Alıntı:
konuk66 Nickli Üyeden Alıntı
bence öyle düşünenlerin cogu inanarak bunu söylemiyor. 
tıpkı bazı arkadasların burda Trabzonspor'a yazdıgı bazı laflar gibi.
öyle söylenmesinin neden gördügüm kadarıyla internet aleminde bi hoşsuzluk oluşmuz 2 taraf arasında ona mahsuben yazıyorlardır.
Ha şunu unutmayın ne siz burda bütün Sivaslılarsınız nede öte tarafta onlar tüm Trabzonlular. Demek istedigim bu 2 güzide kentin insanlarının kardeşliği daimdir bu sonradan cıkma net alemi önüne gecemez bu durumun hiçbirşey gecemez.
|
Sanal olsa da bazı şeyleri değiştirmeye gücü yetiyor..
Her seferinde zamanında Trabzonsporu çok çok sevdiğimi dile getiriyorum..Ama şuan Trabzonspor'un her mağlubiyeti beni mutlu ediyor..Neden?
net de kombinelik Sivas'a küfür başlıkları vardır..Sene boyu Sivas'a küfür edilir..Kimse silmez..Hep küçük görülürüz..Hep yalakayızdır..Trabzonsporluyum dersem inanmaz aralarına almazlar,Sivassporluyum desem zaten mümkün değil,İstanbul takımını tutuyorum dersem yalaka olurum..Hangi takımlıyım desem suçluyumdur...bana hiçbir şekilde inanmayan tek sevdam Sivas'ıma Sivasspor'uma her türlü hakareti mübah gören insanları sevmem mümkün mü?
Diyeceğim ki bunlar genç iki tane serseri..Ama yöneticiler de o küfürleri silemyince haa ozaman diyorum!