Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 25.05.2010, 16:15   #1
BOZ_KURT_1453
Acemi Yiğido

BOZ_KURT_1453 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 BOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOKBOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bu gerçeği herkes biliyo ama adamların gayesi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek bağcıyıııı...
BEN KAZANÇIN İSPATIN KOYDUM AMA SİTE YÖNETMİ SANİYESİNDE KALDIRDI

BİDE O SİTE YÖNETİMLE BİRLİKTE ÇALIŞYOR
AÇIN SİTE SORUMLUSUNA SORUN ABİLERİNİZİN TANIDIĞI VAR DIR ORALARDA

BEN SÖYLÜYORUM BANA NİSBET ÇIKARDIĞINIZ RESİM ESKİŞEHİR YÖNETİMLE BİRLİKTE VE TARAFTARA MAÇA GİDİŞLERDE DESTEK VERİYOR KÖSTEK DEĞİL?
BOZ_KURT_1453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2010, 09:30   #2
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BOZ_KURT_1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN KAZANÇIN İSPATIN KOYDUM AMA SİTE YÖNETMİ SANİYESİNDE KALDIRDI

BİDE O SİTE YÖNETİMLE BİRLİKTE ÇALIŞYOR
AÇIN SİTE SORUMLUSUNA SORUN ABİLERİNİZİN TANIDIĞI VAR DIR ORALARDA

BEN SÖYLÜYORUM BANA NİSBET ÇIKARDIĞINIZ RESİM ESKİŞEHİR YÖNETİMLE BİRLİKTE VE TARAFTARA MAÇA GİDİŞLERDE DESTEK VERİYOR KÖSTEK DEĞİL?
Ne kazancı, ne çıkarı kardeşim. Bu sitede hiçbir yöneticinin, ne Sivasspor üzerinden bir neması, ne yönetimden bir çıkarı, ne de kulüpten menfaati yoktur. Burası tamamıyla yüreği SİVASSPOR AŞKIYLA yanan gençlerin oluşturduğu bağımsız, tarafsız ve parasız bir TARAFTAR SİTESİ'dir. Bilip bilmeden konuşma.

Bu site yöneticilerinin amacı Sivasspor adını vermemek değil, yapılan hakarete ve suçlamaya karşı durmaktır. Ama halen site yöneticileri ve Rüştü Elmas sessiz duruyor, bu kadar çirkinliğe ses çıkarmıyor şaşıyorum.

Ama ses çıkarmamaları da sanırım hukuka saygılarından ve efendiliklerinden. Ama sizde bu sessizliklerini başka anlamayın...

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2010, 10:42   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1634 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Hiç kimse olayları farklı yönlere çekmeye çalışmasın.buradaki tüm yönetici ve üyelerin tek bir sevdası var oda Sivas ve Sivasspor.bu sevda olduktan sonra başka nedenler aramaya zaten gerek yok.şahsım adına günlük kesintisiz 12,saatimi bu siteye veriyorum peki karşılığıda birşeymi alıyorum hayıııır,tek aldığım şey Sivastan ve Sivasspordan haberdar olmak buda bana yetiyor.....

Bu konudaki sorun nezaman ve nasıl çözülür bilemem. haklı olan kazansın derim.Allah herzaman doğru çalışan ve doğru işler yapanların yanındadır.Kazanan Sivas ve Sivasspor olsun gerisi Teferruat.herkesin tek amacıda bu zaten.............
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2010, 14:30   #4
BOZ_KURT_1453
Acemi Yiğido

Tecrübe Puanı: 679 BOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOKBOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Örükcülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kazancı, ne çıkarı kardeşim. Bu sitede hiçbir yöneticinin, ne Sivasspor üzerinden bir neması, ne yönetimden bir çıkarı, ne de kulüpten menfaati yoktur. Burası tamamıyla yüreği SİVASSPOR AŞKIYLA yanan gençlerin oluşturduğu bağımsız, tarafsız ve parasız bir TARAFTAR SİTESİ'dir. Bilip bilmeden konuşma.

Bu site yöneticilerinin amacı Sivasspor adını vermemek değil, yapılan hakarete ve suçlamaya karşı durmaktır. Ama halen site yöneticileri ve Rüştü Elmas sessiz duruyor, bu kadar çirkinliğe ses çıkarmıyor şaşıyorum.

Ama ses çıkarmamaları da sanırım hukuka saygılarından ve efendiliklerinden. Ama sizde bu sessizliklerini başka anlamayın...
Ben sana teşekkür ediyorum niyemi benim bilmediğimi bildiğin için Rüştü sessiz duruyor çünkü onun yazacak kalemi çok bizimde geçmişten bu güne burdaki yazılarımız çok kendisinin övdüğümüzde anında teşekür ve yorum yazanlar bir anda nasıl değiştiler diye kimse kendine çuval dızını batırmaz ise o zaman burda bi sorun var demekki,

50 bin üyesi olan sitede sağlam bir grup oluşmamışsa acaba burda bi yanlışlık yokmu otorup bunu konuşmuyorsunuz

SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM, SÖZDE DEĞİL TRİBÜNDE, SÖZDE DEĞİL DEPLASMANDA, SANALDA DEĞİL GERÇEKTEYİM, YANİ SİVASSPOR'U ÇIKARLARIM İÇİN DEĞİL SİVASLI OLDUĞUM İÇİN SEVİYORUM,

Burda laf yarışı yapmak için değil gerçekten Sevda SİVASSPORSA Karşılık olmaz

Sevsdanın karşılığı olmaz Sevdanın kazancı olmaz SİVASSPOR için sorun yaratılmaz bunları düşün benim yazım çirkinlik değil size ters düşenler çirkin sizin fikrinizde olanlar güzel!
Bu Konuda BOZ_KURT_1453'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.05.2010, 12:47   #5
BOZ_KURT_1453
Acemi Yiğido

Reden Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftarlık deniyorsa alın size Eskişehirspor.. İsim hakkı taraftarda ve googlede taraftar sitesi ilk sırada. Bunları örnek olarak gösteremezsiniz haksızlık olur. Herkes susup mahkeme kararını beklemeli. Siz biz bişi farketmiyor herkes sivassporlu

Bak onda reklam da var eskişehri kulübünü uyandırmayın yoksa onlarda alır sitede reklam var yani kazanc var?
Bu Konuda BOZ_KURT_1453'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.05.2010, 16:21   #6
ethemist58
Acemi Yiğido

ethemist58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 ethemist58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bazıları buradaki abilerimi kardeşlerimi BAZILARIYLA karıştıryor galiba... sivaslıyık biz .. aalence değil
bu alemde KraL YENİÇeRiLeR..
ethemist58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2010, 16:25   #7
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Kulübün internet sorumluları hangi gayretleriyle,hangi çalışmalarıyla o göreve getirldiler acaba?
Resmi sitedeki ilginç(!) anket tüm haber sitelerinde en çok okunan haberler arasında..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.05.2010, 20:41   #8
sivas-58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim anlamadığım neden bu kadar tartışıldığıdır.Herkes kendi sitesine baksın olsun bitsin,herkes kendi kalitesini artırsa daha iyi olmazmı?
sivas-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivas-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.05.2010, 23:14   #9
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

sitemiz harika ve örnek bir site ne zaman pc başinda olsam site benim ilk interneteki gözledim sayfam bu şekilde devam.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda YİGİDOKENTLİ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.05.2010, 13:12   #10
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Olay göründügü gibi karisik degil söyle,
Galatasaray da Ö.Canaydin zamaninda ultraslan ile sorun yasiyorlardi gelirler konusun da sonra ultraslan tüm telif haklarin Galatasaray küküpüne devir etti .
Diger yandan yeni olay Bursaspor Tv de Külüpe devir edildi.(Bu iki olayi medyadan biliyorum ve okumustum ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum)

Simdi konuya dönecek olursak forum yani Site gercekten Sivassporun adini veya ismini kulaniyor geliri vardir veya yoktur orasi ayri bir konu ismini kulandigi icin bazi seylerin yapilmasi lazim madem amac Sivasspor.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adalet, asib, avrupa, basın özgürlüğü, çok seslilik, demokrasi, duyurulur, hukuk, kamuoyu, kamuoyuna, rüştü elmas, saygıyla, sivasspor, taraftar, taraftarın sesi, yiğidolar, özgürlük