Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 04.04.2011, 23:40   #251
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

yigidolar yanlis anlamadiysam sporaktif programina katilan telefonla sayin mecnun baskan 30 bin yada 33 bin kisilik olacagina karar alindi diye insallah yanlis anlamamisimdir eger dogruysa bu ilk mujdeyi ben vermis oluyum
Alt 05.04.2011, 11:13   #252
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yigidolar yanlis anlamadiysam sporaktif programina katilan telefonla sayin mecnun baskan 30 bin yada 33 bin kisilik olacagina karar alindi diye insallah yanlis anlamamisimdir eger dogruysa bu ilk mujdeyi ben vermis oluyum
arkadaşlar programı dinleyen veya bu konuda detaylı bilgisi olan birisi bizi aydınlatabilir mi?
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2011, 12:20   #253
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1627 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
G.Antebe yapılacak stad dan bahsedildi orasıda 25.000 kişilik denmiş fakat bu rakam senin söylediğin rakamlara çıkmış,Bize yapılacak stadın kapasitesi artarmı artmazmı o şu an belli değil,Temel atılmadan önce iyi bi çalışma yapılırsa neden artmasın.Başkan kalan maçlarımızıda BJK maçında olduğu gibi doldurursak eminim bunu dikkate alırlar ve artırabilirler dedi..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.04.2011, 13:13   #254
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
G.Antebe yapılacak stad dan bahsedildi orasıda 25.000 kişilik denmiş fakat bu rakam senin söylediğin rakamlara çıkmış,Bize yapılacak stadın kapasitesi artarmı artmazmı o şu an belli değil,Temel atılmadan önce iyi bi çalışma yapılırsa neden artmasın.Başkan kalan maçlarımızıda BJK maçında olduğu gibi doldurursak eminim bunu dikkate alırlar ve artırabilirler dedi..
Salimabi tsk ediyorum beni duzelttigin icin ben tam anlayamamistim sivasmi baska klupmu diye ama heyecanlanmistim yazdim hemen neyse tekrar tsk ediyorum aydinlattin konuyu
Alt 05.04.2011, 13:20   #255
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir arkamızda... Siteden twitter'ına yazanlar oldu onlara açıkça desteğini bildirdi, imza kampanyamıza da imza vermiş gördüm adını... bu da twitter adresi: http://twitter.com/#!/MalikEcderOzdmr
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2011, 21:05   #256
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

SIVASSPOR Kulüp Baskanimiz Mecnun Odyakmaz Beyefendi, Canli baglandigi programda 35 000 kisilik argüman bulmakta zorlanir gibi oldu.

En önemli argüman bizim stadimizin dolu olup olmadigina bakmalarini bir tarafa biraksinlar TT Arena yeni acildi yüzde 20 kapasite ile maclar oynaniyor.

Kayseri Kadir Has yine öyle.

Digerleri ile hic mukayese etmeye gerek yok zaten sivasspor taraftari en vefakar taraftar, kar, kis, maglup, galip,uzak,yakin demeden heryerdeyiz.

Cesarin hakini cesara vermek gerekiyor ise BJK ile FB taraftari daima takimlarinin yaninda.

Trabzonspor taraftari da vefakar.

Sivasspor taraftari 35000 kisilik stadi Uluslar arasi müsabakalar ev sahipligi yapmak istedigi icin SIVAS in bu ev sahipligine ihtiyaci oldugu icin istiyoruz.

Sivas Kentimize en iyi imaji yapacagimiz ev sahipligi sagliyacak, ayrica tarihi eserlerimizi dünya ya tanitma imkani bulacagiz, doga güzelliklerini tanitacagiz, kaplicalarimizi termal tesislerimiz ve sivas mutfagini tanitacagiz, anadolu insaninin misafir perverligini gösterecegiz.

Universiad olimpiyatlarindan sonra THY - erzuruma 100 yatakli bir hotel yapma girisimi icinde cünkü talep artdi.

Izmir,Konya,Erzurum,Mersin,Kay seri ve Trabzon her biri Uluslar arasi organizasiyona ev sahipligi yapti ve yapacak, SIVAS bir Avrupa Sampiyonasinda neden Ev sahipligi yapmasin.

Hizli Tren 2014 bitiyor, Uluslar arasi calisma kapasitesine sahip NURI DEMIRAG havalimani hazir duruyor, 35000 Stadi hazir duruma getirdigimiz zaman tek eksik 5 Yildizli HOTEL ler yapilmasi gerekiyor o da artik yapilir 2012 de Hilton garden - Inn zaten yapilacak bir kacinida Sivas li dürüst Is adami yapar artik.

Eksik yok BÜYÜK BASKAN.

ARGÜMAN COK BÜYÜK BASKAN.

Bölge hastanesi 2011 yatirim programina alindi birde Özel Hastanemiz Anadolu Hastanesi Kapasiteyi artirmak istiyor ek binalar yapmak istiyor.

BIRI BANA DESIN KI COK ISTEDIN BU ISTEKLER SIVAS I ASIYOR.

ONUN ANLINI AVUCLARIM
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ahmetcelik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2011, 14:21   #257
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIVASSPOR Kulüp Baskanimiz Mecnun Odyakmaz Beyefendi, Canli baglandigi programda 35 000 kisilik argüman bulmakta zorlanir gibi oldu.

En önemli argüman bizim stadimizin dolu olup olmadigina bakmalarini bir tarafa biraksinlar TT Arena yeni acildi yüzde 20 kapasite ile maclar oynaniyor.

Kayseri Kadir Has yine öyle.

Digerleri ile hic mukayese etmeye gerek yok zaten sivasspor taraftari en vefakar taraftar, kar, kis, maglup, galip,uzak,yakin demeden heryerdeyiz.

Cesarin hakini cesara vermek gerekiyor ise BJK ile FB taraftari daima takimlarinin yaninda.

Trabzonspor taraftari da vefakar.

Sivasspor taraftari 35000 kisilik stadi Uluslar arasi müsabakalar ev sahipligi yapmak istedigi icin SIVAS in bu ev sahipligine ihtiyaci oldugu icin istiyoruz.

Sivas Kentimize en iyi imaji yapacagimiz ev sahipligi sagliyacak, ayrica tarihi eserlerimizi dünya ya tanitma imkani bulacagiz, doga güzelliklerini tanitacagiz, kaplicalarimizi termal tesislerimiz ve sivas mutfagini tanitacagiz, anadolu insaninin misafir perverligini gösterecegiz.

Universiad olimpiyatlarindan sonra THY - erzuruma 100 yatakli bir hotel yapma girisimi icinde cünkü talep artdi.

Izmir,Konya,Erzurum,Mersin,Kay seri ve Trabzon her biri Uluslar arasi organizasiyona ev sahipligi yapti ve yapacak, SIVAS bir Avrupa Sampiyonasinda neden Ev sahipligi yapmasin.

Hizli Tren 2014 bitiyor, Uluslar arasi calisma kapasitesine sahip NURI DEMIRAG havalimani hazir duruyor, 35000 Stadi hazir duruma getirdigimiz zaman tek eksik 5 Yildizli HOTEL ler yapilmasi gerekiyor o da artik yapilir 2012 de Hilton garden - Inn zaten yapilacak bir kacinida Sivas li dürüst Is adami yapar artik.

Eksik yok BÜYÜK BASKAN.

ARGÜMAN COK BÜYÜK BASKAN.

Bölge hastanesi 2011 yatirim programina alindi birde Özel Hastanemiz Anadolu Hastanesi Kapasiteyi artirmak istiyor ek binalar yapmak istiyor.

BIRI BANA DESIN KI COK ISTEDIN BU ISTEKLER SIVAS I ASIYOR.

ONUN ANLINI AVUCLARIM

mecnun başkanın stad konusunda teslimiyetçi tavrını ben de yadırgadım.

vekiller, vali, belediye başkanı vs hepsi boş adamlar, isteklerimizi yansıtmaktan ve dile getirmekten acizler. ama gel gör ki umudumuz olan mecnun başkan bile bu konuda teslim bayrağını çekmiş. kendisine yakıştıramadım!

sivas için büyük düşünmeliyiz artık!

bize biçilen küçük rolünden bıktık!!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2011, 15:52   #258
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Stadyum Manifestomuz!

BU SİVASA YAPILMASINI İSTEDİĞİMİZ 35 bin kişilik stad konusunda ,umudum giderek azaldı ,25 bin kişilik yapılacak muhtemelen,yıllarca hakkımızı savunamayan vekillerimizde ,aynı kafada,vali sanki özel atanmış a.k.p nin sivas müdürü gibi hiç bir fonksiyonu yok ,belediye başkanından çok ümitliydim,maalesef bu makama emanet oturmuş,ALLAH canımı al diye bişeyler yapmaya çalışıyor,ondan daha fazla konuşmasını hakkımızı savunmasını bekliyordum,hatta stadımıza dokunmayın biz engüzelini bişekilde yaparız demesini beklerdim,kayseri son 10 yılda çok geliştiyse vekillerinin değil ,belediye başkanının müthiş özverisiyle gelişmiştir.stadıda belediye başkanı işdamlarıyla yaptırmıştır,son ümidimiz mecnun başkandı ,maalesef oda akp zihniyetini haklı çıkarır şekilde konuştu,25 bine razı.maalesef sivasımız ne çektiyse ,küçük kafalı,küçük düşünen,vizyonu olmayan ,ileriyi düşünmeyen,hizmetten çok kendi siyasi çıkarını düşünen,kalbur üstü yöneticiler yüzünden bu hale geldik.35 bin kişilik stadımızı istiyoruz.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2011, 16:58   #259
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU SİVASA YAPILMASINI İSTEDİĞİMİZ 35 bin kişilik stad konusunda ,umudum giderek azaldı ,25 bin kişilik yapılacak muhtemelen,yıllarca hakkımızı savunamayan vekillerimizde ,aynı kafada,vali sanki özel atanmış a.k.p nin sivas müdürü gibi hiç bir fonksiyonu yok ,belediye başkanından çok ümitliydim,maalesef bu makama emanet oturmuş,ALLAH canımı al diye bişeyler yapmaya çalışıyor,ondan daha fazla konuşmasını hakkımızı savunmasını bekliyordum,hatta stadımıza dokunmayın biz engüzelini bişekilde yaparız demesini beklerdim,kayseri son 10 yılda çok geliştiyse vekillerinin değil ,belediye başkanının müthiş özverisiyle gelişmiştir.stadıda belediye başkanı işdamlarıyla yaptırmıştır,son ümidimiz mecnun başkandı ,maalesef oda akp zihniyetini haklı çıkarır şekilde konuştu,25 bine razı.maalesef sivasımız ne çektiyse ,küçük kafalı,küçük düşünen,vizyonu olmayan ,ileriyi düşünmeyen,hizmetten çok kendi siyasi çıkarını düşünen,kalbur üstü yöneticiler yüzünden bu hale geldik.35 bin kişilik stadımızı istiyoruz.
Hiç belli olmaz, 12 Haziran'dan önce yangından mal kaçırır gibi ihaleyi yapmasınlar da belki iktidar değişir. CHP Sivas Milletvekilimiz bunu söyledi "Durun bakalım belki 12 Haziran'dan sonra CHP iktidarında 5000 kişi daha artırılır kapasite ve 30 000 yapılması kararı alınır" dedi.
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2011, 17:15   #260
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu şehirde yaşayan insanların temel olarak anlayışlarında bazı çok önemli noktalar artık değişmeli. İnsanlar talep etmeyi, hakkını istemeyi, kıyas yapmayı, kendisini daha iyi ve yüksekte olanla mukayese edip, kendisi için daha iyi, güzel ve hayırlı olanı istemeyi bilmeli. Bu anlayış bu şehirde gelişmeli. Kaderci, pasif, pısırık, sessiz, koyun gibi güdülen insanlar olmaktan çıkmalı bu şehrin insanları!

Bu şehire stadyum sözü verilmiş, üzerinden üç yıl geçmiş. Adliye sarayı sözü verilmiş altı yıl sonra bina yarı yarıya küçültülerek ancak temeli atılabilmiş. Bölge hastanesi yapacağız demişler dört-beş yıl evvel, önce 1200 yatak kapasiteli olacak denilmiş, sonra 900'e düşmüş rakam, sonra 600'e kadar indirilmiş. Kültür şehri olduğu iddiasındaki bir şehir üç yıldır kütüphanesiz. Yıkılan kütüphanenin yerine daha iyisi daha büyüğü bir türlü konulamamış. Sivas ölçeğindeki bir çok şehir 2. ve 3. Organize Sanayii Bölgelerini kurmuşlar ama Sivas'ta Demir Çelik bölgesine kurulacağı söylenen 2. OSB tam 15 yıldır kurulamamış.

Sevgili dostlar stadyum konusu Sivas halkı için bir testtir, bir turnusol kağıdıdır. Bugün bu konuda iradeni, isteğini açık bir şekilde ifade etmekten aciz kalırsan, özellikle seçim döneminde senden oy istemeye gelen her bir kişinin yakasına yapışıp 'kardeşim ben şehrime en güzelini istiyorum, ben de bu ülkenin eşit haklara sahip bir vatanaşıyım, Gs taraftarı gibi ben de on numara bir stadyumda maç izleme hakkına sahibim, bu hakkımı istiyorum, başka şehirlere 35-40 bin kapasiteli stadyumlar yapılırken bana 25 bin kişilik stadyum yapıp beni kandıramazsın, başından savamazsın!' demezsen sen kaybedeceksin, Sivas kaybedecek!

Stadyum konusunda uysal koyun olursan, stadyumun uğrayacağı akıbetin benzeri senin şehrinin beklediği diğer tüm yatırımların başına gelecek. Lütfen bu testi başarıyla tamamla, bu sınavı kaybetme! İradeni, kişiliğini, 'oy'unu başkalarının ipoteğine verme. Sen 'sen' ol, şehrini düşün! Kolay lokma olmadığını, olmayacağını göster. Sana hizmet etmeyenleri cezalandırmasını bil.

Son olarak, sen koyun olursan sana da senin gibi vali gönderirler, sen kendin gibi vekil, belediye başkanı seçersin! O halde lütfen koyun olma!!!
Hemşehrim, çok güzel ve anlamlı bir yazı yazmışsın . Aslında şu yazının çıktısını alıp, şehir merkezinde , insanlara iyi okuyun diyerek, dağıtmak gerekir.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
manifestomuz, stadyum