Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

-->: YİĞİDELER TRİBÜNE
Alt 09.02.2006, 14:48   #241
brave_heart58
Yeni Yiğido

brave_heart58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 brave_heart58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: YİĞİDELER TRİBÜNE

Alıntı:
1967_dernek_erhan Nickli Üyeden Alıntı
kimsenin bişey yaptığı yok sen keyfine bak yorumunu yaz takıl kafana göre boşver...

olmuyor işte sonuçta bu forumlar insanlar fikirlerini söylesin diye açılıyor hayır kötü birşey söylemiş olsam yine gam yemiyeceğim ama anlamadan yorum yapılınca sinirleniyorum yani arkadaşların amacını ben çok iyi biliyorum ama dediğin gibi bundan sonra boşvereceğim...
brave_heart58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2006, 22:59   #242
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Reden -->: YİĞİDELER TRİBÜNE

Alıntı:
brave_heart58 Nickli Üyeden Alıntı
olmuyor işte sonuçta bu forumlar insanlar fikirlerini söylesin diye açılıyor hayır kötü birşey söylemiş olsam yine gam yemiyeceğim ama anlamadan yorum yapılınca sinirleniyorum yani arkadaşların amacını ben çok iyi biliyorum ama dediğin gibi bundan sonra boşvereceğim...
ancak yazarsınız bol bol..tribünü görseniz çok katlı otopark sanırsınız

Konu 1967_DERNEK_10UR tarafından (09.02.2006 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2006, 23:01   #243
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Reden -->: YİĞİDELER TRİBÜNE

Alıntı:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXX
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2006, 23:06   #244
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
afferin bak kendin diyosun buraya insanlar görüşlerini yazıyo diye demekki herkez fikir yazabilir sen devamet fikirlerini yazmaya....
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2006, 20:04   #245
AYŞENUR1987_58
Yeni Yiğido

AYŞENUR1987_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AYŞENUR1987_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HEMŞOLAR HİÇ NASIP OLMADI MAÇLARA GİTMEK AMA ÇOK İSTERIM YAAAAAAAAA
AYŞENUR1987_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2006, 23:18   #246
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch -->: YİĞİDELER TRİBÜNE

Alıntı:
AYŞENUR1987_58 Nickli Üyeden Alıntı
HEMŞOLAR HİÇ NASIP OLMADI MAÇLARA GİTMEK AMA ÇOK İSTERIM YAAAAAAAAA
gel bakalım gel bakalım 4 eylüle gel bakalım taraftarı gör şampiyonu gör sivas oynasın izle bakalım.... ayıpsın gel sivasa misafirimiz ol izletiriz....
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 00:04   #247
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1535 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

ah bendede bu sene sans yoktu.izine geldim stat yapiliyodu ama insallah bu sene gelirsem maca da gelecem tabi ki.
bayanlar da gelsin tabi ki maclara onlar da ayni heyecani yasasinlar.statta seyretmek bambaska hele ki sivas maclarinda
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 01:08   #248
hattab
Acemi Yiğido

hattab - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hattab ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

su bayanlarin mac izlemesi fikrini acan arkadasimiza ben katilmiyom benstadda seyrettigim ikincilig maclarinin cogunda orada edilenkufurleri asla unutamam yafbende kufrederim ama insanlarimizokadar kufurcanbazi olmus ki kimsenin aklina gelmeyecek kufurleri eder olmuslar bence once stadyumda busene yapilacaktemel calismabu konuda kufursuz stadyum daha sonra bayan taraftar cekmeyidusunmeliyiz bayanlarin stada gelmesi fikrini destekleyen kardeslerime soruyorum ailenizle maca gittiginizde ailenizin ananizin bacinizin yaninda kufur edilse nedusunurduler merak ediyom ben ailemden hic bir bayani daha dogrusu hicbir turkiye lig takimlarinin macina goturmem sivassporla sinirli degil bu genel manada turkiyede stadyum kufur felsefesi olusmus insanlarin staddyumlarda ettigi kufurler genelde stadyum icinde edilir olmus ben buna anlam veremedim
yinede herseyin hayirlisi neyse o olsundiyorum katilan olur olmaz benim fikrim bu
hattab isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 01:15   #249
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1535 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
hattab Nickli Üyeden Alıntı
su bayanlarin mac izlemesi fikrini acan arkadasimiza ben katilmiyom benstadda seyrettigim ikincilig maclarinin cogunda orada edilenkufurleri asla unutamam yafbende kufrederim ama insanlarimizokadar kufurcanbazi olmus ki kimsenin aklina gelmeyecek kufurleri eder olmuslar bence once stadyumda busene yapilacaktemel calismabu konuda kufursuz stadyum daha sonra bayan taraftar cekmeyidusunmeliyiz bayanlarin stada gelmesi fikrini destekleyen kardeslerime soruyorum ailenizle maca gittiginizde ailenizin ananizin bacinizin yaninda kufur edilse nedusunurduler merak ediyom ben ailemden hic bir bayani daha dogrusu hicbir turkiye lig takimlarinin macina goturmem sivassporla sinirli degil bu genel manada turkiyede stadyum kufur felsefesi olusmus insanlarin staddyumlarda ettigi kufurler genelde stadyum icinde edilir olmus ben buna anlam veremedim
yinede herseyin hayirlisi neyse o olsundiyorum katilan olur olmaz benim fikrim bu
gardas, bayanlar stada gelirse küfür felan kalmaz, bahsana fenerbahce örnegi bayanlar gidiyo taraftar centilmen oluyo
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 01:33   #250
efe sedat
Yeni Yiğido

efe sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 efe sedat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
burcum Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben bunu sivas için söylemedim.Söylememde imkansız çünki ben sivasın maçına gitmedim bunu söylemem imkansız...ben sadece genel konuştum ama yanlış anlaşıldım.ayrıca beni uyaran arkadaşlara teşekkür ederim.öğrendiğime göre sivasta böyle şeyler olmuyormuş.neyse benim düşüncelerimde değişti inşallah bir gün sivasın maçına giderim maçtan sonraki duygu ve düşüncelerimi sizinle paylaşırım

haa şöyle bee arkadaşım ben sivasın tüm burdakı maclarına gidiyorum. sıvaslı olmadığım halde sıvas halkı cok mert ve cok saygılı ınsanlar ben bugune kadar hıc oyle vukuatlar yasamadım. bence en sakin ve en sayduyulu taraftar bilmem bu benim görüşüm.. sen ne olur gel maça bir insan bir kuvvet !!!!! sivassporun buna ihtiyacı var şimdi destek zamanı.
efe sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla