kadro dışı bırakan mesut bakkal degıl yönetim kurulu arkadaslar haberı duzenlı okuyalım mehmet yıldız da dısıplınsızlık sezmıstım keıta da zaten dık baslı bırısı belkı akıllanırlar
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Mehmet Yıldız'ın kuzeni benim sınıf arkadaşım.. Bu konu sanırım herkes bugün olduğunu düşünüyor olay dün oldu.. ve olayı bana arkadaşım anlattıı.. (Mehmet Yıldız anlatmıs onada)
Sivasspor antrenmandayken keita antrenmanı bitirmeden tekr etmek istemiş. Mesut Bakkal da mehmet e git sunu cağır antrenmanı tamamlasın demiş..
Daha sonra Mehmet keita yı ikna edememiş ve laf kavgası başlamıs.. Daha sonra ikili birbirine küfür etmeye başlamıs daha sonra da kavga etmişler ve bu gerekçeyle kadro dışı kaldılar..
Bu Konuda ahmet_200655305'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Az önce Lig Tv de Tunc Kayaci`nin agzindan duydum.
Önce tesislerde kavga etmisler sonra idman sahasinda.
Yönetim hic taviz vermiyormus, kararin arkasindaymislar.
Kayseri maçında Mehmet ve Keita olsa maçtan puanla ayrılırdık diyen var mı?
ikisi olsa da olmasa da Kayseri maçı umutsuz vaka.Bu yüzden disiplin zaafiyeti varsa,cezaları verilmeli!
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
bu kadarınada pes artıkk mehmet yıldızı yerden yere vuranlar hiçmi utanmıyor.. adam sivası para için terketmediği için mi kaç kere kiralık gidip sivası çok sevdiği için mi büyük takımlardan büyük teklifler alıp sivası terketmediği içinmi yerden vuruyorsun adam gibi adam olun belden aşağıya çalışmayın.. ceyhun sivassa ne vermişki kaptan olmuş mehmet yıldız hem şampiyonluğa oynayan kadronun en değerli oyuncusu hemde süper lige çıkmamızı sağlayan futbolucumuz ... hoca 14 maçta 1 galibiyet alsınn sesiniz çıkmasın adam 2 maç oynamadı diye yerden yere vuran geçen sene onun yokluğunda neler olduğunu gördünüz bülent uygun bile onsuz bir hiçç...
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bu kadarınada pes artıkk mehmet yıldızı yerden yere vuranlar hiçmi utanmıyor.. adam sivası para için terketmediği için mi kaç kere kiralık gidip sivası çok sevdiği için mi büyük takımlardan büyük teklifler alıp sivası terketmediği içinmi yerden vuruyorsun adam gibi adam olun belden aşağıya çalışmayın.. ceyhun sivassa ne vermişki kaptan olmuş mehmet yıldız hem şampiyonluğa oynayan kadronun en değerli oyuncusu hemde süper lige çıkmamızı sağlayan futbolucumuz ... hoca 14 maçta 1 galibiyet alsınn sesiniz çıkmasın adam 2 maç oynamadı diye yerden yere vuran geçen sene onun yokluğunda neler olduğunu gördünüz bülent uygun bile onsuz bir hiçç...
adam 2 maç degil 2 senedir top oynamıyor kardeşim kaldıki ona gerçek teklif gelmedi.hepsi basının sallaması gelse kesin gidecekti alan olmadı.3 sene önce gs ciddi bir teklif yaptı onuda ne kendisi nede kulüp kabul etmedi gerisi laf.sivasa yatırım yaptı taktir ettik ama o parayıda sivastan kazandı gene kazansın ama adamgibi oynasın.aklını otele verirse işte 7 maçta 1 gol atar sonrada kovulur gider.herkes kendi işini yapsı oteli mühendisi yapsın o da topunu oynası hepsi bu.kimse sivasspordan üstün degil.
aynen katılıyorum ne hakla mehmet yıldızı SUCLUYOLAR ANLAMIYORUM BU TKAIMIN BI TANE YILDIZI VARDIR ODA MEHEMT YILDIZ GERİSİ BOŞ KEITAYMIŞ MEHMET 10 YILDIR BU TAKIMA HİÇ BİR FURBOLCUNUN VERMEDİĞİNİ VERDİ SATMADI PARA İÇİN SİVASIMIZI BÜYÜK KULUPLER İSTEDİ GİTMEDİ YINEDE SÜPERLİGE ZATEN MEHMET OLMASA IMKANSIZDI CIKAMAZDIK MEHMET YOKKEN TAKIMIN NE HALDE OLDĞU BELLİ CEYHUN GELMİŞ 3 5 MAÇ OYNAMIŞ KAPTANLIĞA ONA VERIYOLAR YONETIM İYİCE SAPITTI BOLE YONETIM OLMAZ OLSUN YONETİM TERK EDER TEKNIK HEYET MEHMET YILDIZ EVINI TERK ETMEZ BÜYÜK KAPTAN ARKANDAYIZ HER ZAMAN SEN BU TAKIMIN YILDIZISIN KIM NEDERSE DESIN.........
Benım hala umudum var bu maçtan,çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı!
Ama canımızda çıkdı çıkacak,hep aksilik, hep sakatlık ,hakem hataları ne ıstersen var,bu gidişimiz gidiş değil.
O yüzden Mehmet-Keita olsada olmasada ölümüne oynanmalı.Bu maç taraftarların gözünde bir çok şey için son sınır!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
kayseri deplasmanı çok zor maç.. onlar da var gücüyle saldıracak.. şöyle hırslı bir defans yapsak kontradan bir gol işi bitirsek çok güzel olur.. allah yardımcımız olsun..