O YUNAN GEÇEN SEZON GÖĞSÜNDE AYYILDIZ VE ATATÜRK ARMASI TAŞIDI,HİÇ DE GOCUNMADI.BİR YUNAN DA BİR YUNANIN GÖĞSÜNDE ATATÜRK VE TÜRK BAYRAĞI TAŞIMASINI İSTEMEZ HERHALDE.AMA BU SPOR SPORDA IRKÇILIĞA VE SAVAŞA YER YOK.GEKAS ÇOK HIZLI VE İYİ BİR GOLCÜ İNŞALLAH ALINIR.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MMK'a Teşekkür Ediyor...
Sivas gibi bir yere gelirmi onlar Sivasspor aslinda 2 ligte oynamali kimse gelmez buraya bos bosuna 1 ligteyiz
Bu nasıl bir uslup bu nasıl bir dusunce tarzı bende seni çözemedim ki sana yazıklar olsun tamam mı destekleme kardeş sen Sivas'ı sen bunları kendi şehrin için söyledinya gerçekten yazık ya inanamıyorum neyi var kardeşim Sivas'ın tamam bazı kötü yönleri var bunların burda yeri yok lakin senin düşüncen çok yalnış kınıyorum senin gibi birisini....
Bu nasıl bir uslup bu nasıl bir dusunce tarzı bende seni çözemedim ki sana yazıklar olsun tamam mı destekleme kardeş sen Sivas'ı sen bunları kendi şehrin için söyledinya gerçekten yazık ya inanamıyorum neyi var kardeşim Sivas'ın tamam bazı kötü yönleri var bunların burda yeri yok lakin senin düşüncen çok yalnış kınıyorum senin gibi birisini....
kardeşim bu adamın hergünkü hali bu. ben eleştirdiğim zaman bu kişiyi birileri destek çıkıyor hemen. sen sohbette yazdıklarına daha tanık omamışın hiç. işi gücü bizi küçük görmek. çözemedim nasıl biri. aslında kötü bi niyeti yok ama böyle nedense????
Sivas gibi bir yere gelirmi onlar Sivasspor aslinda 2 ligte oynamali kimse gelmez buraya bos bosuna 1 ligteyiz
DEĞERLİ KARDEŞİM SİVASSPORUN İYİOLMASINI İSTEDİĞİNİ SANIYORUM FAKAT GURBETTESİN ALMANYADA GALİBA ŞEHRİNDEN ÜLKENDEN UZAK OLDUĞUN SİVASI HİÇ GÖRMEDİĞİNİ SANIYORUM SİVASI ÖYLE KÜÇÜK GÖRMÜŞŞÜNKİ SİVAS GİBİ YERE DEMİŞŞİN SANKİ KÖY MEZRA ORDUNUN TRABZONUN SİVASTAN ÜSTÜN TARAFI NEDİR SAMSUN GELİŞMİŞ ŞEHİR FAKAT ÖYLE SİVASI KATLIYAcak KADAR DEĞİL SİVASA NE OYUNCULAR ne HOCALAR GELMİŞTİR GEKAS YADA ENERAMO YADA BAŞKASI SIRF BU YÜZDEN GELMİYECEKSE HİÇ GELMESİN AYRICA SİVASSPOR BU LİGİN TADI TUZUDUR BİZİ HİÇ HAZETMİYEN TRABZONLULAR BİLE SİVASSPORUN MAÇLARINDAN KEYİF ALIYOR BİZ BU TAKIMIN SÜPER LİGE ÇIKMASINI 38 YIL BEKLEDİK BİRAZ SAÇMALAMISSIN KUSURA BAKMADA BUNDAN SONRAKİ YORUMLARINI YAZARKEN AZ DAHA DÜŞÜN DİKKAT ET KAL SAĞLICAKLA
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Gekas transferi faydalı olur bitirici bir forvet düşmemeye oynaya takımda bile 11 maç 8 gol fenere de hat tricği var onu sayma 5 gol yine de fena değil.
ayrica gekas olursa çok sevinirim ama kesin trabzon veya kayseri gibi gicik bir takima gider o yuzden hazirlayin kendinizi