Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır?
Sivasspor Kazanır 684 64,10%
Beşiktaş Kazanır 325 30,46%
Berabere Biter 58 5,44%
Katılımcı sayısı: 1067. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 19.03.2009, 21:49   #251
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Bir takımdan bu kadar mı nefret edilir?
Evet ediliyormuş..

Alt 19.03.2009, 22:46   #252
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
empisyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivas diyelimki Ş.L kaldı. 7 milyon euro nakit para girdi kasasına kimi alıcak ?

Kimi sivasa getircek ?

Bunu karşılamaya bütcesi yetecekmi?

Sizce Ş.L 6 maç için o kadar bonservis bedeli,futbolcuya 1,5-2 milyon euro (Mümkün değil bu paralara sivasa gelmesi çok daha fazla para vermek zorundasın) ödebilecek mi?
O kadar yazmışsında cehalatinide ortaya koymuşsun yazarken.
Birincisi şampiyon olana havuzdan 25 Milyon YTL para veriyorlar havuzdan direk.
ikincisi şampiyon olan 12 milyon Euro şampiyonlar ligine katılma bedeli alıyor.
12 milyon euro 25 milyon YTL eder. ettimi 50 Milyon YTL.
stad gelirleri, sponsor gelirlerinide eklendinmi en az 60 milyon YTL eder.

60 Milyon YTL'ye en kralını getirir sivasa sen kafanı hiç yorma.
Bizim yönetim 60 milyona 30 tane ibrahim üzülmez + 10 tane Ernst + 10 Tane Sivok + 10 tane Tello + 10 Tane Gokhan zan alır kalan parayıda Faize koyup faiziyle beşiktaşın yedek kulübesine eşdeğer kalitede bir kadro daha yapar.

Alıntı:
Bugun Beşiktaş,gs,fenerbahce transfer yaparken istediği bir futbolcuya diğer takımın verdiği paranın 1-2 milyon euro fazlasını vererek, İstanbulun en lüks mekanlarında boğaz manzaralı yerlerde yemek yedirerek imza atdırıyorlar..
Bu takımlar ki bu kadar zorlanıyorsa eğer, Sivas spor kime ne kadar yılda para verecektir?
BJK'nin en iyi yaptığı şeyde bu zaten. Fenerbahçenin, GS'nin kaşarlanmış artıklarını toplayarak, çaptan düşmüş, emekliliği gelmiş bu adamlara Taraftarın parasıyla lüx hayat yaşatmak.
Memurumuz, İşçimizin parasını yaşı başı geçmiş adamlara vererek brezilyaya avrupaya transfer etmek.
Üstelik bu adamlara bu kadar para yedirip, taraftarın parasıyla sağda solda eğlendirip lüx hayat yaşatıp, milli servetimiz ülkemizin paralarını onların ülkesine transfer ettirirken, karşılığında 5 - 6 - 8 : 0 gibi skorlarla yenilerek ülkemizide rezil etmekden başka bir şeyde yaptığınız yok.

Hem taraftarın parasını yaşı başı geçmiş avrupada küme düşme takımlarından başka takımda oynayamacak adamlara yedirin, hem türkiyenin parasını brezilyalara transfer ettirin tüm bunların karşılığındada gidip avrupada gol yeme rekorları kırıp ilk turda elenin UEFA'dan Türkiyeye bir kuruş para getirmeyin
Sonrada utanmadan gelip burda millete ahkam kesin.
bu ne yüzsüzlüktür böyle kardeşim.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Shan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.03.2009, 22:53   #253
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Herkesin ingilizce bilmediğini dusunerekten türkce bir site artıstırdım ve buraya link olarak koyuyorum..

http://translate.google.com.tr/trans...tory%26hl%3Dtr

?
Benden de sana bir link burda ingilizce türkçe almanca çince japonca urduca ...vs. dil ayrımına gerek yok. Gol her dilde aynıdır. Bilmeyen de bu kadar gol izlerse öğrenir zaten

http://www.bizimmekan.com/v5-11215-liverpool-8-bjk-0/
Alt 19.03.2009, 23:16   #254
empisyan
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 empisyan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O kadar yazmışsında cehalatinide ortaya koymuşsun yazarken.
Birincisi şampiyon olana havuzdan 25 Milyon YTL para veriyorlar havuzdan direk.
ikincisi şampiyon olan 12 milyon Euro şampiyonlar ligine katılma bedeli alıyor.
12 milyon euro 25 milyon YTL eder. ettimi 50 Milyon YTL.
stad gelirleri, sponsor gelirlerinide eklendinmi en az 60 milyon YTL eder.

60 Milyon YTL'ye en kralını getirir sivasa sen kafanı hiç yorma.
Bizim yönetim 60 milyona 30 tane ibrahim üzülmez + 10 tane Ernst + 10 Tane Sivok + 10 tane Tello + 10 Tane Gokhan zan alır kalan parayıda Faize koyup faiziyle beşiktaşın yedek kulübesine eşdeğer kalitede bir kadro daha yapar.

BJK'nin en iyi yaptığı şeyde bu zaten. Fenerbahçenin, GS'nin kaşarlanmış artıklarını toplayarak, çaptan düşmüş, emekliliği gelmiş bu adamlara Taraftarın parasıyla lüx hayat yaşatmak.
Memurumuz, İşçimizin parasını yaşı başı geçmiş adamlara vererek brezilyaya avrupaya transfer etmek.
Üstelik bu adamlara bu kadar para yedirip, taraftarın parasıyla sağda solda eğlendirip lüx hayat yaşatıp, milli servetimiz ülkemizin paralarını onların ülkesine transfer ettirirken, karşılığında 5 - 6 - 8 : 0 gibi skorlarla yenilerek ülkemizide rezil etmekden başka bir şeyde yaptığınız yok.

Hem taraftarın parasını yaşı başı geçmiş avrupada küme düşme takımlarından başka takımda oynayamacak adamlara yedirin, hem türkiyenin parasını brezilyalara transfer ettirin tüm bunların karşılığındada gidip avrupada gol yeme rekorları kırıp ilk turda elenin UEFA'dan Türkiyeye bir kuruş para getirmeyin
Sonrada utanmadan gelip burda millete ahkam kesin.
bu ne yüzsüzlüktür böyle kardeşim.

Avrupada cıktın top oynadında ne oldu Braga gibi sıradan hatda 3.sınıf bir takımdan 3 yedin geldin, madem cok iyidi kadron madem çok iyiydi hocan başkanın 3 yerken nerdeydin ?

Braga yı tur atlıcak diye bekleyenlere söğlim PSG 1-0 yeniyor 85 dk.

Neyse başkasından bizene kendi işimize bakalım..

Shan 58 hiç bir zaman şampiyon olamıcaksın ve hiç bir zaman ilk 4 içinde yer alamıcaksınız..

En faz 2 yada 3 seneniz var ondan sonra tekrar ait olduğunuz yere dönüceksiniz...

Not: Bu yazdıklarına çok seyler yazardım ama admın arkadas benim yazdıklarımı sildiği için bu kadar yazmaya gerek yok..

Bu kadarı kafidir size, cumartesi 09:45 pm de ben burda olucam.Umarım nopost yememde o zman seninle burda güzelce konusuruz

Hadi iyi geceler...
empisyan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 23:30   #255
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Avrupada cıktın top oynadında ne oldu Braga gibi sıradan hatda 3.sınıf bir takımdan 3 yedin geldin, madem cok iyidi kadron madem çok iyiydi hocan başkanın 3 yerken nerdeydin ?

Shan 58 hiç bir zaman şampiyon olamıcaksın ve hiç bir zaman ilk 4 içinde yer alamıcaksınız..

En faz 2 yada 3 seneniz var ondan sonra tekrar ait olduğunuz yere dönüceksiniz...

Not: Bu yazdıklarına çok seyler yazardım ama admın arkadas benim yazdıklarımı sildiği için bu kadar yazmaya gerek yok..

Bu kadarı kafidir size, cumartesi 09:45 pm de ben burda olucam.Umarım nopost yememde o zman seninle burda güzelce konusuruz

Hadi iyi geceler...
Geçen sene üçüncüydük ama saçma bi sistem yüzünden UEFA'ya gidemeyip UEFA gelirlerini haksızlca size verdiler sizde onu götürüp üçüncü sınıf futbolculara, getirip kovduğunuz adamlarlara hem tazminat hemde faiz olarak ödediniz. Türk futboluna hiç bi katkınız olmadığı gibi başkasının daha iyi bir kadro kurmasına katkı sağlayacak parayı beceriksiz yönetiminizin sayesinde başkalarına tazminat olarak ödediniz.
Türk futboluna zarar verdiniz geri götürdünüz.
Üstelik daha ilk turda UEFA'ya güle güle dediniz, UEFA'dan bir kuruş parada getiremediniz.

Bizim klup yeni yeni yapılanıyor marka oluyor. maddi imkanları arttıkça kadroda kaliteli olacaktır ama emin olki senin o beceriksiz başkandaki para bizim yönetimde olsa UEFA kupasını getirirdi türkiyeye.

Yıldız transferinden bahsetmişsin. Yıldız getiren sadece FB ve GS'dir siz ancak onların artıklarını yaşlanıp emeklilik vakti gelince alırsınız.
üstelik dünyanın parasını vererek taraftarın parasınıda çar çur edersiniz.
Sizin asıl rakibiniz FB ve GS'ydi fakat artık onlarında çok gerisinde kaldınız.
onlar Avrupa kupaları final hayallleri kurarken sizin bütün vizyonunuz lig şampiyonluğunun ötesine geçemiyor.

Seneye avrupa kupalarında sivasspor'un başarısını görünce belki beşiktaşın ne kadar vizyonsuz bir takım olduğunu daha iyi görürsün.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.03.2009, 23:31   #256
tribünbrothers
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 tribünbrothers FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu macta trıbunde olmayı cok ıstıyordum ama cumartesı cafe ısletmecılıgı yaptıgımız ıcın cok yogun bır gun oluoyrr ben ca fede olacagım ama yıgıdoların destegı ıle bu macı kazanırız ...!
tribünbrothers isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 23:32   #257
tribünbrothers
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 tribünbrothers FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar hıc kımseye bır sey yazmayın ezıktası eze ezew sahaya gome gome yenecegız skor hıc onemlı deıl ama ezıktası bızde ezıp gececegız ...!
tribünbrothers isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.03.2009, 23:41   #258
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

Hadi iyi geceler...
ARkadaş biz braga ile hangi ay oynadık hangi as oyuncumuz oynamış yada oyuncularımız ne kadar sezon öncesi antremanı yapıp o maçlara cıkmış bir araştır ondan sonra takımın iyiydide niye yenmediniz yaz ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2009, 00:46   #259
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya herkes ahkam kessın avrupayla ılgılı sız ahkam kesmeyın.. ya hadı su gslıler dese neyse sıze ne oluyo ben anlamıyorum kı sız ne yaptınız bu ulke ıcın..
baskanın besıktasa kazandırdıgı yozlasma,goruyorum kı taraftarlarınada yansımıs..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2009, 10:37   #260
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

hayatımda hiçbir takıma bu kadar kinlenmemiştim. Trabzonspor bile artık gözüme sempatik görünmeye başladı.....

Allah'ım şu maçı almayı o kadar istiyorumki anlatamam...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, tsl or sivassporbeşiktaş, yorumları