Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 16:06   #241
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

sezon sonunda ağır eleştirenleri göreceğiz bakalım böle konuşabileceklermi.... sivasımın böle taraftara ihtiyacı yok...iyi günde kötü günde hep destek tam destek....
Alt 29.07.2009, 16:18   #242
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
suç sana mı ait!!!
hadi canım. teessüf ederiz. suç asıl bizde!!! sivasspor taraftarında!!!!
1. teknik direktörlükten önce managerliği düşündüğünü bu yapılan transferlerde ve gönderilen futbolcularda kimbilir hangi komisyon işlerinin olduğunu unuttuğumuz için...
2. tek hevesinin aziz abine şirin görünmek olup şanlı sivassporumuzu fenerin oyuncağı yaptığını unuttuğumuz için...
3. kendi egonu tatmin etmek için klube tekmelediğinde, 5 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz sekiz yemeyiz, sivasta la ilahe istanbulda laila gibi saçma yorumlar yapıp tüm anadoluyu sivastan nefret ettirdiğinde senin arkanda durduğumuz için..
4. hazırlık maçlarında takım kevgire döndüğünde hala sana bi bildiği vardır dediğimiz için..
5. seni gerçekten mert delikanlı bi adam sandığımız için...
evet bülent bey hata sende değil bizde!!!!!
TEBRIKLER KARDES.KIMSE SIVASSPORDAN USTUN DEILDIR.BILICA.BALILI.TUM.VE DIGERLERI GIDIYORSA BULENT SENDE GIDEBILIRSIN.ZERRE KADAR UZULMEM GIDISINE BIR SIVASLI OLARAK.
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 16:24   #243
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

hele sukur hoca anladin sen onu anlayisin var biraz
transferleri yaparken dusunecektiniz
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 16:31   #244
yiğido
Acemi Yiğido

yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

2 sezon önce son maçımız kendi evimizde gs ile oynuyoruz ve belkide o maçı alsak geçen sezon şampiyonlar ligine gidecektik. maçı kahvede seyrediyorum. gs birkaç arkadaş şunu söylüyor ne işiniz var sizin şampiyonlar liginde tecrübeniz yok gidip bizi rezil edeceksiniz. siz türkiyeyi temsil edemezsiniz. demiştide korkor karşı çıkışla savunmuştum yiğidoyu. şimdi yaşadığımız bu hayalkırıklığından sonra acaba doğrumu söylemişti diyorum. ama elbette olayın iç yüzünde detaylar var.
doğrudur tecrübe çok şeydir. ama yüreksiz ve korkak oynarsanız 40 yıllık sisteminizde olsa boşadır herşey.
doğrudur takımın iskeleti bozulmuştur. ama asıl bozulan kişilerin iskeletleridir. siz kendinizi dev aynasında görür kurumları kişileri küçük görürseniz. 5 yerim 7 yerim 6 yemem 7 yerim 9 yerim 8 yemem derseniz gülme komşuna gelir başına olur. siz kendinizi küçük dağların yaratıcısı sanırsanız. toprak sahadan devler ligine gidip topraklar başımıza çöksede görmesek diyecek durumlara düşersiniz.
sizler furbolu bizlerden elbbette daha iyi biliyorsunuz ama yapmanız gerekenleri bizler gördüğümüz halde sizler görmüuyorsanız bunda art niyet aramak gerekir. son 2 sezondur kazanılan paralarla neden herkesin gördüğü gerek duyulan transferler yapılmıyor. neden 2 sezondur son düzlüğe girilirken şampiyuon olmak istenmiyormuş gibi maç kaybediliyor.
her maç sonrası kanıksanmış papağan vari söylemlerle kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. zira biz kanmıyoruz haberiniz ola.
5 te yesek 15 te yesek hiç sorun olmazdı ama en azından o sahada 11 delikanlı yürekli adam görmek isterdik. içlerinde tek yiğido var hayrettin kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
şu durumda en çok üzüldüğüm şey duruşu ile söylemleri ile bende ve tüm türkiyede hayranlık uyandıran mecnun başkanımın buna sessiz kalması.
sözün kısası nüfus kütüğümüzü değiştirecek değiliz. yiğido doğduk yiğido öleceğiz. değişecek birisi varsa onuda büyük başkan değiştirecek.
bizlerin desteği ile.

inadına anadolu inadına yiğido.
Alt 29.07.2009, 16:37   #245
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Bunu duymakdan bıktık artık çözüm beklıyoruz. O kadar para kazandı kulup nereye gitti o paralar bu kadar kalitesiz futbolcular neden ve nasıl alınır. Mbemba tank gibi adam birde ön liberoda oynattın tüm Türkiye senın kücük hoca oldugunu Türkiyede iş yapacagını ama avrupada bir takımı oynata mayacağını yani asla büyük takım çalıştıramayacağını gördü.
Alt 29.07.2009, 16:39   #246
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Uygun’un açıklaması şöyle:

“Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız.

Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak
sevgili bülen hocam kendini suclu bulma inan sana minnattariz son iki senedir bizlere sampiyonlukta cok heyecanli günler yasattigin icin evvel ALLAH sen yine bu isin en iyisini yaparsin sen bakma bazi kendini bilmezlere seni sivas halki olarak cok seviyoruz.sen gönlümzde taht kurdun sen bizim bas tacimizsin keske olmasaydi oldu ne yapalim insallah ileride daha iyisini yapariz senin canin sagolsun sonsuz sevgilerimle kaya
Alt 29.07.2009, 16:43   #247
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivas halki olarak üzüldük ne yapalim senin canin sag olsun sevgili asker bülent hocamiz bakma sen bazi kendini bilmezlere sen bizlere son iki senedir futbolun bütün güzelliklerini yasattin sana sonsuz tesekkürler bütüb duvalarimizla senin yanindayiz insallah bu sene daha iyi olacagiz zamanla her sey daha iyi olacak sana sonuna kadar güveniyoruz
Alt 29.07.2009, 17:01   #248
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Olan ordaki 1500 taraftara oldu. Adamlar parasiyla rezil oldu.
Burack isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 18:13   #249
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Skor ne olursa olsun rovanş macında 4 Ağustos Salı günü stadımızda takımımızı bağrımıza basacağız. Sizlere güveniyoruz yeterki YİĞİDO gibi oynayın.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 18:36   #250
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

UYGUN ADIM İNTİHAR!...
29.07.2009 13:24

Andarlecht’in henüz 10 dakika dolmadan kurduğu baskı ve tempolu oyunu, Sivasspor için çok zor geçecek 90 dakikanın ipuçlarını verir gibiydi…

Takım savunmasında yaşanan sıkıntı ve adam paylaşımında yapılan hatalar zinciri, on dakika içerisine arka arkaya üç Anderlecht tehlikesinin yaşanmasına neden oldu. Savunmada yaşanan aksaklıklar ve orta sahada pas organizasyonunun yapılamamasına rağmen Anderlecht’in baskısını kırarak oyunu soğutmayı başaran Sivasspor, Petkoviç’in hatasıyla gelen gol sonrası oyundan tamamen koptu. Ön liberoda alışılmışın dışında İbrahim Dağaşan’ın görevini üstlenen Mbemba’nın, Andarlecht’in ataklarını kesmek bir yana pres altında bocalaması ve aldığı topları olumlu kullanamaması, hücumda da etkisiz kalınmasına neden oldu…

İlk yarıda bulduğu 3 golün verdiği rahatlıkla tempoyu düşüren Anderlecht’in bu oyununa rağmen, sürekli pas hatası yapan ve pozisyon bulmakta güçlük çeken Sivasspor’a yapılan oyuncu değişikliklerinin de bir faydası olmadı. Ayağında top tutacak ve takımın hücum organizasyonunu şekillendirecek bir oyuncunun olmaması Sivasspor’un zaten kötü olan ofansif yönünü iyice sekteye uğrattı. Boussoufa, Biglia ve Suarez’in etkili oyununun semeresini 5 golle alan Anderlecht, rövanş için oldukça önemli bir fark yakalayarak temsilcimizin tur şansını mucizelere bıraktı…

İki buçuk sezon boyunca oynattığı sistemi bir kenara bırakarak 4 – 2 – 3 – 1 gibi, hiçte alışık olmadıkları bir şablonla oyuna başlayan Bülent Uygun, sezon sonu yaptığı revizyonun cezasını da ağır çok ödedi. Tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansını yakalayan Sivasspor’un acemiler mangasından oluşan defans bloğu ve Ersen Martin gibi bir forvetle sahaya çıkması, Bülent Uygun’un “Uygun Adım İntihar” komutu ile birleşince ortaya tam bir hayal kırıklığı çıktı. Anlaşılan hem Bülent Uygun’u hem de Sivasspor’u oldukça zor bir sezon bekliyor…

Ahmet DEMİR

Alıntıdır...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen