Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 23:54   #271
Ultra sivasli
Yiğido

Ultra sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 Ultra sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

Alıntı:
yeminlii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sahada bi olay çıktı bu olayın cezası olarak hem para hemde 5 maç sahamız kapandı!!!Daha ne ceza çekicez HAKKINIZ OLMAYAN ÜÇ PUAN İÇİN MEDYAYIDA ARKANIZA ALDINIZ KONUŞUN!!ÖNCE PUANI HAKEDİN!!!30 SANİYEDE 1 TANE ATARDIK DİYOSANIZ AMENNA 1 PUAN VERELİM OLAYLAR NEDENİYLE PUAN İSTEMEYİN BİDE YİGİDOYUZ DERSİNİZ!!!OLAYLAR HOŞ DEGİLDİ CEZASI KESİLDİ 5 MAÇLA BUNA İTİRAZ EDİN 10 MAÇA ÇIKMALIYDI DEYİN PARA CEZASI DAHA ÇOK OLMALIYDI DEYİN NE DERSENİZ DEYİN HAKLISINIZ!!!AMA HAKKINIZ OLMAYAN PUAN İÇİN BİDE YÜRÜYÜŞ YAPICAKSINIZ!!!YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!!!TSLİYİM SIRF BUNU YAZMAK İÇİN GİRDİM ŞİMDİDE GİTTİM!!!
SEN TS LIYSEN BENDE SAPINA KADAR SIVASSPORLUYUM DENGESIZ SIZI KALBURA CEVIRECIK 3 PUANI SAHDA SIZDEN ALACAZ NERDE ISTIYORSANIZ ORDA OYNAYAK BÜYÜK BASKAN TRABZONDA OYNAMAMIZI ISTIYOR O SAHADA HEMI TRABZONU HEMIDE FEDERASYONU YENECIK TAMAMMI O KADAR AHA BURAYA YAZIYOM IYI OKU : BASKA SONUC CIKMAZ SIVASSPOR 3- 1 TRABZON + FEDEYASYON.
Alt 30.08.2007, 00:04   #272
yeminlii
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yeminlii Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

Alıntı:
Ultra sivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEN TS LIYSEN BENDE SAPINA KADAR SIVASSPORLUYUM DENGESIZ SIZI KALBURA CEVIRECIK 3 PUANI SAHDA SIZDEN ALACAZ NERDE ISTIYORSANIZ ORDA OYNAYAK BÜYÜK BASKAN TRABZONDA OYNAMAMIZI ISTIYOR O SAHADA HEMI TRABZONU HEMIDE FEDERASYONU YENECIK TAMAMMI O KADAR AHA BURAYA YAZIYOM IYI OKU : BASKA SONUC CIKMAZ SIVASSPOR 3- 1 TRABZON + FEDEYASYON.
Buna lafım yok ki çık sahada yen..(TABİ YENEBİLİRSEN!!!) BENİM DERDİM HAKKIN OLMAYAN 3 PUANI İSTEME!!!!
yeminlii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 30.08.2007, 00:10   #273
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tff@tff.org adresine e-mail ile protestonuzu iletin arkadaşlar. Ben biraz önce gonderdim...
bende yolladım mail. hatta arkadaşa da yollattım
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 00:15   #274
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

İşte TFF nin gerçek yüzü ortaya çıktı bakalım bundan sonra neler olacak bekleyelim ve görelim.

Artık her takım taraftarları artık biliyorki yenilen takımın taraftarları artık son saniyelerde sahalara atlayarak macı iptal ettirene kadar saldırı yapar nede olsa neticede maç tekrarlanacak belkide ölümle sonuçlanacak neticelere bile gelebilecek.

Ben şimdi buradan soruyorum TFF'ye ve HALUK ULUSOY'a bu vebalin altından kalkabilecekmisiniz bunca yapilan yanlişların

Birgün olabilecek belkide ölümle sonuçlanacak olaylarin üzerini nasıl ört bas edeceksiniz. Hicmi akıl mantık kalmamış sizlerde bu aldığınız kararla sahalarda terörün önünü actığınızın hiçmi farkında değilsiniz.

TFF'de hiçmi aklı başında bir yönetici yokmuş. Bu kararla nelerin önü acıldı ve neler olabileceğini düşünecek bir yönetici kalmamış. Yaziklar olsunki böyle yöneticiler var allah sizlere akıl fikir ihsan etsin ben sadece son olarak sunu diyeceğim

'KESER DÖNER, SAP DÖNER , GÜN GELİR HESAP DÖNER '

YAZIKLAR OLSUN HALUK ULUSOY SANA HAKARET BİLE ETMEYECEĞİM ÇÜNKÜ HAKARETE BİLE LAYIK DEĞİLMİŞSİN
Alt 30.08.2007, 00:27   #275
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

mac masa basında degil sahada kazanılır.......SUSMA SUSTUKCA SIRA SANADA GELECEK.......
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 04:44   #276
KARAMURAD
Yeni Yiğido

KARAMURAD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KARAMURAD ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mesele trabzonun veya sivasın alacağı 3 puan değildir....mesele türk futboluna kötü bir örnektir..trabzon 3-0 hükmen malup sayılmalıydı ki diğer fanatiklere örnek olsun..sonrasında biz trabzona kendi sahamızda şikeyle yenileydik ödeşmiş olurduk..bu karar bir çok futbol teröristini ve fırsatçıları bu tür olaylara karşı heveslendirir..trabzonspor kulübü kesinlikle malup sayılmalıydı..yoksa bizde biliyoruz maç trabzonun hakkıydı..
KARAMURAD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 08:07   #277
ardaulu
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 ardaulu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Pfeil

MAÇIN ASIL KATLEDEN HAKEMDİR BAKIN ŞU RAPORLARA

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...d=211&a=292860

bu raporlar üzerine hala ts ye uğraşmaya asıl hesap sorulacak haluk ulusoy değil bülent demirlektir
ardaulu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 09:09   #278
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Demirlek'i yakan ifade

Atilla TÜRKER 30 Ağustos 2007

Olaylı karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek’in, temsilcilere "Sahaya dönersem, Sivaslı 6 oyuncuyu atmak zorundayım. Yeterli güvenlik önlemi alındı. Ama o oyuncuları atarsam da bu kez ortalık karışır" dediği belirtildi.

FUTBOL Federasyonu’nun olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrarı yönünde aldığı karar camiada büyük şaşkınlık yaratırken, bu kararın çıkmasında ilginç gelişmeler yaşandı. Perde arkası aralandığında olayda maçın hakemi Bülent Demirlek başrolde göründü. Önceki günkü yönetim kurulu toplantısına çağrılan maçın temsilcileri Metin Demir ile Tufan Öktüren’in, hakem Bülent Demirlek aleyhine verdiği ifadeler sonucu, maçın tekrar oynanmasının kararlaştırıldığı belirlendi.

Benden hesap sorarlar

Demir ile Öktüren, toplantıda, "Olayların çıkması üzerine hakem Bülent Demirlek ve yardımcıları, soyunma odasına gittiler. Bir süre sonra her türlü güvenlik önlemi alındı. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra hakem soyunma odasına gittik. Ancak Demirlek, maçı tatil ettiğini ve sahaya çıkamayacağını belirtti. Buna gerekçe olarak da, ’Her türlü güvenlik önleminin alındığını biliyorum. Ama sahaya çıkarsam, Sivassporlu 5 ya da 6 oyuncuya kırmızı kart göstermem gerekir. Çünkü taraftarların saldırısına, karşılık verdiler. Resmen kavga ettiler. Eğer bunları atmazsam, benim başım derde girer. Bana bunun hesabı sorulur. Eğer atarsam, bu kez saha karışır, üstelik Sivasspor hükmen mağlup olur’ dedi. Yani Demirlek, güvenlik önlemlerinin yetersiz oluşundan değil, biraz da kendisini düşündüğü için sahaya çıkmadı" şeklinde konuştular. Maçın gözlemcisi olan FIFA kokartlı eski hakemlerden İbrahim Aksoy da, her iki temsilcinin ifadelerini doğruladı.

Yönetim kurulu, bu şok bilgi sonucu karşılaşmanın tekrar edilmesini kararlaştırdı. Hakem Bülent Demirlek hakkında da "Görevini iyi yapmadığı, maçın selametini değil kendisini düşündüğü" gerekçesiyle soruşturma açılmasına karar verildi.FIFAlistesinden çıkarılması gündemde olan Bülent Demirlek’e Süper Lig’de ilk yarının sonuna kadar maç verilmeyeceği bildirildi.

HÜRRİYET
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 09:12   #279
küçük_yiğido58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 küçük_yiğido58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

haydi yiğidom bu maçı alalım ulusoya büyük bir ders verelim 250 milyarda haram zıkkım olsun
küçük_yiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 09:12   #280
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

ya herkes bisey soluyorr ama su buyuk gercek sivasimizin hakki yeniliyor.bu haluk ulusoydan nefret ediyorum saibe yaparak trabzonaa haksiz oldugu halde boyun egdi yaziklar olsunnn yaziklar federasyona
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla