Ebedi dostluk mucizesi
Fenerbahçeliler'in de kurtarmak için seferber olduğu Galatasaraylı Şafak Güzeller'den iyi haber geldi. Yaklaşık 4.5 aydır ABD'de tedavi gören Şafak kanseri yendi; yarın dönüyor.
Lenf kanserine yakalanan ve Fenerbahçe taraftarının da tedavisi için seferber olduğu 21 yaşındaki fanatik Galatasaraylı Şafak, ‘dostluk’la kanseri yendi. Star Gazetesi'nden Sultan Uçar imzalı habere göre 21 yaşındaki Şafak Güzeller, dört yıldır lenf kanseriyle savaşıyordu. Türkiye’de yüzde 10 yaşam şansı tanınan Şafak, tedavi için gittiği ABD’de 4.5 aylık bir tedavinin ardından amansız hastalığı yendi. Anne Birsen Güzeller, oğlunun vücudunda kanserli bulgu kalmadığını ancak enfeksiyonla savaşının devam ettiğini ve bir süre daha ağır bir tedavi göreceğini söyledi.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde süren tedavisinde umutlar yavaş yavaş yok olmaya başlayınca Şafak'ın doktorları Amerika’ya gitmesini önerdi. Altı aydır yatağa mahkum olan Şafak'ın ekonomik durumu bu ağır tedaviyi karşılayacak durumda değildi. Tam bu noktada ezeli rekabet bir tarafa bırakılıp, ebedi dostluk devreye girdi. Fanatik Galatasaraylı Şafak için Ultraaslanlar bir yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya en büyük desteği Fenerbahçe Kulübü 10 bin YTL ve Galatasaray yönetimi 15 bin YTL ile yaptı. Trabzonspor taraftarı ise futbolcu Ersen Martin’in formasını açık artırmayla sattı. Şafak’ın uzun sürecek tedavisi için yeterli maddi imkán sağlandı. Fenerbahçeliler’e teşekkür eden Şafak ise ‘İyileştim ve Cimbom maçına gitmek için sabırsızlanıyorum. Takım ayırmadan beni yalnız bırakmayan herkese ne kadar teşekkür etsem az. Bu mucizeye herkes inandı’ dedi.
BİZLERDE SİVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK ŞAFAK KARDEŞİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİYİYORUZ YARDIMINI ESİRGEMEYEN HERKESEDE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
FUTBOLDA FANATİZME HAYIR...