-->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
1. danimarka- isvec maçını tatil eden uefa acaba bu karara nasıl bir ceza verirdi, federasyon lütfen her zaman sözünden çıkmadığı ve referans gösterdiği uefadan görüş alsın
2. ibrahim usta açıklamaları ve bu sonuçtaki karardan sonra derhal istifa etmelidir.
3. federasyon bu maçın gerekçeli kararını açıklamalı ve bir daha böyle olaylar oldugunda merak etmeyin biz maçı tekrar oynatırız diye bir maddeyi acilen yönetmeliklere eklemelidir.
4. mecnun başkan a destek vermek adına federasyona sivasspor taraftarları yiğidolar olarak özür telefonları, malleri ve faksları çekmeliyiz, bizim sahamızı kapatabilirlerdi sağolsunlar yapmadılar çünkü (!!!)
5. haftasonu oynanacak gaziantep maçında tüm taraftarlar olarak siyah giymeyi ve maçta sadece federasyon lehinde (!!!) tezahürat yapmayı, "en büyük federasyon bizim federasyon, en büyük ulusoy başka büyük yok (!!!) vs gibi sloganlar üretmeliyiz.
6. bundan sonra maçlarda saha içine giren ve yumruk atan seyircinin karşısına tek sıra halinde geçip bize de vur hadi hadi diye futbolcularımız tempo tutsunlar
daha cok şey geliyor aklıma ama artık sabrım ve tahammülüm kalmadı. bu kadar patagonya kurallarının uygulandıgı bir ülkede yaşamak ve bunlara ses çıkarmayan bir toplumda bulunmalktan inanın utanıyorum. futbolun üzerindeki kirli ellerin çekilmesinin vakti geldi, geçti yeter artık.....
ben maçı izlemek istiyorum stadyumda, ben siva,sspor taraftarı olarak ne suçum var ki izleyemiyorum ve yasaklanıyorum bunu anltsın biri bana
|