Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 13:40   #251
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

BU kararın sivasspora karşı bilincli bir şekilde alndığını biz değil bütün kamuoyu söylüyor biraz evvel kanal türkte can bartu bu mac hakkında yorum yaptı sivassporun bu işte zerre kadar günahı yoktur haluk ulusoyun yalakalık yaptığını bas bas bağırdı sadece can bartu değil bütün basın mensubları bu konuda sivassporun hiç sucu olmadığını yazıyor ciziyor ama bütün bu olanlara aldıran kimse yoktur herkes bildiğini yapıyor altta kalanın canı cıksın hesabı
BÖYLE BİR FEDERESYONUN TÜRK FUTBOLUNUN BAŞINDA OLMASINDAN BİR
TÜRK VATANDAŞI OLARAK UTANIYORUM VE ŞİDETTLE KINIYORUM
BUNLARIN TAMAMININ İSTİFA ETMELERİNİ VE GİTMELERİNİ İSTİYORUZ
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 14:17   #252
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

1. danimarka- isvec maçını tatil eden uefa acaba bu karara nasıl bir ceza verirdi, federasyon lütfen her zaman sözünden çıkmadığı ve referans gösterdiği uefadan görüş alsın
2. ibrahim usta açıklamaları ve bu sonuçtaki karardan sonra derhal istifa etmelidir.
3. federasyon bu maçın gerekçeli kararını açıklamalı ve bir daha böyle olaylar oldugunda merak etmeyin biz maçı tekrar oynatırız diye bir maddeyi acilen yönetmeliklere eklemelidir.
4. mecnun başkan a destek vermek adına federasyona sivasspor taraftarları yiğidolar olarak özür telefonları, malleri ve faksları çekmeliyiz, bizim sahamızı kapatabilirlerdi sağolsunlar yapmadılar çünkü (!!!)
5. haftasonu oynanacak gaziantep maçında tüm taraftarlar olarak siyah giymeyi ve maçta sadece federasyon lehinde (!!!) tezahürat yapmayı, "en büyük federasyon bizim federasyon, en büyük ulusoy başka büyük yok (!!!) vs gibi sloganlar üretmeliyiz.
6. bundan sonra maçlarda saha içine giren ve yumruk atan seyircinin karşısına tek sıra halinde geçip bize de vur hadi hadi diye futbolcularımız tempo tutsunlar
daha cok şey geliyor aklıma ama artık sabrım ve tahammülüm kalmadı. bu kadar patagonya kurallarının uygulandıgı bir ülkede yaşamak ve bunlara ses çıkarmayan bir toplumda bulunmalktan inanın utanıyorum. futbolun üzerindeki kirli ellerin çekilmesinin vakti geldi, geçti yeter artık.....
ben maçı izlemek istiyorum stadyumda, ben siva,sspor taraftarı olarak ne suçum var ki izleyemiyorum ve yasaklanıyorum bunu anltsın biri bana
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 15:09   #253
s-kose
Yeni Yiğido

s-kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 s-kose isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

bu satırları 21 00 itibarıyle beşiktaş zürih macına yönelik bir yazı vardı.ama saat 21 00 de alınanhaberle TÜRK FUTBOLUNUNkuruluş tarihinden bu yana en büyük SKANDALIyaşanmıştır bu kararı alanTFF yönetim kurulu malesef YAŞARKEN ÖLMÜŞTÜR çünkü onların ŞAHSİYETİ kalmamıştır 35 senedir türk futbolunun içindeyim 15 sene de futbol müsabaka talimatlarının gereğini onurlu bir şekilde uygulayan bir kurumrun içinde oldum. ama bugün bu kurumun içinde bulunmadığımdan dolayı kendimi cok mutlu hissediyorum . bakın sakın ts li arkadaşlarımız dstlarımız yanlış anlamasın bu 3 puanı aldılar ama TÜRK FUTBOL TARİHİNE EN BÜYÜK DİNAMİTİ SOKTULAR [3 PUNAN ALDILAR TABİKAYBEDİLMİŞ 3 PUAN ] futbol müsabakaları ne der biliyormusunuz bu müsabakanın 3 0 SİVASINI LEHİNETESCİLİ 3 DE PUAN TENZİLİ DER bunu ben demiyorum haluk ulsoy fderesyonu olşturmuş olduğu hukuk ve disiplin kurulu söylüyor ama burası türkiye burada her şey olur bu bjk nin fb nin gs nin başına gelse aynı olacaktı .benim üzüntüm merakda ediyorum affan kececi ninde imzası olop olmadığı ama şu bir gercek bu gün itibarıyla artık stadlarda skorun kendi lehine olduğu bir ortamda sahaya hangi takımın taraftarı girerse girsin müsabaka tatil edilmeyecektir .edilse bile futbol disiplin talimatları uygulanmayacaktır .bunun en büyük acısını kim çekeçektir futbolun alt yapıları amatörler .cünki orada müsabaka talimatları yerinde uygulandığından katliamlar yapılmakta. sakın HALUK ULUSOY TV PROGLARINDA AĞLAYIP [bizi rahat bırakın biz türk ftboluna hizmet etmek istiyoruz demesin ] zaten bu günkü durumlar beşinci sandıkta kulalınan oyların tamamı na yakını tff nunda DOLARLA işbaşı yaparken verdiği mesajla bana oy verenler bin yaşayacaktır diyor ULUSOY SAKIN SİYASET FUTBOLA KARŞIYOR diye UEFA kapılarına gimesi alınan bu kararla UEFA federasyonun kapısına dayanacak tır .TEK KELİME DAHA SÖYLEMEK istiyorum YAZIKLAR OLSUN .BİRAZCIK UTANMANIZ VARSA İSTİFA EDİN .başımız saolsun TFF Ö L M Ü Ş tür YEMEN EKŞİOĞLU fanatik
s-kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 15:13   #254
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Adam gibi adam Sayın Başkan böyle bir açıklama yaparak yiğidoluğunu gösterdi. Ağlamadı dik durdu bütün TÜrkiye rezil etti onları t.s ve fedarasyon başkanının bu günden sonra tek yapacağı şey isitifa etmek
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 15:15   #255
sivassporlu058
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 sivassporlu058 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Trabzonspor' u Haluk Ulusoy'u Bu Yiğidolar Sizi Asla unutmucaklar Asla Affetmicek Siz Anca Dönsöz Gibi Kıvırın sonrada deyinki bütün takımlar bizimdir HALUK ULUSOY SENİN 2 TAKIMIN VAR 1.= GALATASARAY 2.= TRABZONSPOR SEN ANCA BUNLARI KAYIR BİZE 250.000 YTL PARA CEZASI VER TRABZONADA 3 puan İŞTE SENİN ADALETİN BU HALUK ULUSOY ..
sivassporlu058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GÜNÜ!
Alt 29.08.2007, 15:18   #256
atp5858
Acemi Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 atp5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KARAR GÜNÜ!

NASIL FUTBOL İZLEDİĞİNİZİ VE SEYRETTİĞİNİZİ BİZ DEĞİL TÜM TÜRKİYE BİLİYOR ŞANIMIZLA ŞEREFİMİZLE tarafsız sahada değil gene avni aker DE OYNAR OYNADIĞIMIZ ÖLÇÜDE FUTBOLUMUZU BİLDİĞİMİZ KADAR OYNAR GENE SİZE KENDİMİZİ ALKIŞLATTIRIIRIZ
TABİ SONRA SAHAYA GİRİP DÖVMEZSENİZ!
DÖVMEK ÖYLE OLMAZ SİZ ATTIĞINIZ TOKATIN KARŞILIĞINI HEÇ SİVASLI KAFASI YEMEMİŞ BİRİ OLARAK ABARTIYORSUNUZ AMA CEVABI UNUTULMADI
HABERİNİZ OLA
BİZ 7 MİLYONUZ
KARA TAHTAYA SİZ ALINDINIZ ZATEN
atp5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 15:25   #257
CÜSSKB-Fettah
Yeni Yiğido

CÜSSKB-Fettah - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 674 CÜSSKB-Fettah Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivasın ileri gelenleri lütfen tasın altına ellerinizi koyun Baskanımızı bu onurlu mücadelesinde yanlız bırakmayın... O zaman hem Trabzonu hemde haluk ulusoyun federasyonunu yenebiliriz.. ben inanıyorum basarmak istiyorsak inanmalıyız.Her zaman Her yerde en büyük SİVAS........
Alt 29.08.2007, 15:31   #258
tefo221
Yeni Yiğido

tefo221 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 tefo221 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bncede pfdk taraf tutuo resmen.. aslında apacaık trabzona maç cezası werip hukmen yenik sayıp para cezası wermeliydi ama işte .. ama inşllh sivassporumuz yğidolar bu zorluğunda altından kalkar maçta başarılar dileriz trabzonada
tefo221 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 16:08   #259
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonspor nedir?
-Kendilerine 4. buyuk derler tum ulke bunlara bi taraflariyla guler bunlar kendilerine buyuk dedikce...
-Kendilerine milliyetci derler ama o milliyetci kentin takimi RUM takimina elenir, Turkiyeyi rezil eder...
-Yakin gecmiste kume dusmekten sikeyle kurtulmuslukari vardir (buyuk takimlar ya hani)
-Sivassporun 1. lige ciktigindan beri surekli, her firsatta, catir catir yendigi bir takimdir.Muhtemelen RUM lara bile yapmaya tirstiklari hareketleri sivasspora yapmalari
bu kuyruk acilari sebebindendir.
-Devlet bize yatirim yapmiyor herseyimiz trabzonspor devlet bizi kollasin diyebilecek kafadaki insanlarin takimidir.

Dahada 100 lerce olumsuz sey yazilir bunlar hakkinda....yildiz futbolculari sikecidir, taraftar futbolcularini ve hatta futbolcularin eslerini bile kursunlamaya kalkar, her sezon bi kac kez sahaya dalarlar...falan filan....gelelim tekrar macina

Biz Bu maci cikar kazaniriz...sezonun ilk maci trabzon inter totodan dolayi erken form tutmustu biz hazir degildik..bu kez cok rahat kazaniriz bu maci....3 puani soke soke alicaz almaya ama yinede..federasyonun yaptigi adaletsizlik insanin kanina dokunuyor...dunyanin her yerinde verilmesi gereken karari bekledik sadece..derdimiz 3 puan degildi...250.000 ytl de insallah haluk ulusoydan kat kat fazlasiyla cikar...
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMSİN BAŞKA SÖZE GEREK YOK
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 16:35   #260
lokman
Acemi Yiğido

lokman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lokman isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
alkanmustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ANLAYANA ÇOK GÜZEL BİR MESAJ AMA ANLAYANA BENDE tff@tff.org MAİL ATIYORUM HADİ ARKADAŞLAR MAİL YAĞMURUNA TUTALIM ŞUNLARI ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI

bende mail attım hadi herkes mail yagmuruna tutsun şu çapulcuları
lokman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla