Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 16:43   #1
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

sivas halki olarak üzüldük ne yapalim senin canin sag olsun sevgili asker bülent hocamiz bakma sen bazi kendini bilmezlere sen bizlere son iki senedir futbolun bütün güzelliklerini yasattin sana sonsuz tesekkürler bütüb duvalarimizla senin yanindayiz insallah bu sene daha iyi olacagiz zamanla her sey daha iyi olacak sana sonuna kadar güveniyoruz
Alt 29.07.2009, 17:01   #2
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Olan ordaki 1500 taraftara oldu. Adamlar parasiyla rezil oldu.
Burack isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 18:13   #3
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Skor ne olursa olsun rovanş macında 4 Ağustos Salı günü stadımızda takımımızı bağrımıza basacağız. Sizlere güveniyoruz yeterki YİĞİDO gibi oynayın.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 18:36   #4
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

UYGUN ADIM İNTİHAR!...
29.07.2009 13:24

Andarlecht’in henüz 10 dakika dolmadan kurduğu baskı ve tempolu oyunu, Sivasspor için çok zor geçecek 90 dakikanın ipuçlarını verir gibiydi…

Takım savunmasında yaşanan sıkıntı ve adam paylaşımında yapılan hatalar zinciri, on dakika içerisine arka arkaya üç Anderlecht tehlikesinin yaşanmasına neden oldu. Savunmada yaşanan aksaklıklar ve orta sahada pas organizasyonunun yapılamamasına rağmen Anderlecht’in baskısını kırarak oyunu soğutmayı başaran Sivasspor, Petkoviç’in hatasıyla gelen gol sonrası oyundan tamamen koptu. Ön liberoda alışılmışın dışında İbrahim Dağaşan’ın görevini üstlenen Mbemba’nın, Andarlecht’in ataklarını kesmek bir yana pres altında bocalaması ve aldığı topları olumlu kullanamaması, hücumda da etkisiz kalınmasına neden oldu…

İlk yarıda bulduğu 3 golün verdiği rahatlıkla tempoyu düşüren Anderlecht’in bu oyununa rağmen, sürekli pas hatası yapan ve pozisyon bulmakta güçlük çeken Sivasspor’a yapılan oyuncu değişikliklerinin de bir faydası olmadı. Ayağında top tutacak ve takımın hücum organizasyonunu şekillendirecek bir oyuncunun olmaması Sivasspor’un zaten kötü olan ofansif yönünü iyice sekteye uğrattı. Boussoufa, Biglia ve Suarez’in etkili oyununun semeresini 5 golle alan Anderlecht, rövanş için oldukça önemli bir fark yakalayarak temsilcimizin tur şansını mucizelere bıraktı…

İki buçuk sezon boyunca oynattığı sistemi bir kenara bırakarak 4 – 2 – 3 – 1 gibi, hiçte alışık olmadıkları bir şablonla oyuna başlayan Bülent Uygun, sezon sonu yaptığı revizyonun cezasını da ağır çok ödedi. Tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansını yakalayan Sivasspor’un acemiler mangasından oluşan defans bloğu ve Ersen Martin gibi bir forvetle sahaya çıkması, Bülent Uygun’un “Uygun Adım İntihar” komutu ile birleşince ortaya tam bir hayal kırıklığı çıktı. Anlaşılan hem Bülent Uygun’u hem de Sivasspor’u oldukça zor bir sezon bekliyor…

Ahmet DEMİR

Alıntıdır...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 18:51   #5
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

ben bu yenilgiden dolayı takımıma şinirli değilim, sadece üzgünüm. yensede yenilsede takımımın arkasındayım. takımımızın yenilmesini işteyenler şimdi doyasıya gülüyordur. İstifa edin diyenler, Beşiktaşın şampiyonlar liginde 8 yediğini ne çabuk unuttunuz, Galatasarayın Uefada 5 yediğini ne çabuk unuttunuz.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 19:36   #6
toprak_gürün
Acemi Yiğido

toprak_gürün - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 toprak_gürün Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Uygun’un açıklaması şöyle:

“Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız.

Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak
tamam şampiyonlar ligi elemesine kalmak büyük başarı ama bu başarıdada birçok kişinin emeği vardır sayın başkanımızın bu başarıda varlığıda çok önemlidir emeği ve katkısı olan takımdan ayrılmış veya gönderilmek zorunda kalmış tüm futbolculara emeklerinden dolayı teşekkr etmek gerekir ve gelelim suç bende olayına sayın hocam sivassporumuz geçen sezon ligde en az gol yiyen takımıydı bu takımın kimyasıyla bu kadar oynamaya hiç gerek yokdu bu takımı buraya gelmesinde emeği olan başarılı ve bu takımda kalmak isteyen tum gibi forvetin gönderilip küme düşmüş takımın işi bitmiş forvetini alırda bu takıma koyarsan hocam tabiki suç benim değil sizindir bir mehmet topuz 9 milyon avro yapıyor bilica kaç paraya gitti bilmiyoruz tum istanbula ermana karşı verildi bir tum ersen ve ermandan dahamı kötüydü hocam lafı uzatmıycam yazacak okadar çok şey varki ama bu takım grublara kalsaydı bilcadan gelen paranın 3 katını alırdı takım bu bir maçlık leşdiri değildir hocam şampiyonluğun ilk kaçdığı yıl biz şampiyon olmak istemiyoruz dediniz geçen sezonda bizi şampiyon yapmazlar dediniz bunu açıklayın tüm suçu eminimki bütün sivasspora gönül verenler kabul edecekdir.
Alt 29.07.2009, 21:13   #7
_bling_lady-
Acemi Yiğido

_bling_lady- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 _bling_lady- FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olabilir saglik olsun ama bu kadar da biraz fazla oldu.
biraz yerin dibine batmis gibi oldu, cünki sahada sivasspor diye bisiy yoktu :(:(
büyük bir sans ucup gitti :( :(
Alt 29.07.2009, 21:17   #8
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1157 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

herseyde bir hayir vardir insallah bununda altinda bir hayir olur
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 21:34   #9
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

kötü oynamanıza lafımız yok fark yemenizede lafımız yok ama bi takımın 11 futbolcusuda mücadele etmiyorsa suç senden başkasında aranamaz bülent hoca
Alt 29.07.2009, 21:57   #10
Mahmut5858
Yeni Yiğido

Mahmut5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Mahmut5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Insaf ve INSAF
Yazik vede cok yazik
Ayip hemde cok cok ayip.
Ne oluyor arkadaslar ne bu hiddet ne bu celal. elbetde bende cok uzuldum sivassporumuzun yenilmesine hem maca da gittim o kadar kudurmus anderlecht taraftarinin icine.
ama ne oluyoruz sanki karsinizdaki siradan bir takimmisda biz onlardan ustunmusuz gibi. beyler karsinizdaki takim ufa kupa galipleri kupasi almis bir takim ve avrupanin sayili takimlarindan arti biz avrupada birkac daha oynayip tecrube kazanalim diye ugrasirken adamlar 50 senedir avrupada oynuyorlar.
birde kalkmis BULENT hocaya olmadik kizginliklar utanmasaniz kufurde edeceksiniz statda oldugu gibi birkac kendini bilmez taraftarimiz gibi.
Bulent hocanin sivasa yaptigini bir macta unuttuysak demekki biz nankor insanlariz.
kaldiki hocanin yapmis oldugu bunca basaridan sonra.
transfer yapin diyorsunuz neyle olacak bu is bedava futbolcu varda bizmi goremiyoruz. dunyada 5 milyon sivasli var diye ovunuyoruz bir telefen hatti aciliyor 5 tl tutarinda 24 bin kisi telefon ediyor eyyyy sivaslilar neredesiniz konusmaya gelince bir numarasiniz arti besiktas 8 sifir yenildi besiktaslilar bu kadar figan etmediler.
daha cok yazacamda kalbinizi daha fazla kirmak istemiyorum arti tabiiki bulent hocaninda hatasi var ama birazda takimimizin gucune gore konusalim lutfen.
seni seviyorum BULEN hoca seni seviyorum SIVASSPOR
Mahmut5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mahmut5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen