Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır?
Sivasspor Kazanır 684 64,10%
Beşiktaş Kazanır 325 30,46%
Berabere Biter 58 5,44%
Katılımcı sayısı: 1067. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 19.03.2009, 17:02   #241
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Bir ara sivaslı kartal kargaları vardı yine sahneye çıkarlar. Aman dikkat edin
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 17:17   #242
werder
Yeni Yiğido

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 werder FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Garip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bu Macta Taraftarlari Gormek İstiyorum Tribunler Dolu Olmazsi Lazim Bos Yer Kalmasin.
arkadaşlar ben balıkesirden yazıyorum odamın duvarına SİVASSPOR posteri astım.
taraftarlar full doldurmalı ve susmamalı yenik duruma düşebilir destek kesilmemeli futbolcular taraftarlarını arkalarında hissetmeli.sivaslılar stadı doldurmalı ve maçtan önce futbolcuları tribünlere çağırmalı bence büyük moral olacaktır.sivasspora güveniyorum ve sivasspor şampiyon olacaktır artık inanın ,inanın....
werder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda werder'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.03.2009, 17:27   #243
sivaslıkamber
Yiğido

sivaslıkamber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

134 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 sivaslıkamber FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maçı kesin almalıyız bu maç çooooook önemli
Alt 19.03.2009, 18:55   #244
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Maca artık cok az süre kaldı stadyumda cılgınca galibiyetimizi kutlamak için sabırsızlanıyorum.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 19:16   #245
empisyan
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 empisyan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Görüyorum ki bazı arkadaşlar akılları sıraca beşiktaşla ernst'le eylenmeye calışmış...Ama sadece dunya futboluna ne kadar yabancı oldukları ortaya koymuşlardır..

Yine görüyorumki 301 bundesliga macında 11 oynamıs 24 kez alman milli takımının formasını giymiş bir oyuncuya bile camur at izi kalsın mantığı içinde sallamışlar.. Bugun ernst kötü diyenler, ersnt hiç seyretmemişlerdir yada, Futbolun 'F' sini bilmiyorlardır..
Futboldan anlamayan bir grupla zaten futbol konuşmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur.. Neyse sonuçta Ernst kimseye ıspatlamak zorunda değiliz...

Gelelim Liverpool ve Braga'ya

Sonunda bu yorumlarıda okudum ya daha ölsemde gam yemem,

Nedendir bilinmez ama kendi elendikleri takımlar hep güçlü hep bir yerlerde olurken kin duydukları kendince büyüklüğünü kabul etmek istemeyenler kendi başarısızlığini savuncak hep birşeyler bulmuştur...

Liverpool ve braga yı bile kıyaslıcak boyuta gelenleri futbol konuşmak inanın bana çok saçma geliyor ama bu rüya sizi fazla hayal perest yapmış

Bir ara korktum Liverpool bize cıksa kesin 3-5 atarız diye mesaj okumaktan neyseki ima edilmiş ama yazılmamış, Sivas diyelimki Ş.L kaldı. 7 milyon euro nakit para girdi kasasına kimi alıcak ?

Kimi sivasa getircek ?

Bugun Beşiktaş,gs,fenerbahce transfer yaparken istediği bir futbolcuya diğer takımın verdiği paranın 1-2 milyon euro fazlasını vererek, İstanbulun en lüks mekanlarında boğaz manzaralı yerlerde yemek yedirerek imza atdırıyorlar..
Bu takımlar ki bu kadar zorlanıyorsa eğer, Sivas spor kime ne kadar yılda para verecektir?

Bunu karşılamaya bütcesi yetecekmi?

Sizce Ş.L 6 maç için o kadar bonservis bedeli,futbolcuya 1,5-2 milyon euro (Mümkün değil bu paralara sivasa gelmesi çok daha fazla para vermek zorundasın) ödebilecek mi?

Gelelim Braganın ligteki konumuna ve avrupadaki futbol basarılarına?

Braga şuanda portekiz liginde 4.sırada ve lider pprtoyla arasında 9 puanlık bir fark var, Zaten portekiz ligini dunyanın vasat ligleri arasında sayabilirz aksini iddaa edicek varsa sağlam kanıtlarla mesaj yazsın ?

Gelelim braganın avrupadaki futbol geçmişine ?

Herkesin ingilizce bilmediğini dusunerekten türkce bir site artıstırdım ve buraya link olarak koyuyorum..

http://translate.google.com.tr/trans...tory%26hl%3Dtr

Okuduktan sonra liverpool hakkındaki yorumları gözden gecirmenizi tavsiye ederim...

Yine görüyorum ki Bazı yalanlar da söğlenmeye başlanmış, sivas taraftarınca, Beşiktaş-sivas spor macında kapalı altda macı seyretdim, ve o maçta bülent uygunun kızına asla küfür edilmedi. Sanırım sizler bizi başka taraflarla karıştırdınız, ayakkabı atılması olayında çok farklı durumlar vardı,Mehmet yıldız, ve Sanırım Faruktu tam emin değilim faruktan, ikiside kapalı tribün tarafından gecerken el kol harektleri yaparak seyirciyi kışkırtmıştır, bu kışkırtma sonucunda hem Mehmet yıldıza hemde yanında olan faruğa küfür edilmiştir daha sonra oraya bülent uygun gelmiş ve olaylarbüyümüştür,Kalecimiz rüştü tünelin ağzindan dönerek hem mehmet yıldızı hemde yanındakı arkadslarının koluna girerek tünelin içine sokarak olayların dahada büyümesinin önüne gecmiştir..

Sizin tv den seyretdiğiniz gibi, hayal aleminde yaşadiğiniz gibi durup dururken küfür edilmemiştir. Ağir tahrik vardır..

Tıpkı, ts-gs macında baroşun ts taraftarını tahrik etmesi üzerine, sahaya atılanlar gibi, doğrudur yanlıştır tartışmıcam ama tahrik etmiceksin bunu bilir ve her zaman bunu söğlerim...

Unutmadan Beşiktaşın avrupadaki aldiği başarılı yada başarısız sonuçlarla dalga gecmeye istanbulda başkasının..... gerdeğe girmek deniyor Sen sen ol kendi işini kendin hallet başkasından gelicek şeylere kafanı yorma,

NOT:Buraya yazıyorum maçtan önce, Bu sene şampiyon olamicaks sivas spor ve ilk 3 içinde bitiremicek ligi..

Elbet görüşüz o zmana kadar eğer Sivas ligi ilk 3 te bitirsin burdaki herkesten özür diliceğim..

Ben bunu yaparım ama siz ?
empisyan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 20:01   #246
izmirliyigido
Gast

empisyan isimli şahıs, biz İstanbul'da 4 sene boyunca kendi ........ de gerdeğe girdik. Bunu göz ardı etme. Bu biiirrr !....

Mehmet Yıldız'la Faruk'un olayları ateşlediğini yazıyorsun ama sen maç esansında uyumuşsun galiba. Olaylar orada ve maç bitiminde olmamıştı. Maçın 90+1'inci (ki maç ne hikmetse 6 dakika uzatılmıştı ki belki BeJeKe galibiyet golü atar diye) oynanırken taç atışı sırasında bizim sevgili (!) hemşehrimiz İ.Toraman ile sizin karı kılıklı Serdar Özkan y.vşağı Mehmet Yıldız'a darp ve itiş-kakış yapıp küfür etmişlerdi.

Bizler tv başında çok net gördük ama sen tribünde gözün önünde olan olayı objektif olarak süzememişsin. Onun için bilip bilmeden konuşma. Bir daha da yorum falan yazma. Sen git kendi sitene yaz. Hadi bakim naaşşşş !.....

AYK

Alt 19.03.2009, 20:22   #247
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim bütcem 10 milyon euroysa senin aldığın bir futbolcusuna denk ise vede senden 1 puan önde lidersem sizin buraya gelip SİVASSPORUMU eleştirmekten utanmanız lazım zira varsa o
biz süperlige çıkalı 4 sene oldu iki senedirde kafaya oynuyoruz süperlige daha bize asır olmadı eğer asır olursa şunu unutmanki en az sizin kadar şampiyonluğumuz olur siftahıda bu sene yapacağız
takımınızın avrupa tarihine bakıyorum ilk akla gelen 8-0 maç başka bir maç varsa söyleyin bilelimm
yukarıda takımınızı değerlendirdim taraftarınıza gelince ellerime yazık değerlendirmeye bile gerek yokk tek dost texas_gecekondu
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 20:45   #248
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

sayın empisyan;

keşke silinmiş mesajları görme şansınız olsaydı da renktaşlaınızın seviyesini bir görebilseydiniz...buna rağmen bizim hemşerilerimiz ağzını bozmayarak örnek davranışlar oluşturmaktadır.Ve sizde takdir ederinizki sizin yazdıklarınız herhangibir argo ve tahrik içermediği için yayınlanmaktadır.

böyle bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuz için ben SİVASIMLA ve SİVASSPORUMLA gurur duyuyorum...

bütün hemserilerime teşekkür ediyorum...
cumartesi görecek herkes takımın hasını...o kadar!!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.03.2009, 21:27   #249
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

empisyan hadi yaylannnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!
Alt 19.03.2009, 21:33   #250
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
empisyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Görüyorum ki bazı arkadaşlar akılları sıraca beşiktaşla ernst'le eylenmeye calışmış...Ama sadece dunya futboluna ne kadar yabancı oldukları ortaya koymuşlardır..

Yine görüyorumki 301 bundesliga macında 11 oynamıs 24 kez alman milli takımının formasını giymiş bir oyuncuya bile camur at izi kalsın mantığı içinde sallamışlar.. Bugun ernst kötü diyenler, ersnt hiç seyretmemişlerdir yada, Futbolun 'F' sini bilmiyorlardır..
Futboldan anlamayan bir grupla zaten futbol konuşmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur.. Neyse sonuçta Ernst kimseye ıspatlamak zorunda değiliz...

Gelelim Liverpool ve Braga'ya

Sonunda bu yorumlarıda okudum ya daha ölsemde gam yemem,

Nedendir bilinmez ama kendi elendikleri takımlar hep güçlü hep bir yerlerde olurken kin duydukları kendince büyüklüğünü kabul etmek istemeyenler kendi başarısızlığini savuncak hep birşeyler bulmuştur...

Liverpool ve braga yı bile kıyaslıcak boyuta gelenleri futbol konuşmak inanın bana çok saçma geliyor ama bu rüya sizi fazla hayal perest yapmış

Bir ara korktum Liverpool bize cıksa kesin 3-5 atarız diye mesaj okumaktan neyseki ima edilmiş ama yazılmamış, Sivas diyelimki Ş.L kaldı. 7 milyon euro nakit para girdi kasasına kimi alıcak ?

Kimi sivasa getircek ?

Bugun Beşiktaş,gs,fenerbahce transfer yaparken istediği bir futbolcuya diğer takımın verdiği paranın 1-2 milyon euro fazlasını vererek, İstanbulun en lüks mekanlarında boğaz manzaralı yerlerde yemek yedirerek imza atdırıyorlar..
Bu takımlar ki bu kadar zorlanıyorsa eğer, Sivas spor kime ne kadar yılda para verecektir?

Bunu karşılamaya bütcesi yetecekmi?

Sizce Ş.L 6 maç için o kadar bonservis bedeli,futbolcuya 1,5-2 milyon euro (Mümkün değil bu paralara sivasa gelmesi çok daha fazla para vermek zorundasın) ödebilecek mi?

Gelelim Braganın ligteki konumuna ve avrupadaki futbol basarılarına?

Braga şuanda portekiz liginde 4.sırada ve lider pprtoyla arasında 9 puanlık bir fark var, Zaten portekiz ligini dunyanın vasat ligleri arasında sayabilirz aksini iddaa edicek varsa sağlam kanıtlarla mesaj yazsın ?

Gelelim braganın avrupadaki futbol geçmişine ?

Herkesin ingilizce bilmediğini dusunerekten türkce bir site artıstırdım ve buraya link olarak koyuyorum..

http://translate.google.com.tr/trans...tory%26hl%3Dtr

Okuduktan sonra liverpool hakkındaki yorumları gözden gecirmenizi tavsiye ederim...

Yine görüyorum ki Bazı yalanlar da söğlenmeye başlanmış, sivas taraftarınca, Beşiktaş-sivas spor macında kapalı altda macı seyretdim, ve o maçta bülent uygunun kızına asla küfür edilmedi. Sanırım sizler bizi başka taraflarla karıştırdınız, ayakkabı atılması olayında çok farklı durumlar vardı,Mehmet yıldız, ve Sanırım Faruktu tam emin değilim faruktan, ikiside kapalı tribün tarafından gecerken el kol harektleri yaparak seyirciyi kışkırtmıştır, bu kışkırtma sonucunda hem Mehmet yıldıza hemde yanında olan faruğa küfür edilmiştir daha sonra oraya bülent uygun gelmiş ve olaylarbüyümüştür,Kalecimiz rüştü tünelin ağzindan dönerek hem mehmet yıldızı hemde yanındakı arkadslarının koluna girerek tünelin içine sokarak olayların dahada büyümesinin önüne gecmiştir..

Sizin tv den seyretdiğiniz gibi, hayal aleminde yaşadiğiniz gibi durup dururken küfür edilmemiştir. Ağir tahrik vardır..

Tıpkı, ts-gs macında baroşun ts taraftarını tahrik etmesi üzerine, sahaya atılanlar gibi, doğrudur yanlıştır tartışmıcam ama tahrik etmiceksin bunu bilir ve her zaman bunu söğlerim...

Unutmadan Beşiktaşın avrupadaki aldiği başarılı yada başarısız sonuçlarla dalga gecmeye istanbulda başkasının..... gerdeğe girmek deniyor Sen sen ol kendi işini kendin hallet başkasından gelicek şeylere kafanı yorma,

NOT:Buraya yazıyorum maçtan önce, Bu sene şampiyon olamicaks sivas spor ve ilk 3 içinde bitiremicek ligi..

Elbet görüşüz o zmana kadar eğer Sivas ligi ilk 3 te bitirsin burdaki herkesten özür diliceğim..

Ben bunu yaparım ama siz ?
eğer geçen seneki gibi şike yaparsanız ilk 3 te biteremeyiz ama çıkıp erkek gibi oynarsanız biz şampiyon oluruz
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, tsl or sivassporbeşiktaş, yorumları