Baskanimiz besiktas sitesine aciklamada bulunmus arkadaslar iste o aciklama
Sivasspor'un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş ile adının anılmasının ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Otyakmaz yaptığı açıklamada;
Beşiktaş yönetimi ile bir görüşmesinin olmadığını dile getiren Otyakmaz, " Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde " Beşikta isterse giderim" diye bir madde yok. Fakat Rıza Çalımbay, Sivas'da doğan Beşiktaş'ta doyan bir insan. Bu iki kulüpte onun için çok önemli. Eğer bize Beşiktaş'tan bir teklif gelirse Beşiktaş ile bütünleşmiş hemşerimizin önünü açmak isteriz. Artık bu konunun bitmesini istiyoruz. Beşiktaş istiyorsa elimizden ne gelirse yaparız. Çünkü önümüzdeki senenin takımını kurmaya çalışıyoruz. Yaşanan bu olaylar bizim konsantrasyonumuzu bozuyor. Daha öncede belirttiğim gibi Beşiktaş yönetiminden bir açıklama bekliyoruz. Ancak henüz bir açıklama yapılmadı. Rıza hocayı istiyorlarsa her hangi bir beklentimiz olmadan Rıza hocayı Beşiktaş'a göndeririz. Sözleşmesi varken Beşiktaş'tan bir şeyler koparalım gibi bir düşüncemizde yok. Beşiktaş Kulübünden her hangi bir yönetici beni aramadı. Bende bu yüzden artık bu konunun kapandığını düşünüyorum. Eğer kapanmadıysa bir an önce bu işi bitirelim. Beşiktaş için bir beklentimiz olmadan hakkımızı helal edebiliriz." dedi.
- RIZA HOCA İLE GÖRÜŞMEMİZE GEREK YOK -
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gitmesine izin vereceklerini vurgulayan Otyakmaz, " Beşiktaş ile ilgili Rıza Çalımbay ile görüşmemize gerek yok. Biz konuşmadan da onunla anlaşırız. Ben onun ne istediğini biliyorum, oda bizim ne istediğimizi biliyor. Bizde bu konuda bir sorun yok. Beşiktaş'tan da artık bu konuyu noktalamasını talep ediyorum. Eğer gerçekten istiyorlarsa bize bunu söylesinler bizde hakkımızı helal edelim." diyerek sözlerini tamamladı.