜRÜST OLALIM BAŞKANI SATMAYALIM
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2011, 12:19   #7
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben şahsen hala BAŞKANA inanıyorum..Herkes bişeyler diyor ama benim içim rahat..Sizlerde gaza gelipte lütfen Başkan'ı yargılamayın.Az sabır..Ben o emniyetten çıkarken Adliye'ye götürülürken rahat tavrını göz önünde bulundurarak SUÇSUZLUĞUMUZ ANLAŞILACAK demesini kendine inanarak bekliyorum..
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 12:34   #8
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Başkanın yanındayız. Ve aklanacağına inanıyorum. Az kaldı, sabredin.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Örükcülü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2011, 14:17   #9
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

en büyük başkan mecnun başkan
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2011, 22:59   #10
izmirliyigido
Gast

Herkesi sayın başkanımıza destek vermeye, facebook sayfasına bekliyoruz...

AYK

Etiketler
&#”, arkandayız, baŞkan, başkanım, bırakılmadılar, destek, geldin, hoş, mecnun, neden, odyakmaza, otyakmaza, senaryosu, seninleyiz, temİzlİg, İstiyoruz, yİĞİd, İşte, Şike