Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

haydin yiğidolar
Alt 11.09.2005, 17:34   #231
kansu1907_58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kansu1907_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart haydin yiğidolar

istanbulda yani kendi evimizde aslan nasıl parçalanıyor gösterelim
SİVASSPOR:2
galatasaray:0
kansu1907_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
0:0
Alt 11.09.2005, 19:02   #232
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK
Cool 0:0

bence biz bu macta gol yemeyiz ve
0:0 oynariz diyorum
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
ben sivas sporlu olarak bu macı alacağımıza inanıyorum inşaallah maçı alırız
Alt 11.09.2005, 19:42   #233
ahmetkizilirmak
Yeni Yiğido

ahmetkizilirmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetkizilirmak ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch ben sivas sporlu olarak bu macı alacağımıza inanıyorum inşaallah maçı alırız

[QUOTE=CAGLAYAN]Galatasaray/SIVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumlarini Lütfen buraya yaziniz.

Tahminim :
Galatasaray : 0
Sivasspor : 1
ahmetkizilirmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 19:31   #234
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Gerets: "Taktik bir maç seyrettik"

• Galatasaray Ümit ile kazandı

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, bu akşam taktik bir maç izlediklerini belirterek, ''karşımızda disiplinli ve düzenli bir takım vardı. Sonuçta kazandık, memnunum'' dedi.

Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında meslektaşı Lorant'ı tebrik ederek, "iyi takım kurmuş ve iyi organizasyon yapmış. Buna rağmen birkaç pozisyon bulduk, onlar da gol olabilirdi. Sonuçta kazandık, memnunuz" diye konuştu.

Gerets, "maça neden Ümit Karan ile başlamadınız" sorusuna, "dört kaliteli forvet oyuncum var. Bunların ikisini oynatma kararını vermiştim. Maça başlayan arkadaşlarımız bu güveni uzun yıllardır gösterdikleri performansla hak ediyorlardı...

"Arkada kalan forvet arkadaşlarımız pes etmediklerini gösteriyor. Bugünden itibaren bu konuda başka düşünebilirim, ancak ben hala kararımın doğru olduğunu düşünüyorum" yanıtını verdi.

Necati'nin oyun kurucu olarak oynatılması konusunda ise Gerets, "kendisi bir oyun kurucu değil ve bizim felsefemizde bu bölgede oynayan oyuncumuzun oyun kurma meziyetleri olması lazım. Ama bu lüks bende var...

"Forvetten bir arkadaşımızı 10 numara da oynatabiliyorum. Oradaki oyun kurucunun resmi 10 numara olması düşüncesindeyim, ama oyuncu değişikliğinde böyle şeyler olabiliyor" dedi.

"Heinz'a güven vermek istedim"

Yeni transfer Heinz'ın gelir gelmez oynaması konusundaki bir başka soru üzerine sıkıntı yaşayan Gerets, şunları söyledi: "Aslında bu soruya cevap vermemek lazım ama ben veriyorum. Heinz geldikten sonra ona tabi ki güveniyorum...

"Onun bu oyunda rekabet açısından orda olmasını istiyorum. Forvette lüksüm var, aynı lüksü kanatlarda da yaşamak istiyorum. Heinz'ın oynama garantisi de yok, ama ben ona güven vermek istedim. Altan da oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı."

Canaydın: "Performansımız devam edecek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ise, "takımımızın aldığı sonuçtan dolayı mutluyuz. Gelecek haftalarda da inşallah bu performansımızı sürdüreceğiz" dedi.

Canaydın, karşılaşmaya yedek başlayan ve iki golle takımını galibiyete taşıyan Ümit ile ilgili bir soruya, "teknik konularda yorum yapmam. Ümit zamanında girdi ve güzel goller attı. 18 kişilik kadro içinde değişiklik hep olacaktır" yanıtını verdi.

İkinci Başkan Ergun Gürsoy da her iki takımın da iyi niyetli bir mücadele sergilediğini belirterek, "Sivasspor, Süper Lig'e yeni çıktı. Ama gösterdiği mücadeleyle çok canlar yakacağı belli. Gerçekten çok güzel oyun sergilediler" dedi.

Gürsoy, Ümit için ise, "o golcü bir oyuncu ve bugün de işini yaptı. Bizim dört tane birbirinden kaliteli santrforumuz var. Zaman zaman ikisi, zaman zaman üçü oynayacaktır" ifadesini kullandı.

Bu arada, sonradan girdiği karşılaşmada attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan Ümit, "zor bir maç oldu. Kapalı bir defansa karşı mücadele ettik. Futbolcu her zaman oynamak ister, ama hocanın takdiri" ifadesini kullandı.

Hakem Çulcu'dan penaltı yorumu

Maçta yaşanan ilginç penaltı pozisyonuyla ilgili olarak orta hakem Mustafa Çulcu, topu eline alan Sivassporlu futbolcu Hakkı'nın, kendisinin devam kararını gördüğünü ileri sürdü.

Çulcu, yardımcı hakemin faul gerekçesiyle bayrak kaldırmasına rağmen kendisinin bu karara katılmayarak devam kararı verdiğini belirterek, "futbolda nihai kararı orta hakem verir. Hakkı ile göz göze gelerek 'oyna' diye işaret ettim. Ama Hakkı topu eline aldı. İlginç bir penaltı pozisyonu oldu" diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Hakkı ise yardımcı hakemin bayrağını kaldırdığını gördüğünü ifade ederek, "diğer oyuncular da duraklamıştı. Orta hakemin devam kararı verdiğini göremedim. Topu elime alınca penaltı kararı verdi. Sanırım maç stresinden kaynaklandı. Çok üzgünüm" dedi.

Lorant: "İlk kez böyle bir penaltı gördüm"

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise yedikleri penaltı golü için, "ben kariyerimde ilk defa böyle bir penaltı ile karşılaştım. Oturduğum yerden tek görebildiğim, yan hakemin bayrağı kaldırdığıydı. Orta hakemin nasıl bir karar verdiğini göremedim" dedi.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 19:36   #235
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

evet yan hekem bayragı salladı sahadakı butun futbolcularda durmustu ama hakem devam et dedıgını soyluyor ayıptır ya yan hakemle anlasamıyorlarsa istıfa etsınler daha iii hep sivasamı yaopılacak bu haksızlıklar...
galatasarayın hakeme ıhtıyacı yok...
,
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 19:26   #236
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
selimdelen Nickli Üyeden Alıntı
savunma kadar forvette de basarılı bır organıze yapılsa cok ısler yapıcagak bır takım goruntusu var ama sadece savunma yetersız kalır g.s yaa cok kotu oynadı yada svs cok iyi oynadı forvette tek kalan balilinin top ile daha fazla bulusması lazımdı orta saha ve forvet sıkıntısı umarım cabuk asılır trabzon macında aynı hezimeti yaşamak hiç hoş olmayacaktır sivas ın trabzonu olimpiyatta yeneceğine ınanıyrum eger ikili forvet oynarsa yada hızlı bır tek forvet ile oynarsa
Tasinmistir...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 19:29   #237
skywriter
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 817 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
34-murat-58 Nickli Üyeden Alıntı
6 KASIMDA SIVASTA FENERI 6 LARIZ TELAFI EDERIZ...
O ZAMANA KADAR TECRUBEDE KAZANIRIZ...
SIVASIN SOGUGUNDA EZERIZ FENERIN LAVUKLARINI......
YIGIDOLARIN YUVASINDA RAJON SOKMEZ....
Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
+1967.....
Alıntı:
acakislalimahoni Nickli Üyeden Alıntı
CANINIZ SAĞOLSUN GARDASLAR İZLERDİM MAÇI 80 DK DİLE KOLAY KARSINDA FUL KADRO CİMBOM VE 25 BİN TARAFTARI VAR HELAL YİĞİDOLARIMA ASLANLAR GİBİ MÜCADELE VERDİLER YİNEDE GURURLUYUZ OLİMPİYATTA TRABZON MACINA BÜTÜN YİĞİDOLARI TEK VÜCUT OLMAYA CAĞIRIYORUM GÖNÜLDEN DESTEKLEYELİM BU TAKIM HARCANMASIN LÜTFEN
HAYDİ HERKES OLİMPİYATA İSTANBULDA Kİ YİĞİDOLAR UYUMAYIN HADİ ÜZERİNİZE DÜSENİ YAPIN CUMA GÜNÜ PATRON FALAN İZİN ALIN MAC SAATİNDE OLİMPİYATI İNLETELİM YOKSA BU KARADENİZ MİLLETİ BİLİRSİNİZ DEPLASMANDA BİZE TARAFTAR ÜSTÜNLÜĞÜ KURMALARINA İZİN VERMEYELİM
LÜTFEN...
Tasinmistir..
Alt 13.09.2005, 19:34   #238
skywriter
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
rguler Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=4]Maçtan sonra imkanlarım ölçüsünde tüm kanallardaki yorumları izlemeye çalıştım.Gördümki herkesin ortak bir fikri var;Sivasspor disiplinli ve taş gibi bir takım.Oynanan futbol taraflı tarafsız herkesimin hoşuna gitmiş.Her nekadar bizim ve hakkı için talihsizlikde olsa bir olay varki yıllarca konuşulacak buda sivasımızın gündemde kalmasını sağlayacak.
Kısacası; Sivassporumuz iyi yolda ve bu yıl çok başarılı olacaktır.Yanlız desteğimizi esirgemeyelim yeter.Lütfen herkes işin ucundan tutsun bu takım hepimizin gururu unutmayalım.
[/SIZE]
Alıntı:
erdalguler Nickli Üyeden Alıntı
Yenildiğimiz bir maçta bu kadar övgü aldığımıza göre hakikaten takımımız çok güzel işler başaracak demektir...
Yensekte Yenilsekte gayemiz iyi bir takım olmak... Bunu da başardık galiba...
Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı
Dayima katiliyorum.Sivasspor daha nelere imza atacak.Yeterki inancli olup Sivassporumuza hep destek olalim.
Alıntı:
rguler Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=5]aslan yeğenim benim[/SIZE]
Tasinmistir..
Alt 13.09.2005, 19:36   #239
skywriter
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
blacksand58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, Galatasaray maçında Ümit Karan, attığı ilk golden önce kendisini marke eden adama faul yaptı ve bu sayede H. Şaş'ın ortasına bomboş pozisyonda ve rahat vurdu diye düşünüyorum.

Zaten 1-0 dan sonrada 2. golün olup olmaması önemli değildi. Bu açıdan Hakkı'nın yaptığı penaltının pek bir önemi yok. Ve bana göre hakemin bu faulu atlaması maçın kırılma noktasıydı diye düşünüyorum.
Alıntı:
ferraribery Nickli Üyeden Alıntı
birader böyle şeyleri bırakalım kazanmak için ne yaptık 2-0 dan sonra bile atak yok. Anderson bile bıktı pres yapmadı.
Alıntı:
bbptek58 Nickli Üyeden Alıntı
BENCE MAÇ ZATEN GALATASARAYIN HAKKIYDI BİZİM DOĞRU DÜZGÜN ATAĞIMIZ BİLE YOKTU BU MAÇI UNUTTUK ÖNÜMÜZE BAKALIM

SİVAS İST ÜBERALL
Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı
Maç kazanmak için rakip kaleye gitmek lazım, şut çekmek lazım. Bizde bunlar olmadı. Mondragon efendi, en rahat maçını oynadı. Bence bu kadar defans yapmamalıyız.
Alıntı:
agca58 Nickli Üyeden Alıntı
ofans futbol oynanıyor ve sizler gol istiyorsunuz..böyle futbolla gol değil orta sahayı geçemezsiniz..ben faul felan göremedim..herkes kalla gibi oynasaydı bu maç berabere giderdi........
Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
GS haketti aldi ve bu dünyanin sonu degil.Faul falan görmedim basketbolmu oynuyoruz? Hem herkes Kalla´dan bahsediyor Hayrettin o dakkaya kadar Hasan Sas a adim attirmadi,bir sefer yoktu o da gol oldu...
Alıntı:
Öncelikle geçmiş geçmiştir, buna katılıyorum. Ancak bu demek değilki oynanmış maçlar hakkında hiç yorum yapmamalıyız.

Öte yandan her maçta aynı taktikle oynanamayacağı da bir gerçektir. Galatasaray'a karşı Ali Sami Yem stadında ofans oynarsanız o maçtan puan alamayacağınız daha 10. dakikada belli olurdu ve fark yerdik. Orada yapılacak olan en mantıklı ve akla uygun oyun düzeni sağlam defans yaparak kontra ataklarla gol aramaktı. Bu taktik gole kadar tuttu. Aksayan yön hızlı hucuma çıkamamaktı. O da "Ne kadar ekmek o kadara köfte" hesabı. Yani eldeki futbolcularlaa yapılabilecek olan ancak budur. Tabiiki olayın maddi yönü unutulmamalı.

Bunun dışında bu takımdan bu sezon kimsenin şampiyonluk veya Avrupa kupalarına katılma hakkı beklediğini de zannetmiyorum. Bu takımın bu sezonki hedefi ilk 10 sıra olmalı. Fazlası hayalcilik olur.
Alıntı:
Bu arada faul görmeyenlerin bir kez daha, eğer TV'de rastlarlarsa, pozisyonu izlemelerini tavsiye ederim.
Tasinmistir...
Alt 13.09.2005, 19:38   #240
skywriter
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
agca58 Nickli Üyeden Alıntı
Pazar gecesi oynanan Galatasaray – Sivasspor karşılaşması; skordan ziyade ortaya konulan futbol açısından göz zevkine hitap eden oldukça hoş bir mücadele örneğiydi. Bu maç öncesine kadar Turkcell süper liginde; her iki takım da yenilgisiz ve yediği gol sayısının iki katını atan enteresan ekiplerdi. Ancak her iki takım da birbirinin rakipleri de değildi.

Aslında uzun lig maratonunda genelde tek hedef şampiyonluk olarak algılansa da, bu ligde 18 takımın bulunduğu unutulmamalıdır. Dolayısıyla her takımın kendine özgü bir hedefi bulunmaktadır. İşte o hedefleri yakalayan takımlar ise kendi kriterleri doğrultusunda başarıyı yakalamış sayılmaktadır.

Çünkü; takımlar vardır hedefleri ligde kalmaktır, kalırlarsa başarılıdır. Ayrıca takımlar vardır hedefleri ligi orta sıralarda tamamlamaktır. Yine takımlar vardır hedefleri UEFA kupasına iştirak etmektir. Ve takımlar vardır ki hedefleri şampiyon olmaktır. Eğer bunu başaramazlarsa ilk ikiye girip şampiyonlar ligine katılmaktır.

Pazar gecesi oynanan, ligde amaçları ve konumları farklı iki takımın mücadelesinde bu nedenlerden dolayı Galatasaray ile Sivasspor birbirlerinin rakipleri değildiler. Çünkü birisinin hedefi şampiyon olmak diğerinin hedefi ise ligi orta sıralarda tamamlamaktı! Ayrıca güçler dengesi olarak ta yine birbirlerinin rakipleri olmadığı kadro kalitelerinden açıkça belliydi!

Ancak Sivasspor’u yinede kutlamak gerekir. Çünkü, tarihi büyük başarılarla dolu asırlık bir çınar olan UEFA ve Süper Kupa Şampiyonu konumuyla Türkiye’nin en büyük futbol takımı ve kulübü olan bir Galatasaray karşısında, hem deplasmanda kısıtlı imkanlar ve dar bütçesi ile ligin çiçeği burnunda ki yeni ve mütevazı takımı olarak futbolu çirkinleştirmeden izleyenlerinde beğenisi alıp elinden geldiğince iyi mücadele etti.

Daha önceki maçlarını izlediğim Sivasspor maç boyunca oyun disiplininden kopmadan, topu ayağa oynayıp basit ancak iyi pas yaparak garantili bir futbol oynuyor, rakibin bir anlık boşluğunu da bulunca tek golle de skora gidip galip geliyordu.

Ancak Sivasspor;

Daha ligin başında hep defans güvenliğinin ön plana çıktığı, gol atmaktan ziyade gol yememenin önem kazandığı, deplasmanlarda alınan beraberlikleri dahi bir başarı sayarak, savunma ağırlıklı bir futbol taktiğinden vazgeçmeli ve savunmanın yanında futbolun diğer bir değeri olan hücumu da göz ardı etmeyerek, biraz riske girip golün de düşünüldüğü ofans futbola prim tanımak gibi önemli bir realiteyi de öğrenmelidir.

Lorant’lı Sivasspor’u biz bir Alman takımı gibi görmek isterken o karşımıza sanki bir İtalyan takımı gibi savunma futboluyla çıkıyor. Bu mantaliteden vazgeçmek sanırım çok yerinde olacaktır.

Maça teknik açılımla bakarsak,

İlk yarı;

Konuk ekip Sivasspor, orta sahayı kalabalık tutan, kanatları iyi kapatan, orta göbekte rakibe basıp iyi markaj yaparak adeta kora kor bir mücadele etti. Ayrıca savunma da iyi kapanıp, alan daraltarak oyunu sıkıştırdı ve rakibi serbest oynatmadı.

Bu bölgede ciddi pres ve markaj altına alınan Galatasaray orta saha da oyunu kuramadı. Kanatları kullanamadı ileride kaybedilen topları ise Sivasspor savunması aldı. Hal böyle olunca da Galatasaray rakibi karşısında ofans üstünlüğü sağlayamadı.

Orta saha da yük tamamıyla Saidou’nun sırtına bindi. Bu futbolcu da doğal olarak ileriye iyi servis yapamadı. Rakip Sivasspor ileride tek forveti olan Anderson gibi etkisiz bir adamla oynuyor sadece bu adama karşı Galatasaray’ın dörtlü savunma yapması gerçekten komik bir durumdu. Oysa geriden adam eksiltip, bu dörtlü savunmadan iki futbolcuyu yani, Orhan AK ve Cihan’ı ileriye çıkarsa orta saha rahatlayacak ve Galatasaray hem kanatlardan hem de orta göbekten gelerek rakibini büyük baskı altına alıp bunaltarak farklı kazanacaktı.

Ayrıca Altan ve Ümit Karan gibi bu maçta çok gereksinim duyulan futbolcuları ikinci yarının ortalarında oyuna almak Eric Gerets’in en büyük yanlışıydı.

İkinci yarı;

Sivasspor hala savunma güvenliğini ön planda tutup, hücum organizasyonları açısından saha da adeta yoktu. Tüm riskleri alarak rakibe saldıran Galatasaray karşısında 20 dakika sonra fizik olarak oyundan da düştüler ve orta alanı Galatasaray’a teslim ettiler.

Bu dakikalarda Ümit Karan’ın oyuna girmesi daha sonra Altan’ında forma şansı bulması sonucu Galatasaray kiliti açarak ve gollerini sıraladı.

Bu maçta enteresan bir de penaltı oldu ki işte bu penaltı, Futbol hatalar oyunudur sözünü adeta belgeledi. Kaptan Hakkı oyunu durdu sanarak topu ceza alanı içinde eline alınca hakem Çulcu beklide hayatının en rahat ve tartışmasız penaltı kararını verdi. Gecenin kurtarıcısı Ümit skoru ikiye taşıyan golü attı.

Galatasaray’da Saidou, Ümit oyuna pozitif katkılarda bulunurken, Sivasspor’da ise; Hakan Şükür’ü iyi markaja alan ve rakipten önce toplara çok iyi müdahale eden yaşlı Raymand Kala dede, kaleci genç Vedat dikkatleri çeken oyuncular oldu.

Ayrıca, nasıl olduysa Sivasspor alt yapısından yetişen, A2 Ulusal takımımız da da oynayan Hayrettin, savunma yönü oldukça iyi ve agresif futbol yönüyle Hasan Şaş’ı çok iyi markaj altına alıp durdurmasını bildi. Ancak bu futbolcunun ofansif yanını da güçlendirirse, hem savunma hem de hücum yönüyle çok iyi kanat adamı olabilir.

Sonuç olarak,

Galatasaray kazanmasına rağmen ciddi anlamda zorladığı maçta altın değerinde 3 puanı alarak liderliğini korudu.

Konuk ekip Sivasspor ise, bu maçı kaybetti. İyi bir savunma takımı olduğunu kanıtladı. Ancak futbolun diğer değeri olan ofansif yönüne prim tanır, hücum organizasyonlarını da savunması gibi iyi kurabilirse, bu ligde çok canlar yakar ve hedefleri olan bir takım haline gelir !!!!!

Sedat HAYRAN
sedathayran@gencturkhaber.com
Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı
Maçın 0-0 bitmemesinin en büyük nedenlerinden birisi, Cem Karaca'nın sakatlanıp çıkmasından sonra yerine Lorant'ın İlhan'ı değil de Musa Kuş'u alıp,
Balili'yi orta beşlinin soluna çekmesi oldu. Balili Hayrettin'e destek olamadığı için tüm akınlar ve goller bu kanattan geldi. Kalla ise olağanüstüydü.

Diger yandan Penaltı pozisyonunda asıl konuşulması gereken Hakkı değil de dünyada hiçbir hakemin faul demeyeceği bir pozisyona Bayrak kaldıran Yan hakemdir !

Saygılar.
Tasinmistir...
Konu Kapatılmıştır