Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 18:06   #261
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

helal olsun başkanım sen bizim herşeyimizsin.
Alt 29.08.2007, 20:05   #262
erhan6161
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan6161 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMSİN BAŞKA SÖZE GEREK YOK
sende ole sende 92. dakkada 1-0 mağlupken 3 puan istemek baya adilce fenere uşaklık edecenize kendi takımınızı koruyun
erhan6161 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 20:15   #263
erhan6161
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 erhan6161 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivasın 250.000 lik cezası 50.000 indirildi ister günah çıkarmak deyin öle deyin böyle deyin ama bence tek şuçlu bülent demirlek denen eyyamcı
erhan6161 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 20:21   #264
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

bende futbol federasyonuna tepki mesajı attım. umarım ciddiye alırlar..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 20:31   #265
BAYPİPO
Yiğido

BAYPİPO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 BAYPİPO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erhan6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasın 250.000 lik cezası 50.000 indirildi ister günah çıkarmak deyin öle deyin böyle deyin ama bence tek şuçlu bülent demirlek denen eyyamcı
BİZ VERİLEN PARA CEZASININ PEŞİNDE DEĞİLİZ BİZLER VERİLEMEYEN DAHA DOĞRUSU FEDERASYON İÇİNDEKİ 3-5 YALAKANIN VEREMEDİĞİ VE VERİLMESİ GEREKEN KARARLARIN PEŞİNDEYİZ...HAK EDENE GEREKEN CEZAYI VERECEK G****N YOKSA ORALARA GELMEYECEKSİN BU KADAR BASİT...
BAYPİPO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 21:58   #266
zbornak
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 zbornak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hak edene gereken ceza da ne demek oluyor BAYPİPO.hangi cezayı haketmiş ts. elinden alınan puanımı,size sunulan bir şansı dahamı?şampiyonluk yolunda seyircisiz 5 maç cezamı yoksa sivasa 50.000 ytl cezamı.olayları idrak edemiyecek kadar düşüncesiz sözler sarfeden siz taraftarlar(büyük çoğunluğunuz) şehir insanına yapılan sitedeki hakaretler,küfürler aşşağılamalar,kendi cahil düşüncelerinizden ibaret görünüyor.trabzonluya rum diyebilecek kadar tarih bilgisi sıfır arkadaşlar,memleketimin insanına barbar gözüyle bakabilen siz sözde sivas taraftarlarını alkışlayan bu güzide takımın taraftarı sizi yinede affeder,seviyenizi lütfen aşmayın.yiğido yiğido demekle yiğit olunmuyor bunuda unutmayın.saygılarımla
zbornak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 22:55   #267
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

Alıntı:
erhan6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pes dogrusu hakem ne yapsin GS-FB macini oynatti adami yerden yere vuran medya ve taraftar degilmiydi. Ikinci bir hataya düsmemek icin bende olsam yapardim savas alaninda topmu oynanir hadi oynatti diyelim ve Sivasspor bir gol atti sahaya tribünlerin yarisinin girmeyeceginin kim garantisini verecek.
verilen yanlis kararin bir sorumlusu Bulunmasi gerekiyor ve en kolayi da Hakem yazik be Allahtan korkun sanki Hayatimizda ilk defa Futbol seyrediyoruz böyle olayli maci ve sanki mac ilk defa iptal oluyor elinizi vicdaniza koyup karar verin Suclu biliniyor. bilmeyen demmeki bir PDFK bir sensin
Alt 29.08.2007, 22:56   #268
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
zbornak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hak edene gereken ceza da ne demek oluyor BAYPİPO.hangi cezayı haketmiş ts. elinden alınan puanımı,size sunulan bir şansı dahamı?şampiyonluk yolunda seyircisiz 5 maç cezamı yoksa sivasa 50.000 ytl cezamı.olayları idrak edemiyecek kadar düşüncesiz sözler sarfeden siz taraftarlar(büyük çoğunluğunuz) şehir insanına yapılan sitedeki hakaretler,küfürler aşşağılamalar,kendi cahil düşüncelerinizden ibaret görünüyor.trabzonluya rum diyebilecek kadar tarih bilgisi sıfır arkadaşlar,memleketimin insanına barbar gözüyle bakabilen siz sözde sivas taraftarlarını alkışlayan bu güzide takımın taraftarı sizi yinede affeder,seviyenizi lütfen aşmayın.yiğido yiğido demekle yiğit olunmuyor bunuda unutmayın.saygılarımla
bu maçın sonucu sivas lehine verilmesi grekirdi.trabzon buraya gelecek ve ben eğer ki yenik durumda girersek gökdenizin kafasını patlatmayı düşünüyorum.bakalım o zaman nolacak??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 23:18   #269
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
zbornak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bügün Sizin Sitenizi Ziyaret ettim Trabzonlu .!!!!! Bu sitede ben daha öyle küfürler duymadim yazilmiyor Bizim Centilmen Baskanimiz Mecnuna öyle Küfürler ediliyorki agiza alinmayacak türden O küfürleri Görünce dayanamadim sayfayi kapattim yaziklar olsun sizlere sizin site insanlar icin kurulmamis o kelimeleri burda yazmak istemiyorum... Baskana Mecnuna edilen Bütün Küfürleri Sahiplerine iade ediyorum
Alt 29.08.2007, 23:32   #270
yeminlii
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 yeminlii Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sahada bi olay çıktı bu olayın cezası olarak hem para hemde 5 maç sahamız kapandı!!!Daha ne ceza çekicez HAKKINIZ OLMAYAN ÜÇ PUAN İÇİN MEDYAYIDA ARKANIZA ALDINIZ KONUŞUN!!ÖNCE PUANI HAKEDİN!!!30 SANİYEDE 1 TANE ATARDIK DİYOSANIZ AMENNA 1 PUAN VERELİM OLAYLAR NEDENİYLE PUAN İSTEMEYİN BİDE YİGİDOYUZ DERSİNİZ!!!OLAYLAR HOŞ DEGİLDİ CEZASI KESİLDİ 5 MAÇLA BUNA İTİRAZ EDİN 10 MAÇA ÇIKMALIYDI DEYİN PARA CEZASI DAHA ÇOK OLMALIYDI DEYİN NE DERSENİZ DEYİN HAKLISINIZ!!!AMA HAKKINIZ OLMAYAN PUAN İÇİN BİDE YÜRÜYÜŞ YAPICAKSINIZ!!!YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!!!TSLİYİM SIRF BUNU YAZMAK İÇİN GİRDİM ŞİMDİDE GİTTİM!!!
yeminlii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla