Cevap: Stadyum Manifestomuz!
BU SİVASA YAPILMASINI İSTEDİĞİMİZ 35 bin kişilik stad konusunda ,umudum giderek azaldı ,25 bin kişilik yapılacak muhtemelen,yıllarca hakkımızı savunamayan vekillerimizde ,aynı kafada,vali sanki özel atanmış a.k.p nin sivas müdürü gibi hiç bir fonksiyonu yok ,belediye başkanından çok ümitliydim,maalesef bu makama emanet oturmuş,ALLAH canımı al diye bişeyler yapmaya çalışıyor,ondan daha fazla konuşmasını hakkımızı savunmasını bekliyordum,hatta stadımıza dokunmayın biz engüzelini bişekilde yaparız demesini beklerdim,kayseri son 10 yılda çok geliştiyse vekillerinin değil ,belediye başkanının müthiş özverisiyle gelişmiştir.stadıda belediye başkanı işdamlarıyla yaptırmıştır,son ümidimiz mecnun başkandı ,maalesef oda akp zihniyetini haklı çıkarır şekilde konuştu,25 bine razı.maalesef sivasımız ne çektiyse ,küçük kafalı,küçük düşünen,vizyonu olmayan ,ileriyi düşünmeyen,hizmetten çok kendi siyasi çıkarını düşünen,kalbur üstü yöneticiler yüzünden bu hale geldik.35 bin kişilik stadımızı istiyoruz.
|